עזרה בוורי אודיו בקיובייס
-
@א-ה-2-0 אני לא מבין בזה אני נותן לך תשובה מAI מקווה שזה יעזור ....
כדי "לכוון" את הוורי אודיו, אתה צריך להגדיר את המיקרופון שלך בצורה נכונה. ישנם מספר גורמים שיכולים להשפיע על המיקום של האות בתוך הוורי אודיו, כולל:
מיקום המיקרופון - המיקרופון צריך להיות ממוקם במרחק שווה משני הגרידים. אם המיקרופון קרוב מדי לאחד הגרידים, האות יהיה ממוקם קרוב יותר לגרד הזה.
כיוון המיקרופון - המיקרופון צריך להיות מכוון ישר לעבר הנושא שאתה מקליט. אם המיקרופון מכוון בזווית, האות יהיה ממוקם קרוב יותר לגרד הקרוב יותר לנושא.
סוג המיקרופון - מיקרופונים שונים רגישים לצלילים בצורה שונה. מיקרופונים ממוקמים לרוב במרכז הוורי אודיו, בעוד שמיקרופונים קונזוליים יכולים להיות ממוקמים קרוב יותר לאחד הגרידים.
כדי לכוון את המיקרופון שלך בצורה נכונה, נסה את השלבים הבאים:הנח את המיקרופון על משטח שטוח.
הפעל את המחשב שלך ופתח את תוכנת עריכת השמע שלך.
הקליט אות חזק, כגון צלצול שעון או שיר.
השתמש בעריכת השמע כדי להסתכל על האות בתוך הוורי אודיו.
אם האות נמצא במרכז הוורי אודיו, המיקרופון שלך ממוקם בצורה נכונה.
אם האות נמצא קרוב לאחד הגרידים, הזיזו את המיקרופון עד שהאות יהיה במרכז הוורי אודיו.
אם אתה עדיין לא מצליח לכוון את המיקרופון שלך בצורה נכונה, תוכל להשתמש בתוכנת אודיו מתקדמת יותר כדי לסייע לך. תוכנות אלו יכולות לספק לך תצוגות חזותיות של האות בתוך הוורי אודיו, מה שיכול להקל עליך למצוא את המיקום המדויק של המיקרופון.בנוסף למיקום המיקרופון, אתה יכול גם לנסות לכוון את רמת הכניסה של המיקרופון. רמת הכניסה היא עוצמת האות שמגיע מהמיקרופון למחשב. אם רמת הכניסה גבוהה מדי, האות יכול להיכנס לתוך הוורי אודיו. כדי להוריד את רמת הכניסה, תוכל להשתמש בעוצמת הכניסה של המיקרופון במחשב או בתוכנת עריכת השמע שלך.
עם קצת ניסיון, אתה צריך להיות מסוגל לכוון את המיקרופון שלך בצורה נכונה ולהבטיח שהאות יהיה ממוקם במרכז הוורי אודיו
-
@א-ה-2 ממש מוזר מה שאתה טוען, אולי תבדוק קודם בהגדרות של האורגן שזה מכוון ל440 הרץ, היה לי פעם טעות כזו.
עוד משהו, אולי תגדיר לו את הסולם שאתה מנגן בו, בתוך החלונית של וורי אודיו יש אפשרות Scale Assistant ושם אתה מגדיר לו באיזה סולם אתה מנגן כדי שהפענוח יהיה יותר מדוייק.