גיטרה חשמלית למתחילים
-
@חכם_בלילה כתב בגיטרה חשמלית למתחילים:
@גיטרה-חשמלית-0 הרצינות לעניין גבוה בהחלט!
התקציב פחות...דבר כסף... ככה אני אוכל לנסות להמליץ מנסיוני...
-
@גיטרה-חשמלית-0 1500 מינוס פלוס כולל מגבר...
-
@חכם_בלילה כתב בגיטרה חשמלית למתחילים:
@גיטרה-חשמלית-0 1500 מינוס פלוס כולל מגבר...
אז ככה אני אתחיל קודם מהקל לכבד לגבי מגבר אם לא חשוב לך כרגע שכולם ישמעו אותך אז אני אמליץ לא לקנות ואני אסביר אתה יכול למצוא היום ביד 2 מולטי אפקטים פשוטים ממש בזול והמגברים בסדר גודל של המחיר שהקצבת לא יתנו לך סאונדים יותר טובים... (אא"כ תחליט לקנות מגבר+אפקטים בודדים ולא ישאר כסף לגיטרה...)
לגבי הגיטרה עצמה יוצא שאתה מחפש סדר גודל של 1100 - 1200 הייתי ממליץ לך דבר ראשון להתרחק מעט מסקוויר (אפילו שיספרו לך שזה פנדר...) להמליץ על חברה מסויימת קצת קשה לי בטווח המחירים הזה בכל אופן כמה שמות יש לאיבנז ימהה וקורט דברים הגיוניים בטווח הזה...
כמו כן העיצה הכי טובה היא תלך תנגן ותבחר...
נ.ב. נגן טוב זה מי שנשמע מצויין גם עם כלים פשוטים...
-
@גיטרה-חשמלית-0 ראיתי שיש מתאם לחיבור אוזניות עם אפקטים שניתן לחבר לגיטרה..
אתה ממליץ על זה למתחילים? (Fender Mustang Micro) -
@חכם_בלילה יש קישור?
-
-
@חכם_בלילה פעם ראשונה שאני נתקל במכשיר הזה... האמת הימור שלי לא מומלץ... וגם זה לא בטווח המחירים שלך... בעז"ה אולי בחודש הבא אקפוץ לכלי זמר ואנסה אותו (אם הם נותנים...) כרגע אני עמוס...
-
@גיטרה-חשמלית-0 אוקי תודה!!
יש לך בכל זאת דגם מומלץ לגיטרה למתחילים? (בכל מחיר..)
והאם יד 2 זה טוב.? -
@חכם_בלילה יד 2 זה אחלה רעיון אבל רק אם אתה מספיק מכיר גיטרות כדי לדעת מה המצב של הכלי שאתה קונה (לא רק נראה כמו חדש...) אני באופן אישי כן קניתי אבל לא את הגיטרה הראשונה...
לגבי דגם מומלץ אני מהנוטים לומר שאם אתה מאוד רציני אז להשקיע הרבה כי אז תקבל פידבק יותר טוב מהנגינה... רבים החולקים על זה ולכן אני מעדיף לא להמליץ על דגם מסויים לפני שאתה מחליט לאן פניך מועדות...
-
@חכם_בלילה
@גיטרה-חשמלית-0
באותה הזדמנות --גם אני מתעניין בלקנות גיטרה +מגבר עד 2000 שח
אבל אני מחפש גיטרה קלאסית מוגברת +מגבר טוב לסוג גיטרה כזאת
אשמח לקבל המלצות מהמבינים