המצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג
-
לדעתי אם השיר מקום בגן עדן של קמפה היה מתמודד הוא היה מגיע גבוה יותר
-
@אלי-פקרביץ
וגם השיר "אור אין סוף" של נפתלי קמפה היה צריך להתמודד במצעד, לפי דעתי הוא השיא הכי יפה באלבום של נפתלי -
@אלי-פקרביץ אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
אבל תשימו לב לנפתלי קמפה שבניגוד לכל התחזיות שחזו ניצחון של פיני איינהורן באלבום השנה הוא עקף בענק. וגם בזמר השנה. לדעתי יש כאן משהו אמיתי וענק, יש כאן מעבר לשירה אחרת מהטנורים של פעם כמו שוואקי ופריד ובעיני יש כאן מתמודד חדש ושונה בשורה הראשונה
לדעתי יש כאן שיווק אמיתי וענק של שלום וגשל, ותו לא...
-
ווואו זה אמין?
-
וואו אני ממש מופתעת מהמצעד...
האמת שהשנה לא ממש שמעתי רדיו בגלל לימודים וזה, אז אני ממש יכולה להגיד ששמעתי שירים שהם לטעמי ופחות מה שהרדיו דוחף לאנשים.
אני בהלםם ש"אל תיפול" כל כך נכנס... זה שיר חמוד, לא מעבר..
גם נורא מזכיר לי משום מה את אבא איתי אולי זה בגלל הקונספט, אבל לא יודעת...
כאילו לא ש"לחי עולמים" היה הכי מושמע אצלי, ממש ממש לא, זה יותר שיר לרקוד איתו וזה, פחות שיר של נגן.. אבל עדיין.....
מה שכן היה עליו כמויותתת של קאברים אם זה בקמפיינים של התרמות בפורים ועד להמנונים של סמינרים וגם עזר מציון לקחו אותו, ואני לא חושבת שיש ילד שלא מכיר אותו... (ולא רק ילדים.. אבא שלי שזה ממש לא הסגנון מוזיקה שלו משום כיוון מכיר את השיר הזה) לא נראה לי שאל תיפול כל כך הצליח, וגם אם הוא כן הצליח(מקידום ברדיו או שפריד זה פריד או אולי השיר הוא פשוט כזה, ולכן הוא דיבר לאנשים) ואני פשוט לא מעודכנת...
אני בכל אופן תפסתי ממנו כשיר שהיה אמור לצאת לפני שנתיים שלוש...נראה לי שזמרים קצת התקדמו מהסגנון הזה של "תושיט לי יד, שאני לא אהיה לבד, ולא אנמק פה לעד, ממני אלעד.."
כך או כך- מוזר מאד שהוא זכה בשתי קטגוריות, זה הזוי לי בטרוף..גם הזכיה של בני שטיין לא היתה הוגנת בכלללל, יש עוד כמה לפני שהיו אמורים לקבל את התואר הזה, אבל אל תיפול הזה ממש חרה לי...
-
@ד19 כן!!
אל תיפול שיר חמוד- אבל לדעתי לא צריך לקחת לשיר השנה!
לחיי עוילמים-
זה שיר שהלך ממש!!
וכמו שאת אומרת- כ"כ הרבה קאברים...
(אישית, אצלינו בסמינר הוא כיכב...- וגם היה אימנון למחנה..,
גם עזר מציון..- בקיצור-הוא היה הלהיט!!)
וכן באיזשהו מקום מגיע ללחי עוילמים להגיע למקום גבוה..
אבל ל "אל תיפול"- ניראה לי שהוא הרבה פחות...- רק בגלל הזמרים הוא הצליח...||לדעתי- אם היה איזה זמר מתחיל ולא מוכר שהיה שר את "אל תיפול"- הוא בכלל לא היה מגיע אפילו לעשרת הגדולים...||
-
@מיוזיקפון לא קמפה לא הגיב כי הוא היה בהופעה....
למרות שיכלו להסריט אותו מראש הרי גם אם זה לא מכור הם יכלו לדעת את זה כבר ב 2 בצהריים
אגב ראיתי שהרבה כתבו פה למה דווקא אנשים כשרים או למה דווקא רגע לפני לילה ולא אחים או למה עוד לא מאוחר ולא להיות שלם וכו
אז במיוזיק פנו לזמרים ושאלו אותם איזה שיר להכניס