הצבעתם וקבעתם: אלו אנשי השנה במוזיקה לשנת תשפ"ג | המצעד של 'כיכר השבת'
-
@מיוזיקפון אני גם מסכימה עם זה שיואלי דיקמן לא אמור להיות במקום ראשון ,נכון שהוא מעבד מוכשר וגאון בטירוף! אבל כמו שכתבת הוא באמת לא עיבד הרבה שירים השנה וכמו שישי ריבו הוא זמר מטורףףףף ולמרות שהרבה אוהבים אותו לדעתי רק בגלל שהוא לא הוציא בקושי שירים השנה הוא לא זכה מקום ראשון! כנל יואלי לא חושבת שזה מגיע לו ושוב כמו שכתבת לדעתי לקליין וברי ממש מגיע למה שתיהם דופקים עבודה מקצועית וטובה לאורך כל השנה!!!
-
מצעד מוזר
קליין ברי מקום ראשון בעיבוד. הכמות שירים שהם הוציאו השנה גדולה בהרבה מיואלי .
יוסי גרין מלחין אגדי ואלוף אבל איזה שיר יצא לו השנה שתפס?
אלחנן אלחדד היה צריך לקחת פה במלחין הוא הוציא הכי הרבה שירים השנה אגב אלי קליין גם מלחין אלוף שמגיע לו להיות במקומות הגבוהים.
זמר השנה לא הייתי שמה את שוקי סלמון מקום שני. -
@N-A-1 אמר בהצבעתם וקבעתם: אלו אנשי השנה במוזיקה לשנת תשפ"ג | המצעד של 'כיכר השבת':
@מיוזיקפון אני גם מסכימה עם זה שיואלי דיקמן לא אמור להיות במקום ראשון ,נכון שהוא מעבד מוכשר וגאון בטירוף! אבל כמו שכתבת הוא באמת לא עיבד הרבה שירים השנה וכמו שישי ריבו הוא זמר מטורףףףף ולמרות שהרבה אוהבים אותו לדעתי רק בגלל שהוא לא הוציא בקושי שירים השנה הוא לא זכה מקום ראשון! כנל יואלי לא חושבת שזה מגיע לו ושוב כמו שכתבת לדעתי לקליין וברי ממש מגיע למה שתיהם דופקים עבודה מקצועית וטובה לאורך כל השנה!!!
אני אפתח את סגור לבבי למרות שהתחבטתי בכך זמן.
ככל שאני נכנס יותר ויותר לעולם העיבודים אני יותר מגלה שאלי קליין - חוץ מלמכור לציבור לוקשים - לא באמת עושים משהו, ואני אבאר:
אם תעקבו אחרי השירים שלהם תגלו כמה דברים, 1. הסאונדים כמעט ובדגש על כמעט לא משתנים, האלקטרוני אותו הדבר כבר 5 שנים
2. סגנון העיבוד אותו דבר, כמעא אחד על אחד,
3. הקלות שבה הם מעבדים כל שיר היא מטורפת, הם פשוט לרוב יכולים לקחת לופים וגרובים מוכנים, ורק להוסיף עליהם את אותם הסאונדים כל פעם! גאונות! אם רק תבינו פעם כמה זמן לוקח לכתוב עיבוד של כלים חיים, להקליט עוד אודישן ועוד טייק, לעבוד על הקצב אחר כך, ומיקס של מאות(!) רצועות שזו מלא עבודה, תוכלו להבין למה יואלי לא מוציא הרבה שירים בשנה.. וזה עדיין מלא..
בהצלחה! -
@א-ה-2-0 גם בעיני אין כמו עיבודים חיים וגם את זה קליין ברי עושים לפעמים
אבל העיבודים של יואלי הם אולי גאוניים אבל הם יותר מידי עמוסים בעיני ומשתלטים על הלחן וגם אותם מזהים מהצליל הראשון
אם עיבודים חיים אז אין כמו לאופר ומונה לאם וכו’ יש עוד מעבד מפעם שלא הרבה מכירים
אבל העיבודים שלו ומדהימים קוראים לו avremi g. -
יש מצב למשדר של המצעד??
-
@אחות-קטנה קישור יעזור?
-
@מיוזיקפון לא מקבלת מהם
אבל תשלח את הקישור מניוזיק -
-
@יואל-ש אמר בהצבעתם וקבעתם: אלו אנשי השנה במוזיקה לשנת תשפ"ג | המצעד של 'כיכר השבת':
במקום השני, מעט אחריו: שוקי סלומון
במקום השלישי: ישי ריבו
במקום הרביעי, מעט אחריו: עקיבא
במקום החמישי: אברהם פרידמה?? מה למען ה' קראו פה?? זה לא הפוך??
איך זה הגיוני ששוקי סלומון מקום שני??? ואברהם פריד מקום חמישי?!
ה' יעזור לנו... -
@חכם_בלילה פשוט מאוווווד
שוקי ביקש / התחנן מכל קהל אוהדיו ועוקביו להצביע לו והעלה קישור עם בקשה כזו 5 פעמים ביום -
@אחות-קטנה אמר בהצבעתם וקבעתם: אלו אנשי השנה במוזיקה לשנת תשפ"ג | המצעד של 'כיכר השבת':
@חכם_בלילה פשוט מאוווווד
שוקי ביקש / התחנן מכל קהל אוהדיו ועוקביו להצביע לו והעלה קישור עם בקשה כזו 5 פעמים ביוםזמר השנה בוחרים לא כי הוא העלה סטטוס או ביקש באינסטגרם, זמר השנה בוחרים כי הוא זמר טוב ששווה לו לקבל את התואר הזה...
-
@חכם_בלילה נכון מאוד
רק שלשוקי יש קהל מעריצים גדול
בדיוק כמו שיואלי הגיע למעבד השנה ולמרות שלא עיבד כלום או יוסי גרין מלחין למרות שאין שום שיר בולט השנה שהוא הלחין (חוץ מבוקר טוב ריבונו של עולם)
נכון שההשוואה לא ממש נכונה כי שוקי הוא לא זמר בניגוד ליואלי שהוא מעבד ענק אבל הרעיון