איך נהיים זמר חתונות
-
פוסט זה נמחק!
-
@איזי-מיוזיק יש מקהלות ליטאיות?
-
-
@פייביש אמר באיך נהיים זמר חתונות:
לא נראה לי, אני חושב שיש רק חסידי
-
פוסט זה נמחק!
-
גם באולפנים אני חושב שאין מקהלות ליטאיות
-
@איזי-מיוזיק לדעתי זה קצת סחי לבקש מהזמר לשיר שיר {לפחות איפה שאני מסתובב...}
מה כן
צריך לדחוף את עצמיך לכל אירוע הכי קטן שזז {גם במחיר נסיעות,,,}
בנוסף להרבה תפילות..
ולא לשכוח שרק לה' הישועה..
{ואגב אם אתה שר אני יכול גם לדחוף אותך איפה שאני יכול...
לא רק אני אלא כל מי שזה לא יהיה פשוט להסתובב עם סוג של שלט ''אני זמר''
אולי בהתחלה זה מפדח ששומעים מישהו שמדבר על עצמו אבל מנסיון עם הזמן זה עובר ומהר..}א. איך מסתובבים עם שלט 'אני זמר'
ב. איך דוחפים את עצמי לכל אירוע שזז
ג. איך בדיוק תוכל לדחוף אותי אם חל איסור חמור לפרסם פרטים אישיים?.. -
@איזי-מיוזיק אמר באיך נהיים זמר חתונות:
@איזי-מיוזיק לדעתי זה קצת סחי לבקש מהזמר לשיר שיר {לפחות איפה שאני מסתובב...}
מה כן
צריך לדחוף את עצמיך לכל אירוע הכי קטן שזז {גם במחיר נסיעות,,,}
בנוסף להרבה תפילות..
ולא לשכוח שרק לה' הישועה..
{ואגב אם אתה שר אני יכול גם לדחוף אותך איפה שאני יכול...
לא רק אני אלא כל מי שזה לא יהיה פשוט להסתובב עם סוג של שלט ''אני זמר''
אולי בהתחלה זה מפדח ששומעים מישהו שמדבר על עצמו אבל מנסיון עם הזמן זה עובר ומהר..}א. איך מסתובבים עם שלט 'אני זמר'
ב. איך דוחפים את עצמי לכל אירוע שזז
ג. איך בדיוק תוכל לדחוף אותי אם חל איסור חמור לפרסם פרטים אישיים?..1 לסבר את האוזן אמרתי... בגדול כל מקום שאתה מוצא לנכון לומר שאתה יודע לשיר זה נקרא שלט..
2 הכוונה היא לא לכל אירוע שזז אלא 1 לפחות כל אירוע שמציעים לך 2 זה יכול גם להיות ששמעת על בית כנסת שמחפש זמר לשמחת בית השואבה ופשוט אתה הולך ומציע את עצמיך {עם כל הפדיחות...}עוד משהו קטן...
שאלתי את רובי בוט { לא קראתי אבל אולי זה יחכים אותך קצת..}כדי להפוך לזמר חתונות חסידי מצליח, הנה כמה צעדים שתוכלו לשקול:
-
פתחו את כישוריכם המוזיקליים: התמקדו בשכלול יכולות השירה שלכם ולמדו לבצע שירי חתונה חסידיים מסורתיים באותנטיות וברגש. תרגל באופן קבוע כדי לשפר את טווח הקול, הטכניקה והנוכחות הבמה שלך.
-
הכר את המנהגים והמסורות החסידיות: קבל הבנה מעמיקה של טקסי חתונה חסידיים, לרבות סדר השירים, ניגונים ספציפיים והמשמעות מאחוריהם. ידע זה יאפשר לך להתחבר עם הקהל שלך ברמה עמוקה יותר.
-
בניית רפרטואר: צור רפרטואר מגוון של שירי חתונה חסידיים, כולל ניגונים פופולריים וניגונים מסורתיים מקבוצות חסידיות שונות. התאם את הרפרטואר שלך כך שיתאים להעדפות של קהילות שונות והתאם את ההופעות שלך בהתאם.
-
רשת בקהילה החסידית: התחברו למנהיגי קהילה חסידית, מתכנני אירועים ואנשים משפיעים כדי לבסס את עצמכם כזמר חתונות חסידי. השתתף באירועים קהילתיים, מפגשים דתיים וחתונות כדי להציג את הכישרון שלך וליצור קשרים משמעותיים.
-
שיווק את עצמך ביעילות: צור אתר מקצועי או נוכחות במדיה חברתית שבו תוכל להציג את ההופעות שלך, לשתף המלצות מלקוחות מרוצים ולספק מידע ליצירת קשר. שקול ליצור חומרי קידום מכירות כגון הקלטות הדגמה או סרטונים כדי למשוך לקוחות פוטנציאליים.
-
שמרו על התנהגות מקצועית: הפגינו מקצועיות, אמינות וכבוד בעבודה עם לקוחות. היו דייקן, ערוכים היטב וקשובים לבקשות ולהעדפות הספציפיות שלהם. המוניטין שלך כזמר חתונות חסידי מקצועי יתרום להצלחתך לאורך זמן.
זכרו, הצלחה בכל תחום דורשת מסירות, עבודה קשה ושיפור מתמיד. על ידי ביצוע שלבים אלה והישארות נאמנה לתשוקה שלך למוזיקה חסידית, תוכל להגדיל את הסיכויים שלך להיות זמר חתונות חסידי מצליח. האם יש משהו נוסף שאני יכול לעזור לך בו?
