המצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג
-
@צ-יקבער אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@ד19 חוץ מליבי ער ואנשים כשרים ום דבר לא יתפוס ברמה של "כי הם חיינו" ואם תעירו" וכו'
מי אמר לך
ומה עם ונשתוקק?
אגב באמת ממתי הוא? -
@המחבל-המחופש זה האלבום הקודם אני מדבר על האלבום ליבי
-
@המחבל-המחופש זה האלבום הקודם אני מדבר על האלבום ליבי
אוקי רק שאלתי ממתי הוא
-
@המחבל-המחופש דוקא אני חולה על אלבומים, אז ישר זמר שמוציא אלבום- מקבל קידום מה שנקרא..
ורוב האלבומים שיוצאים אני ככה עוברת מלמעלה וממשיכה הלאה, לא זוכרת עוד אלבום שככה נדבקתי אליו נראה לי מ"במה קהל ואהבה"....
וריבו בהחלט לא היה צריך לקבל מקום שלישי. ממש ממש לא, אבל החלקתי את זה... אחרי הכל יש לו קהל שמת עליו... -
אני הצבעתי לאלבום 'ליבי' נטו כי אהבתי את רובו אבל הוא לא אלבום השנה בואו מתי הוא יצא לפני פחות משלושה חדשים?! אבל מסתבר שכולם הצביעו לו כמוני
-
@צ-יקבער מממ...
לא הייתי חורצת ככה,
במיוחד שאני חושבת שאנשים כשרים הוא עונתי ורדיו והכל, אבל באור אין סוף יש משהו טהור כזה, לא יודעת להסביר||יצא לי מתפייט..||
-
@צ-יקבער נחיה ונראה..
-
@צ-יקבער אייי איזו עקיצה והיקום יתפוס ועוד איך יתפוס באלבום הזה יש חידוש לעומת האלבומים הקודמים (לפי דעתי..)לא מורידה מערכם אבל פה קמפה הראה צדדים שונים שלו
-
@ויווש וזה מה שפחות יפה בקמפה
כי מה שיפה בקמפה זה היה יותר השירים הראשונים (לדעתי) כל הסגנון העכשוי כגון "אני חושב על ירושלים" יותר מתאים לארי היל וכו'שינה לשנות סגנון בעיה?
ראה שזה גם תפס אז הוא קופץ על שתי החתונות -
@המחבל-המחופש אין שום בעיה רק זה פחות יפה לו
-
@צ-יקבער היקום חושב אחרת
-
@המחבל-המחופש אין שום בעיה רק זה פחות יפה לו
תכלס הולך לו
רק להזכיר לאן חושב על ירושלים היגע
לא שאני אהבתי תשיר הזה אבל הוכחה זה רץ -
תכלס יש כלל ביקום על טעם וריח אין להתווכח
לילה טוב -
@המחבל-המחופש אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@לבנת-צבי אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
לא הספקתי לשמוע את המצעד ועכשיו אני בהללם,
שירים שלא דמיינתי שיגיעו למקום כזה- הגיעו ובגדול,
אני שייך לעם- מקום שלישי, מפסח לא שמעתי אותו?!אני גם בפסח לא שמעתי אותו
ממש התעצבנתי היה פה פייקהוא כן היה צריך לקבל מקום 13-14, לאנירלי מקום שלשי,
אבל כנראה שבכל זאת בחרו בו... -
@צ-יקבער דווקא יש פה 2 שירים מאד יפים שיכולים להיות להיטים מה אנחנו וחסדי השם
לגבי הסגנון החדש ,קמפה רוצה לגעת בכולם
אני דברתי עם 2 בחורים מהמשפחה אחד מישיבה מובילה ומאד סגורה הוא התחבר כמובן לליבי ער חסדי השם וכו’
הבחור השני מישיבה הרבה יותר פתוחה ובחורים פחות שגרתיים והוא אמר לי שאצלם עפו דווקא על אור אין סוף
אנשים כשרים ולהתעורר וכו’ בקיצור על הסגנון הישראלי יותר ואגב הוא לא הכיר את האלבום של פיני חוץ מאת אנה ד’
אז בסוף הוא צריך להוציא שירים בשביל כל הסגנונות ,אבל עדיין הוא משתדל לשמור על מוזיקה איכותית ועם תוכן.
לגבי האלבום כבחירת השנה בכל המצעדים זה באמת קצת מוזר כי למרות שהוא אלבום מדהים בעיני
והצבעתי לו עדיין הוא אלבום ממש חדש ועוד לא מספיק הושמע ברדיו אפילו נפתלי עצמו הודה על כך בראיון עם אלי קליין(דווקא בקול פליי הושמע הרבה יותר מקול חי) אבל כנראה בגלל שאנשים אוהבים את קמפה כולם הצביעו לאלבום שלו
ברור שהאלבום של פיני הושמע בנתיים הרבה יותר וגם הלהיט אנה ד’ חרך את תחנות הרדיו וגם את רחבות הריקודים
ומוזר שהוא לא זכה בשום מצעד אולי כי אין לו אמרגן שידחוף אותו
עריכה : נזכרתי שגם בפורום אידישע איוולט (מקווה שכתבתי נכון ) שהוא פורום ממש חסידי אמריקאי באידיש
היה סקר על אלבום השנה וגם אצלם קמפה קיבל הרבה יותר קולות מפיני ושם בטוח אין אינטרסים של יחצנים וכו’ -
@הדרי 20- טוטוטו
19- על גגות העיר🪜
18-תכלת ולבן
17- מחכה בבית🤌
16-שבילים
15-רגע לפני הלילה🦲
14-אני יהודי
13-עוד לא מאוחר
12-יהודי אפ לא לבד
11- ממלכת כהנים
10- אנא השם🤲
9-בוקר טוב