מי הזמר שהוא נכס השנה
-
- נותי- הביא סגנון חדש ולא כ"כ מוכר במגזר, חצה מגזרים עד לחילוני (לא שזה מחמאה אבל בהחלט נקודת זכות לטובתו), הוציא כמות של שירים מאוד מהירה, רובם ונראלי שכל השירים שלו עם קליפ מושקע, עשה הרבה הופעות (בעיקר בסוף שנה אבל הרבה) שניים לדעתי מהשירים שלו נהיו להיטים, ים של דמעות ולונה פארק ואולי גם םילים ואני לא מעודכנת, מעריכה אותו ממש על ההשקעה וניכר הרצון החזק להכנס לעולם המוסיקה מה שאני חושבת שאין בדוד בן ארזה כ"כ חזק כאילו שאין לו מטרה להכנס כל כך לא יודעת אולי זו רק הרגשה שלי אבל בכל אופן אני חושבת שהוא מסוגל ליותר ובתור זמר מתחיל הוא לא עשה מספיק...
-
מה הכוונה נכס השנה?
פריצת השנה זה ללא ספק נותי אבל בקול חי נגיד לא משמיעים אותו....
זמר שיש לו שירים שהם כאן כדי להישאר שירים שהם נכס צאן ברזל לדעתי בשנים האחרונות הזמר הכמעט יחיד שמצליח לעשות את זה זה נפתלי קמפה
יש אולי עוד כמה בודדים אבל לא חושבת ששירים של נותי או דוד בן ארזה ישמעו אותם גם עוד שנתיים והשירים של נפתלי גם מהאלבום הראשון שיצא לפני 5 שנים מושרים ומושמעים עד היום.... -
למה הכוונה נכס? זה פריצה? או שהוציא הרבה שירים השנה..
-
חנן בן ארי לדעתי, האלבום האחרון שלו הוא נכס... שירים יפים, מהממים, עם תוכן שישאר עוד המון זמן בעזרת השם וים של מסרים.
-
להגדרה- " זמר שנכנס השנה וצופים לו שיהיה נכס בעתיד לעולם המוסיקה,"" קוראים פריצת השנה... למיטב ידיעתי
-
@בינינו-לא-משנה
אני לקחתי את זה יותר לכיוון של מי אפשר להגיד בסוף השנה, וואלה לא היינו מוותרים עליו בשנה הזאת, הוא הוסיף הרבה לעולם המוזיקה!אז דבר ראשון יש את חנן בן ארי, שהאלבום החדש שלו חלקו מממשש ממשש כל שיר הוא נכס (ועל חלקו האחר חנן עצמו אמר שכתב בזמן דכאוןן... והמבין יבין...)
ויש את נותי, שהוא נכס יותר בתור זמר חדש, עם סגנון חמוד ושירים אחלה, מאמינה שעוד כמה שנים הוא יגיע ממש רחוק
וגםם איך לא שמואל!!
שפשוטט פרץץ השנה, והוא ככ ככ נעים לאוזן, וגם עם אנרגיות כפיות, באמת שאם אני צריכה להגדיר אחד שהוא הנכס של השנה זה חדמש הוא! -
חברים!
שמואל פרדניק הוא כבר זמר נקודה.הוא לא פריצה שהריאו אותו השנה.. השיר 'תעצרו את העולם' שמאז הכירו אותו יותר יצא לפני כמעט שנתיים ודרך אגב הוא זכה שנה שעברה בפריצת השנה בקול ברמה אז שוב שמואל הוא זמר בפני עצמו שמוכר וידוע לכולם. -