תוצאות מצעד האמנים תשפ"א. דעות והימורים:
-
@סקופר אמר בתוצאות מצעד האמנים תשפ"א. דעות והימורים::
מי לדעתכם יגיע (או למי מגיע לטעמכם) מקום ראשון ומדוע?
איציק דדיה בין הגבוהים! עשה שינוי מדהים בשנה האחרונה! השירים שלו טובים ויותר ממושלמים! שירים טובים. ועדיין יש לו שיר שמתנגן בכל מקום-כוכבים!
מגיע לו!!!. -
@תהילוש אמר בתוצאות מצעד האמנים תשפ"א. דעות והימורים::
@סקופר אמר בתוצאות מצעד האמנים תשפ"א. דעות והימורים::
מי לדעתכם יגיע (או למי מגיע לטעמכם) מקום ראשון ומדוע?
איציק דדיה! עשה שינוי מדהים בשנה האחרונה! השירים שלו טובים ויותר ממושלמים! שירים טובים. ועדיין יש לו שיר שמתנגן בכל מקום-כוכבים!
מגיע לו!!!.אוי נו בחיאת יש זמרים הרבה יותר טובים ממנו
לאהוב זמר זה נחמד, אבל פרופורציה
לדעתי ריבו ייקח - כמו תמיד, זה כבר נהיה חזקה... -
@הודיה-1 זה שאת אוהבת זמר עוד לא הופך אותו למקום ראשון ........
לדעתי מי שיזכה יהיה ריבו כמו תמיד.....
ולא אני לא הצבעתי לו כי אני פחות מחבבת את סיגנון השירה שלו לטעמי הקול שלו ישנוני קצת והכתיבה שלו צריכה רש"י ותוספות בשביל להבין אותה
אבל ריבו זוכה לסיעתא דשמיא מיוחדת והקהל אוהב אותו ולכן לדעתי זה יהיה הוא (וגם בהדלפות ש @סקופר נתן לנו הוא עקף את כולם בפער משמעותי) -
@תהילוש אמר בתוצאות מצעד האמנים תשפ"א. דעות והימורים::
ולטעמי איציק צריך לזכות!
זה בדיוק העניין לטעמך אבל בתכלס לישי יש יותר סיכוי....
ולטעמי זה שינפלד אז מה
אני ראלית ויודעת שאין סיכוי
ותשלימו עם זה שכן בכלל לא בטוח שזה יהיה דווקא הזמר שאתם הכי אוהבים וכן לישי ריבו יש את הכי הרבה סיכוי אפילו שגם לדעתי חאלס עם ישי -
@מחשב-נייד גם אני לא אבל אנחנו מיעוט
-
@מחשב-נייד שחכתם את איציק דדיה שהפציץ לנו כל השנה עם כוכבים נושא תפילה קאבר לאבא איתי מי יודע כסא המלך ועוד זה זמר אמיתי זמר שמוציא 5 שירים מפציצים בשנה אחת ולא כמו כל האומנים שזורקים שיר ונעלמים אני חושבת שהוא צריך לעלות
-
@מחשב-נייד לגמרי 100%
@הודיה-1 לא כל מה שאת אוהבת אחרים אוהבים וזה לא קשור לכמה שירים הוא הוציא אנשים מצביעים לפי מה שהם אוהבים
שנה שעברה ריבו היה זמר בשנה גם בקול פליי וגם בקול חי והוא הוציא שנה שעברה שיר אחד בלבד כתר מלוכה -
@מחשב-נייד אם את לא מכירה אז אל תגידי שהוא לא טוב לא אהבת את כוכבים אבל יש לו עוד מלאאאאא שירים שאת יכול להיות שאת תתחברי