הצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים
-
@אייצ-ית אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
אבל ברגע שיתאפשר העלאת קבצים ללא פיקוח של נטפרי- ההנהלה לא באמת ישבו לשמוע כל שיר שמועלה כאן מהתחלה ועד הסוף- מה שבטוח יגרור בהמשך למוזיקה לא הכי "מפוקחת"...
לפחות שלא יחסמו קישורים של דרייב וכדומה.
ברגע שזה פורום חרדי שמתחייב לכללים מה הבעיה לאשר פתיחה מלאה? -
@יושב-אוהלים אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
לפחות שלא יחסמו קישורים של דרייב וכדומה.
החסימה הזו היא לא רק כלפי האתר הזה- אלא כלפי כל קישור שמתפרסם.
הם לא ישנו את זה אצלם במערכת נטו בגלל פורום חרדי...ככה אני חושבת בכל אופן---@יושב-אוהלים אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
ברגע שזה פורום חרדי שמתחייב לכללים מה הבעיה לאשר פתיחה מלאה?
זה מה שאמרתי- אם באמת יצליחו לפקח על כל השירים שמועלים- בהצלחה! ושיפתחו להנאת כולם. רק מה- שאולי בהתחלה באמת יפקחו- בהמשך בטוח לא- מה שיגרום חסימה של האתר בנטפרי- בדיוק כמו שהיה ב"המנגן"...
-
@אייצ-ית
אני ממש לא מבין אותך.
א. בפורומים אחרים אפשר להעלות קבצים חופשי, בלי שנטפרי בודקים כל קובץ. למשל במתמחים אפשר להעלות חופשי. וכך גם בפרוג (באשכול הסינגלים החדשים, לדוגמה. פה. כך הם למשל פותחים ערוצים ביוטיוב אם הם סומכים על הבעלים שיעלה רק דברים כשרים.
ב. למה שיבדקו כל קובץ? אם הפורום מנוהל טוב אין שום ענין. (אני אמנם חדש פה, אבל זה נראה שהאנשים פה בסדר גמור. וגם אם לא, תמיד יהיה מי שישים לב ויפנה לניהול. ויש פה ניהול מצוין.)
ג. את אמרת בעצמך שאת מעלה בדרך אחרת. כלומר, מי שירצה משום מה להעלות פה שירים לא טובים, יוכל לעשות את זה בכל מקרה. (וכך גם במקומות אחרים) אז למה שלא יעלו ישירות? זה רק יעזור לכולם. -
@יושב-אוהלים אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
כמו שאמרת שבטלגרם יש בוטים כי הוא משתמש בשרת של טלגרם.
ועם כל הכבוד השרת במסלול הבסיסי של קונטאבו לענ"ד לא יחזיק.
חוצמזה שלצורך כך תצטרך את ה-API של יוטיוב ואת הפרטי גישה של השרת של הפורום, בקיצור סיפור מורכב.אני לא מבין בזה, ולכן ברור לי שאתה יודע מה אתה אומר.
אבל משום מה זה לא נשמע יותר מידי מורכב. אני לכאורה יכול במחשב האישי שלי ליצור אוטומציה, שהטריגר שלה יהיה קבלת ההתראה במייל. ואז זה יכנס לשרשור, ירד לפוסט האחרון, יבדוק אם יש קישור ליוטיב, אם כן הוא פותח את הקישור באתר להורדת שירים מיוטיוב, ואחר כך מוסיף פוסט ומעלה את הקובץ. (כמובן שזה לא הפיתרון. זה רק לדוגמה..)
ככה אני יכול לכאורה, וזה בלי שאני יודע לכתוב שורת קוד אחת- ואם אנגלית של כיתה ג'. לעשות "בוט" בסיסי מהמחשב שלי. (אתמול התקנתי תוכנה WinAutomation, שיהיה לי זמן אני ילמד קצת איך לעבוד איתה ואולי אנסה)
חשבתי שלמומחים זה יהיה יחסית פשוט.. (לא מבין בשרתים) אבל אני באמת לא מבין בזה. -
@igo אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
למה שיבדקו כל קובץ?
