איזה מחרוזת לדעתכם יותר טובה מחרוזת קליין &דוד ביתן או יוני אליאהב מחרוזת פאנק
-
לדעתי משה קליין
אני יעלה לפה את 2 המחרוזות ותתנו את דעתכם
-
-
-
@yossefi נראה לי מחרוזת קליין
||אני אנסה לשמוע יותר טוב ואגיב||
-
@רות-רפפורט גם לדעתי
-
@yossefi אני מאוד מעריך את יוני אליאב אבל הוא חיקוי זול (אומנם עם זמרים טובים אבל חיקוי זול) של מה שעשה דוד ביתן האגדי ומשה קליין המטורף!!
-
@חכם_בלילה אז מה אתה חושב יותר טוב?
-
@רות-רפפורט חד משמעית משה קליין ודוד ביתן!
-
@חכם_בלילה גם אני חושבת ככה
-
לפי דעתי משה קליין.קודם כל יותר ארוכה והמחרוזת של יוני הייתה בנאלית כזאת לא משו מיוחד גם ברומר היה נשמע שם לא משו...
-
@אילן-פ ביתן עובד עם קליין..
-
בארוררררררררררר ששל משה קליין הרבה יותר יפה דבר ראשון אצל משה קלייןיש הרבה יותר שירים וגם שירים יפים ואצל יוני אליהב זה כזה מחרוזת נדושה "לחי העולמים" ו"אבטח בך" נמאסו.
קיצור המחרוזת של משה קליין אחת המחרוזות היפות ! -
@חכם_בלילה גם אני יותר התחברתי לקליין וביתן אבל להגיד על יוני אליאב חיכוי זול ? כל שנה הוא מוציא מחרוזת במשך שנים אז הוא מהראשונים שעשו מחרוזות עוד ב-2012
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו כן אתה צודק אבל במחרוזת הספציפית הזו קליין הצליח יותר
-
לדעתי, מבחינת בחירת שירים קליין נתן בראש, אבל מבחינת העטיפה המוזיקלית והעיבוד, אצל ביתן זה נשמע מינימלי למדי, הכל אלקטרוני ובלי השקעה מיוחדת,
אצל אליאב העיבוד תופס מקום חזק מאד, אתה מרגיש את הנוכחות של התזמורת בכל דקה בשיר, והוא באמת עושה את זה מוצלח ומדויק מאד.הסיבה כנראה, כי בעוד אצל הראשון המטרה היא שיווק של קליין, אז השקיעו בעיקר בהגשה ובביצוע השירים,
אצל אליאב זה יותר שיווק של התזמורת, ופחות של הזמרים, לכן עיקר ההשקעה היא בעיבוד ובתזמור. -
@נגינתי העיבוד של קליין זה הקלטה של האורגן (מקצבים של יוחנן אורי) בשונה מיוני אליאב זה עיבוד של כלים.
רמת המוזיקה שונה וברור שגם העניין של מי היח"צ בסירטון
3/23