לימודי מוזיקה לציבור החרדי (גברים/ נשים במופרד).
-
לפני כחצי שנה ניסיתי לפתוח לימודי הפקה מוזיקלית מאפס למאה עם מסלול המשך לזמרים יוצרים שכולל פיתוח כתיבה ונגינה ועבודה על הקול ועל כל מה שצריך בשביל להופיע עם השירים שלך.
וכמו שאתם בוודאי יודעים, זה נתקע...
אני טכנית לא יכולתי להמשיך לנהל את זה ואחרי זה אנשים אמרו שזה יקר להם, אני אכתוב כמה דברים על הקרוס ככה שמי שמעוניין יוכל להירשם.הקורס הינו קורס ללימודי הפקה מוזיקלית שזה אומר,
לימודי התוכנות DAW כגון קיובייס, אבלטון לייב ועוד.
לימוד יצירת שירים כלומר יצירת הפלייבקים.
לימוד מיקס ומאסטרינג.
לימוד הקלטות ווקאל.
לימוד השימוש באפקטים, סאונד, אקוסטיקה, כלי נגינה והטמעתם בפרוייקט.
ועוד הרבה דברים טובים ושימושיים.כמובן שהקורס הינו קורס פרונטלי שזה אומר שלגברים זה יועבר על ידי מרצים בלבד ולנשים על ידי מרצות בלבד.
מעבר לזה, המקום ממש נגיש ונמצא בסמוך לתחנת רכבת ותחנות אוטובוסים.
יש אנשים שיהיו זכאים למלגות אליהם יש הכוונה על ידי המקום ויועץ לימודים.התנאים ללימוד הם- מוטיבציה ללמוד, אהבה אין סופית למוזיקה, רצון ללמוד ולהפיק, מחשב נייד, תוכנות ההפקה אותם נלמד (אפשר לקנות במחירי רצפה דרך הקמפוס אבל רק לאחר שנרשמים או להוריד את הגרסאות הפרוצות לבד)
חשוב לי להדגיש שתפתח כיתת לימוד רק אם יהיו 13 נרשמים במינימום ככה שאם יש לכם חברים או מישהו שאתם מכירים שרוצה להירשם תחשפו אותו לזה בכדי שנפתח כיתות גם לנשים וגם לגברים. (13 בכל כיתה ככה שאם יש 13 גברים אבל רק 10 נשים אז תפתח רק כיתת גברים וכן להיפך)
מי שרוצה להירשם לזה שיכתוב פה ואני אדאג ליצור איתו קשר (אני צריך לבדוק אישור לזה אבל מאמין שיהיה)
-
מעניין אותי
אבל חשוב לי לדעת מי ילמד שם
עד כמה הרמה היא גבוהה
המלצות וכ'ו -
@inon003המוזיקה-היא-חיי מדובר בלימודים במקום שמלמד כבר שנים ואני מאמין שחלק גדול מכם נחשף כבר לקמפוס במודע או שלא, יש להם כמה קורסים חלקיים אונליין שאני יודע שהעלו ופרסמו בהרבה אתרים והרבה מוזיקאים שהמליצו על ה למי שרוצה לנסות להתחיל ברמה הבסיסית.
מי שמלמד שם אלה מורים שמלמדים שנים וכמובן גם עוסקים במוזיקה בעצמם ברמות הכי גבוהות שיש.מי שמעוניין בזה יכול ליצור איתי קשר במייל yinonizak@gmail.com
רק בקשה קטנה לפני שאתם שולחים הודעה, תשלחו רק במידה והמחיר סבבה לכם, אני מאמין שחלקכם יהיו זכאים למלגות אבל בגלל שבהתחלה אי אפשר לדעת אז אני רוצה לדעת שבאמת יש לכם את התקציב ובמידה וכן אתם מוזמנים לכתוב לי.שימו לב שככל שתפרסמו לחברים שלכם שיש מצב שירצו אז יש סיכויים גדולים יותר שהמסלול יפתח וכמה שיותר מוקדם יותר טוב (אני לא מרוויח מזה כסף, העניין שלי הוא שיהיו לימודים כאלה לגברים ברמה הזאת ככה שברגע שהמסלול נפתח אני נרשם ונהיה חלק ממנו...)
-
וואו ישר כח על היוזמה רק כמה שאלות;
לומדים גם קיובייס וגם איבלטון?
ומה המחיר?
כמה זמן, שנה?
כמה פעמים בשבוע?
יש כמה מסלולים או מסלול אחד?
תודה רבה. -
@שמרלה-שואב-מיים לומדים קיובייס כהתחלה אבל יש אפשרות לאבלטון לפי מה שזכור לי, המחיר הוא 8600, המסלול הוא בין 8-12 חודש פעם בשבוע.
כררגע יש רק מסלול אחד שיפתח אבל אם יהיו יותר מ26 נרשמים אנחנו נפצל את זה לשתי מסלולים כי זה במילא מקסימום 26 בכיתה בכדי שהמורה יוכל לתת יחס אישי ולהתנהל עם כולם בצורה המירבית והטובה ביותר. -
-
@פונץ-בננה זהו שאת צודקת אבל הם שינו את המדיניות ודורשים שזה יהיה מינימום 18, אני אמור לשבת היום עם המנהל שלהם על זה אז אני אעלה את הנושא למרות שיש מצב גדול שהוא פחות יזרום אבל אני אנסה (חינכו אותי שלנסות לא עולה כסף )
במידה ואני אראה שיש הרבה שרוצים להירשם והם בגילאי 16-18 אני אנסה שוב להציע אולי לעשות כיתה לצעירים בתקווה שהם יאהבו את הרעיון כי הם אומנם הכי זורמים וכיפיים שם אבל זה קצת בעייתי חוקית לפי מה שהוא אמר לי פעם שעברה (לא מבין בזה אבל אציף איתו את הנושא שוב)