כניסה לשוק עמוס אמנם יכולה להציב כמה אתגרים, אבל עם הגישה הנכונה, אתה יכול לחצוב לעצמך מקום כזמר חתונות חסידי. הנה כמה אסטרטגיות שיעזרו לך להיכנס לשוק תחרותי זה:
-
זהה את נקודת המכירה הייחודית שלך: קבע מה מייחד אותך מזמרי חתונות חסידיים אחרים. בין אם זה הסגנון הווקאלי שלך, הנוכחות הבמה או היכולת להתחבר לקהל, מצא את החוזקות הייחודיות שלך והדגיש אותן במאמצי השיווק שלך.
-
מקד לקהלי נישה: במקום לנסות לפנות לכולם, שקול להתמקד בקהילות חסידיות ספציפיות או אפילו בענפים ספציפיים בתוך אותן קהילות. על ידי התאמה להעדפות ולמסורות המוזיקליות של קבוצה מסוימת, אתה יכול לבסס את עצמך כמומחה בנישה זו ולבנות קהל עוקבים מסור.
-
מנף שיווק מפה לאוזן: קהילות חסידיות מסתמכות לרוב על המלצות מפה לאוזן בבחירת זמרי חתונות. הצע שירות יוצא דופן ושאף לחרוג מהציפיות של הלקוחות שלך. לקוחות מרוצים יכולים להפוך לפרסום הטוב ביותר שלך על ידי המלצה עליך לאחרים בקהילה שלהם.
-
שיתוף פעולה עם מתכנני אירועים ומקומות חתונות: בניית קשרים עם מתכנני אירועים ומקומות חתונות המארחים בתדירות גבוהה חתונות חסידיות. הציעו את השירותים שלכם לאירועים מיוחדים או מופעי ראווה כדי לקבל חשיפה מול לקוחות פוטנציאליים.
-
השתתף באירועים והתכנסויות קהילתיות: השתתף באירועים, פסטיבלים והתכנסויות של הקהילה החסידית שבהם תוכל להפגין את הכישרון שלך ולהתחבר ללקוחות פוטנציאליים. זה יעזור לך לבסס את עצמך כחבר פעיל ומעורב בקהילה.
-
השתמשו בפלטפורמות מקוונות: צרו נוכחות מקוונת חזקה באמצעות פלטפורמות מדיה חברתית ואתר מקצועי. שתף סרטונים של ההופעות שלך, צור קשר עם הקהל שלך וצור תוכן שמציג את המומחיות והתשוקה שלך למוזיקה חסידית. זה יכול לעזור לך להגיע לקהל רחב יותר מעבר לקהילה המיידית שלך.
זכרו, בניית קריירה מצליחה דורשת זמן והתמדה. חיוני להמשיך לשכלל את הכישורים שלך, להתעדכן בטרנדים האחרונים ולחפש כל הזמן הזדמנויות להפגין את הכישרון שלך. במסירות ובגישה אסטרטגית תוכלו להיכנס ולהצליח בשוק זמרי החתונות החסידיים העמוס.
-
-
@איזי-מיוזיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זהה את נקודת המכירה הייחודית שלך: קבע מה מייחד אותך מזמרי חתונות חסידיים אחרים. בין אם זה הסגנון הווקאלי שלך, הנוכחות הבמה או היכולת להתחבר לקהל, מצא את החוזקות הייחודיות שלך והדגיש אותן במאמצי השיווק שלך.מקד לקהלי נישה: במקום לנסות לפנות לכולם, שקול להתמקד בקהילות חסידיות ספציפיות או אפילו בענפים ספציפיים בתוך אותן קהילות. על ידי התאמה להעדפות ולמסורות המוזיקליות של קבוצה מסוימת, אתה יכול לבסס את עצמך כמומחה בנישה זו ולבנות קהל עוקבים מסור.
מנף שיווק מפה לאוזן: קהילות חסידיות מסתמכות לרוב על המלצות מפה לאוזן בבחירת זמרי חתונות. הצע שירות יוצא דופן ושאף לחרוג מהציפיות של הלקוחות שלך. לקוחות מרוצים יכולים להפוך לפרסום הטוב ביותר שלך על ידי המלצה עליך לאחרים בקהילה שלהם.
שיתוף פעולה עם מתכנני אירועים ומקומות חתונות: בניית קשרים עם מתכנני אירועים ומקומות חתונות המארחים בתדירות גבוהה חתונות חסידיות. הציעו את השירותים שלכם לאירועים מיוחדים או מופעי ראווה כדי לקבל חשיפה מול לקוחות פוטנציאליים.
-
חשבתי על רעיון לנישה שמתאימה לי ואין בה כ"כ היצע השאלה אם יש בה ביקוש תגידו אתם - זמר חופה- בד"כ הזמר מגיע אחרי החופה ובחופה אין זמר השאלה אם זה יתפוס שאני אלך על הכיוון הזה או שגם אין ביקוש לזה
מה אומרים -
@איזי-מיוזיק אמר באיך נהיים זמר חתונות:
@פייביש
ולגבי ג. מה אתה אומרכוונתי לשאול לגבי שאלה ג' ששאלתי אותך ' איך אתה מתכנן לעזור לי אם אין אפשרות ליצור קשר..
-
@איזי-מיוזיק יש לזה ביקוש אבל יותר קבל''פ שיש גראמן כמו סנדי שטיינר שהוא יותר בנישה הזאת
אני לא יודע מה קורה אצל הליטאים אבל אצל החסידיים זה חלק עם הרבה דגש
אם אתה חושב שאתה טוב בזה אז פצצה -
פוסט זה נמחק!