מסתבר שלא הכל שחור לבן...
@igo אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
זה נראה שהאנשים פה בסדר
לא שללתי שום בן אדם..אבל כנראה שאני יודעת קצת מעבר למה שאתה רואה..
כמו שאמרתי- אין לי עניין להרחיב בזה..זה לא המקום.@igo אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
את אמרת בעצמך שאת מעלה בדרך אחרת. כלומר, מי שירצה משום מה להעלות פה שירים לא טובים, יוכל לעשות את זה בכל מקרה. (וכך גם במקומות אחרים) אז למה שלא יעלו ישירות? זה רק יעזור לכולם.
מה שאני עושה- זו דרך ארוכה..וקצת יותר זמן מלעשות לחיצה על קליק אחד והשיר בפורום.
אדם שירצה להעלות קבצים לפורום בדרך כזו יחשוב כמה פעמים קודם..@igo אמר בהצעת יעול. העלאת קבצים לחסומים:
למשל במתמחים אפשר להעלות חופשי. וכך גם בפרוג
האתרים הללו עם וותק- אל תשכח שהאתר הזה אומנם מצליח ב"ה - אבל עדין בהתחלה שלו...
בקיצור-
אני לא נגד מה שאתם רוצים, אבל לא חושבת שזה חכם- בכל אופן בשלב הזה. -
אני ניהלתי מו"מ עם נט פרי לעצם פתיחת האתר בכלל וקישורים בפרט
אני אסכם מה שנאמר לי
כמו שאייצית אמרה לפני הפיקוח לא מסוגל לעבור לעומק על כל התוכן אנחנו בצוות 7 חברים בערך שלכל אחד יש חיים שלו וזמן שלו והוא לא יכול להיכנס לכל הודעה לראות מה כל משתמש העלהנט פרי בזמנו שאלו אותי איזה מענה יהיה למשתמש שיעלה תוכן לא ראוי בשעה 03:00 לפנות בוקר
אי אפשר ליצור סינון הרמטי בפורום (אגב זה ההבדל בין ערוץ יוטיוב שרק בעל הערוץ מוסמך להעלות תכנים לבין פורום ציבורי)
לגבי השאלה מה עם פורומים אחרים כמו מתמחים התשובה פשוטה אין תוכן שלילי שניתן להעלות במתמחים (באופן רשמי כמובן) בשונה מפורום מוזיקה שזה יותר מסובך
לגבי מי שקרא לכולם לפנות לנטפרי לענ"ד זה יגרום רק נזק עדיף שההנהלה או מישהו מטעמה שיכול להתחייב בשם ההנהלה (למשל אני...) וננסה לדבר איתם שוב באתר הקודם הם לא היו מוכנים עקב כל מני סיבות שלא ניתן לפרטם
לסיכום במצב הנוכחי עדיף שהאתר יישאר כך למרות אי הנוחות שבדבר
האופציה השנייה היא (ולפי דעתי רוב המשתמשים יתנגדו) היא לחסום העלאת הודעות וכל מי שיכתוב הודעה זה יצטרך אישור פיקוח (וכמובן שכל מי שיצורף יחתום לנט פרי על מסמך כוונות) לכן עדיף להשאיר כך ואולי אני אפנה בהמשך לנט פרי שוב -
עכשיו אני רואה שבאמת הכל נפתח!!!
אפשר להעלות קבצים לפורום מבלי שיחסם.
מזל טוב! (לפעמים צריך פשוט לבקש)
עדיין יש בעיה שהתוסף להשמעה ישירה לא עובד (לפחות אצלי אי אפשר ללחוץ על הפליי. צריך לפתוח את הקישור ואז עובד. גם idm נותן לי אפשרות להוריד.) אולי כדאי להחליף לתוסף שכן יעבוד. -