המצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג
-
@צ-יקבער אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@ויווש וזה מה שפחות יפה בקמפה
כי מה שיפה בקמפה זה היה יותר השירים הראשונים (לדעתי) כל הסגנון העכשוי כגון "אני חושב על ירושלים" יותר מתאים לארי היל וכו'שינה לשנות סגנון בעיה?
ראה שזה גם תפס אז הוא קופץ על שתי החתונות -
@המחבל-המחופש אין שום בעיה רק זה פחות יפה לו
-
@צ-יקבער היקום חושב אחרת
-
@צ-יקבער אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@המחבל-המחופש אין שום בעיה רק זה פחות יפה לו
תכלס הולך לו
רק להזכיר לאן חושב על ירושלים היגע
לא שאני אהבתי תשיר הזה אבל הוכחה זה רץ -
תכלס יש כלל ביקום על טעם וריח אין להתווכח
לילה טוב -
@המחבל-המחופש אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@לבנת-צבי אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
לא הספקתי לשמוע את המצעד ועכשיו אני בהללם,
שירים שלא דמיינתי שיגיעו למקום כזה- הגיעו ובגדול,
אני שייך לעם- מקום שלישי, מפסח לא שמעתי אותו?!אני גם בפסח לא שמעתי אותו
ממש התעצבנתי היה פה פייקהוא כן היה צריך לקבל מקום 13-14, לאנירלי מקום שלשי,
אבל כנראה שבכל זאת בחרו בו... -
@צ-יקבער דווקא יש פה 2 שירים מאד יפים שיכולים להיות להיטים מה אנחנו וחסדי השם
לגבי הסגנון החדש ,קמפה רוצה לגעת בכולם
אני דברתי עם 2 בחורים מהמשפחה אחד מישיבה מובילה ומאד סגורה הוא התחבר כמובן לליבי ער חסדי השם וכו’
הבחור השני מישיבה הרבה יותר פתוחה ובחורים פחות שגרתיים והוא אמר לי שאצלם עפו דווקא על אור אין סוף
אנשים כשרים ולהתעורר וכו’ בקיצור על הסגנון הישראלי יותר ואגב הוא לא הכיר את האלבום של פיני חוץ מאת אנה ד’
אז בסוף הוא צריך להוציא שירים בשביל כל הסגנונות ,אבל עדיין הוא משתדל לשמור על מוזיקה איכותית ועם תוכן.
לגבי האלבום כבחירת השנה בכל המצעדים זה באמת קצת מוזר כי למרות שהוא אלבום מדהים בעיני
והצבעתי לו עדיין הוא אלבום ממש חדש ועוד לא מספיק הושמע ברדיו אפילו נפתלי עצמו הודה על כך בראיון עם אלי קליין(דווקא בקול פליי הושמע הרבה יותר מקול חי) אבל כנראה בגלל שאנשים אוהבים את קמפה כולם הצביעו לאלבום שלו
ברור שהאלבום של פיני הושמע בנתיים הרבה יותר וגם הלהיט אנה ד’ חרך את תחנות הרדיו וגם את רחבות הריקודים
ומוזר שהוא לא זכה בשום מצעד אולי כי אין לו אמרגן שידחוף אותו
עריכה : נזכרתי שגם בפורום אידישע איוולט (מקווה שכתבתי נכון ) שהוא פורום ממש חסידי אמריקאי באידיש
היה סקר על אלבום השנה וגם אצלם קמפה קיבל הרבה יותר קולות מפיני ושם בטוח אין אינטרסים של יחצנים וכו’ -
@הדרי 20- טוטוטו
19- על גגות העיר🪜
18-תכלת ולבן
17- מחכה בבית🤌
16-שבילים
15-רגע לפני הלילה🦲
14-אני יהודי
13-עוד לא מאוחר
12-יהודי אפ לא לבד
11- ממלכת כהנים
10- אנא השם🤲
9-בוקר טוב
8-ואני אבטח בך
7-אנשים כשרים
6-איכא בשוקא️
5-משו אמריקה
4-נקודות🟠🟡
3-אני שייך לעם️
2-לחי עולמים🫧
1-על תיפול🧑🦽
מלחין השנה-בנצי שטיין
מעבד השנה-איצי ברי ואלי קליין
פריצת השנה-שמואל
זמר השנה-נפתלי קמפה
אלבום השנה-ליבי(קמפה)
דואט השנה- על תיפול🧑🦽
שיר השנה- על תיפול🧑🦽 -
@ד19 אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
אני בהלםם ש"אל תיפול" כל כך נכנס... זה שיר חמוד, לא מעבר..
גם נורא מזכיר לי משום מה את אבא איתי אולי זה בגלל הקונספט, אבל לא יודעת...סבבה, השיר כבודו במקומו מונח, אבל מכאן ועד להפוך אותו לשיר השנה? חיבור השנה?
חברה, לא להסחףף
לחי עולמים הוא להיט היסטריי, מחדש, מרענן וכיפי ברמותתלא יודעת למה לא כ"כ ריגש אותי.. הוא חמוד אבל מחילה, קצת קיטשי...
כל מילה. לי היה ברור ש'לחי עולמים' יגיע למקום הראשון, הפתיע אותי שלא.
