עזרה בלנגן ניגון
-
@חכם_בלילה
קטע מדהים -לנגן את זה --זה אליפות ממש
אם אתה מצליח לנגן את זה מדויק בלי טעויות אתה הקלידן הבא --
תנסה אולי דרך תוכנה להוריד טמפו בקטעים הקשים
ולנסות לנגן --קודם לאט --לתפוס כיוון --ולהגביר מהירות
אם אפשר --גם תפריד את היד ימין מהלווי -- ותנסה לקחת מאיזה מקום אקורדים מדויקים--יש שם כמה מעברים לסולמות אחרים - חבל לפספס את זה -
יוסף-ניגון-רה.pdf יוסף-ניגון-לה.pdf יוסף-ניגון-דו.pdf בתקווה שאתה יודע תווים... עדיף שתנגן בדו שזה הסולם המקורי (אגב לזכרוני בביצוע המקורי או באחד הביצועים הידועים של הניגון עם דור אסרף יש מודולציה לרה פריגי בפעם השניה אז כדאי גם ללמוד על רה). והטיפ שלי הוא לנגן קודם לאט ולהאיץ, ולהתרגל לאצבוע הכי נוח שיש לך לניגון הזה (צריך קצת לחשוב על זה לפני...) בהצלחה.
-
@חכם_בלילה
קיבלתי פעם מייל מבסט קורס והיה שם סרטון הסבר איך לנגן את יוסף ניגון מפיו של אחיה אלורו בעצמו...
אבל אני לא יודעת עד כמה זה ברמה אבל כמובן שהמלודיה מאוד מדוייקת פשוט לגבי האקורדים אני לא יודעת עד כמה הוא שם את כל האקורדים המורכבים של השיר כי זה כאילו למתחילים אבל אם אתה צריך את המלודיה זה מאוד יכול לעזור.
הבעיה שאני לא יודעת אם מותר להעלות.... זכויות יוצרים וכל זה...(למרות שקיבלתי את זה בחינם..) -
@חכם_בלילה כל הכבוד שאתה בכלל מנסה לנגן את זה כמו שיוחנן אמר על זה לבד מקבלים 7 (הקלידנים) @אפרת-גלבוע אני גם אשמח שתעלי את זה ולא נראה לי שיש על זה זכויות יוצרים
-
@אפרת-גלבוע אשמח אם תוכלי להעלות לטובת הכלל....
-
https://drive.google.com/file/d/1kJ0tDOI-hQ3s9OLl4IC3DQcBwTZMkTVs/view#3402434
זה הקישור לסרטון מקווה שזה עובד
בהצלחה! -
@אפרת-גלבוע תודה רבה רבה!! עזרת לי המון!!
-
מעלה את האקורדים לטובת הכלל...
(האקורדים זה על פי מה שהיה אחיה ואני כתבתי את זה...)
Intro
C Bbm G# C# C X+2Cm Am7b5 Gm Gm7 A7sus4 Eb7b5 D G
Cm Am7B5 Gm Gm7 A7sus4 Eb7b5 DCm F Gm Bb Dm C# Fm E G#m Cm F C X 2
Free Style
C Bb
G# Bb
| Bass Cמקווה שתהנו!!