רמקול בקיו ביס
-
היי
אני מנסה להקליט על ידי לחיצה על כוכבית,הכל במקום הרמקול דולק ואני פשוט לא מצליחה,
מישהו יכול לעזור לי?????
הכל מ חובר גם בF4
-
@rinatbiton123 אמר ברמקול בקיו ביס:
היי
אני מנסה להקליט על ידי לחיצה על כוכבית,הכל במקום הרמקול דולק ואני פשוט לא מצליחה,
מישהו יכול לעזור לי?????
הכל מ חובר גם בF4תשובה AIדי להקליט על ידי לחיצה על כוכבית, עליך לוודא שהגדרות ההקלטה שלך מוגדרות כראוי.
בצע את השלבים הבאים:
פתח את אפליקציית ההקלטות.
הקש על סמל ההגדרות בפינה השמאלית העליונה.
בחר "הקלטות".
וודא שהאפשרות "הקלטה באמצעות לחיצה על כוכבית" מופעלת.
אם האפשרות מופעלת ועדיין אינך מצליח להקליט, נסה את הדברים הבאים:בדוק אם המיקרופון שלך מחובר כראוי.
נסה להקליט שוב באזור שקט.
אם אתה משתמש במחשב נייד, נסה להסיר את המקלדת החיצונית שלך.
אם אתה עדיין נתקל בבעיות, אנא פנה לתמיכה של האפליקציה.בנוסף, אם הכל מחובר גם ב-F4, זה אומר שהמיקרופון שלך פועל. לכן, הבעיה היא ככל הנראה בהגדרות ההקלטה שלך.
אני מקווה שזה עוזר!
-
@rinatbiton123 תשובה נוספת מAI
בהחלט, אני יכול לעזור לך.כדי להקליט בקיובייס, עליך לוודא שהכל מוגדר כראוי. ראשית, ודא שהכרטיס קול שלך מחובר כהלכה למחשב שלך ושהדרייברים שלו מותקנים. לאחר מכן, פתח את קיובייס והכנס פרויקט חדש.
באופן כללי, כדי להקליט, עליך לבצע את השלבים הבאים:
בחר את הערוץ שבו ברצונך להקליט.
לחץ על חלון Mixer, ואז לחץ על הסמל של הרמקול בערוץ שבחרת.
לחץ על כפתור Record בסרגל הכלים.
התחל להקליט.
אם אתה מנסה להקליט על ידי לחיצה על כוכבית, ודא שהערוצים שאתה מנסה להקליט בהם מוגדרים כערוצים ניתנים להקלטה. כדי לעשות זאת, לחץ על חלון Mixer, ואז לחץ על הסמל של הרמקול בערוץ שבחרת. אם הסמל של הרמקול צהוב, הערוץ ניתן להקלטה. אם הסמל של הרמקול אפור, הערוץ אינו ניתן להקלטה.אם הכל מוגדר כראוי ועדיין אינך מצליח להקליט, נסה את הפתרונות הבאים:
נסה להתחיל מחדש את קיובייס והמחשב שלך.
נסה להתקין מחדש את דרייבר כרטיס הקול שלך.
נסה להשתמש בכבל אוזניות אחר כדי לחבר את הכרטיס קול למחשב שלך.
אם את עדיין מתקשה, ייתכן שתצטרך לפנות לתמיכה של חברת Steinberg, מפתחת קיובייס.לפי מה שכתבת, הכל מחובר כראוי ב-F4, אז ייתכן שהבעיה היא בהגדרות של הערוץ שאתה מנסה להקליט בו. נסה לוודא שהערוצים שאתה מנסה להקליט בהם מוגדרים כערוצים ניתנים להקלטה.
אם את עדיין מתקשה, אשמח לשמוע עוד פרטים על הבעיה שלך
-
@rinatbiton123 עשיתי מה שיכולתי מתנצל ...||
-
@מגן-וחץ אמר ברמקול בקיו ביס:
@rinatbiton123 עשיתי מה שיכולתי מתנצל ...||
||אגב,
בכדי לעשות ספויילר-צריך לרדת 2 שורות ואז ללחוץ על הספויילר...
בהצלחה!!||