כשהתחילו המצעדים בתחנות ובאתרים ראיתי שמתחילים לדבר על אל תיפול, האמת היא, שהייתי בהלם. בכלל לא שיערתי שמכניסים את השיר הזה למצעד. בשבילי זה היה עוד שיר מהסט הקבוע והנצחי של בנצי שטיין, המון 'טאטע', 'אבא' ו'אל תיפול'...... לא רוצה להתחיל לנתח את השיר הזה עכשיו, אז רק אומר שלדעתי יש שירים מוצלחים מזה, גם שירים שהגיעו רק לעשירייה.
בקיצור, לדעתי אם הגענו למצב ששיר כזה עוקף את לחי עולמים, משמע שהמצב בציבור גרוע במיוחד. -
@אלי-פקרביץ אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
לדעתי אם השיר מקום בגן עדן של קמפה היה מתמודד הוא היה מגיע גבוה יותר
אני גם חושבת, אבל ממה שהבנתי מהמגישים שהם שאלו את הזמרים עצמם איזה שיר להכניס למיצעד וכניראה שזה מה שהוא בחר.
(אני עדיין בספק אם זה בכלל מכור...)
כי יש תוצאות שלא ממש הגיוניות בעניי. -
@כ-פ תקראי את זה, אין לי כח פשוט לכתוב שוב...
@לבנת-צבי אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@ד19 אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
וואו אני ממש מופתעת מהמצעד...
האמת שהשנה לא ממש שמעתי רדיו בגלל לימודים וזה, אז אני ממש יכולה להגיד ששמעתי שירים שהם לטעמי ופחות מה שהרדיו דוחף לאנשים.
אני בהלםם ש"אל תיפול" כל כך נכנס... זה שיר חמוד, לא מעבר..
גם נורא מזכיר לי משום מה את אבא איתי אולי זה בגלל הקונספט, אבל לא יודעת...
כאילו לא ש"לחי עולמים" היה הכי מושמע אצלי, ממש ממש לא, זה יותר שיר לרקוד איתו וזה, פחות שיר של נגן.. אבל עדיין.....
מה שכן היה עליו כמויותתת של קאברים אם זה בקמפיינים של התרמות בפורים ועד להמנונים של סמינרים וגם עזר מציון לקחו אותו, ואני לא חושבת שיש ילד שלא מכיר אותו... (ולא רק ילדים.. אבא שלי שזה ממש לא הסגנון מוזיקה שלו משום כיוון מכיר את השיר הזה) לא נראה לי שאל תיפול כל כך הצליח, וגם אם הוא כן הצליח(מקידום ברדיו או שפריד זה פריד או אולי השיר הוא פשוט כזה, ולכן הוא דיבר לאנשים) ואני פשוט לא מעודכנת...
אני בכל אופן תפסתי ממנו כשיר שהיה אמור לצאת לפני שנתיים שלוש...נראה לי שזמרים קצת התקדמו מהסגנון הזה של "תושיט לי יד, שאני לא אהיה לבד, ולא אנמק פה לעד, ממני אלעד.."
כך או כך- מוזר מאד שהוא זכה בשתי קטגוריות, זה הזוי לי בטרוף..גם הזכיה של בני שטיין לא היתה הוגנת בכלללל, יש עוד כמה לפני שהיו אמורים לקבל את התואר הזה, אבל אל תיפול הזה ממש חרה לי...
@MUSIC-2 אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@ד19
מסכימה מכל הלב!!!!
בהתחלה הייתי בטוחה שזה איזה קומבינה... אבל זה בכמה מקומות...
שיר חמוד- לא יותר!!! מה מיוחד בו? לא יודעת!
התאכזבתי!!!@הדרי אמר בהמצעד השנתי של קול חי מיוזיק תשפ"ג:
@ד19 כן!!
אל תיפול שיר חמוד- אבל לדעתי לא צריך לקחת לשיר השנה!
לחיי עוילמים-
זה שיר שהלך ממש!!
וכמו שאת אומרת- כ"כ הרבה קאברים...
(אישית, אצלינו בסמינר הוא כיכב...- וגם היה אימנון למחנה..,
גם עזר מציון..- בקיצור-הוא היה הלהיט!!)
וכן באיזשהו מקום מגיע ללחי עוילמים להגיע למקום גבוה..
אבל ל "אל תיפול"- ניראה לי שהוא הרבה פחות...- רק בגלל הזמרים הוא הצליח...||לדעתי- אם היה איזה זמר מתחיל ולא מוכר שהיה שר את "אל תיפול"- הוא בכלל לא היה מגיע אפילו לעשרת הגדולים...||
אתם ממש מגזימים... אל תיפול בסך הכל שיר שממש אהבו אותו, ולא ראק מהמגזר החרדי, המוון מעבר,
שיר שאהבו מכל הבחינות: גם מרגש (גם בגלל הילד החולה שביקש והמכתב וכו') גם מחזק וגם בימינו בגלל הרמה הזוועתית של השירים בימינו אנשים מחפשים את ה'לנשמה' הזה,
וחוץ מזה עובדה שאהבו , למרות שגם אני לא ההיתי נותנת לו מקום ראשון-אולי שלישי.נ.ב- מישהו יכול להסביר לי איך אני כותבת תגובה לכמה אנשים באותו טקסט?? כי אני מצליחה לכתוב רק לאחד, ואז אני צריכה לעשות ציטוט.
-