חידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים
- 

@יראת-שמיים כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: למען האמת אני פחות בעניין של שירים חדשים... אבל אם יש לך הצעה ספציפית אני זורמת (בלנ"ד) מה? גם את??? 
 טוב, נחשוב על משהו...@יראת-שמיים כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: נראה לי מיצינו, לא? על מה עוד אפשר לשאול עליהם? אממממ בואי נשמע מה טוקר ישאל  @יראת-שמיים כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: אבל אם בזכות זה אנשים נחשפו אליו, זה מצוין כן. רוב הסיכויים שרק בזכות זה... זורמים עם חידות של AI? 
- 

חידות חדשות בנושא--- קליפים 
 כמה אתם מתמצאים בוידאו קליפ?
 הפעם נתמקד בקליפים רשמיים של אומנים...
 אז באיזה קליפ ניתן למצוא:
 פאזל
 פסיכולוג
 נרות נשמה
 כדורסל
 אופניים
 בריכה
 ים
 מעלית
 גניבה
 כוס קפה
 @יראת-שמיים @אחות-קטנה
 סוגי גבינות 
- 

@הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: נרות נשמה כל סוגי הקליפים שיצאו על אסון מירון ודומיו, ה''י. 
 עולה לי עכשיו כרחם אב בביצוע של ליינר, ו'והוא קלי' של שוואקי.@הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: כדורסל כל הקליפים של האמריקאים.... החל מישיבה בויז עד שוואקי. @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: מעלית ליינר, שפירא @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: ים יוני Z, @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: בריכה בני פרידמן בקיצור @הדרית זו חידה קלה מידי! 
- 

@הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: פאזל תן לי אור @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: פסיכולוג דאגה מניין רפאל מלול @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: נרות נשמה כ"כ הרבה שא"א לכתוב הכל הראשון שקופץ לי זה דווקא קהילות הקודש של שלום למר @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: כדורסל עברי אנוכי בני פרידמן @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: אופניים נשמת כל חי אלי הרצליך @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: בריכה רבים מיכה גמרמן @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: ים בהרבה קליפים רואים ים - נשמת כל חי אלי הרצליך, יוני זי כמו שכבר כתבו, ימה בני פרידמן @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: מעלית הכל משמים מרדכי שפירא @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: גניבה נכנס יין יצא סוד מיילך קאהן (אבל בזה אני לא בטוחה....) @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: כוס קפה אבי מן הכל ממך מאמינה שיש עוד הוא פשוט חדש אז אותו זכרתי @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: סוגי גבינות הדור נאה נפתלי קמפה 
- 

@הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: חידות חדשות בנושא--- קליפים 
 כמה אתם מתמצאים בוידאו קליפ?
 הפעם נתמקד בקליפים רשמיים של אומנים...
 אז באיזה קליפ ניתן למצוא:
 פאזליש לי הכל - אבי אילסון פסיכולוג 
 נרות נשמהכדורסל בערי וובער - גשר צר אופניים מיכאל אזולאי - ברכה והצלחה 
 אבישי רוזן - תן לי סימןבריכה ים יואלי דיקמן - למצוא חן מעלית 
 גניבה
 כוס קפה
 @יראת-שמיים @אחות-קטנה
 סוגי גבינות 
- 

@דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: מי עיבד את השיר "צאינה וראינה" של מוטי שטיינמץ? בקליפ מככב יואלי דיקמן אז כנראה שהעיבוד שלו... 
- 

@הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: אני מעלה חידת המשך חדשה. 
 אחרי שתענו אגיד למה התכוונתי...
 צניחה חופשית
 גרר
 ארמוןכרכרה מקהלת קאפלה, מנדי וייס ואברימי לונגר - תפילת הדרך שולחן שבת יואלי דיקמן - שבת קודש מלצר 
 פנימיהמגדל אייפל דוד שמחה - הן גאלתי מטריה דודי קנאפלער - שיר ושבח | אֹסְרִי לגפן 
 יעקב שוואקי - I Can Beויטמינים מעבר חציה מיכאל אזולאי - ברכה והצלחה קורנפלקס 
 מטאטא
 חלליתצייר בערי וובער - גשר צר כיתה ישיבה בויס - כל המתפלל 
 שמחה פרידמן - בא לפהזאב דלי מים נטלה נחשב? אז יש בקליפ של השיר גיבור כארי - מענדי וייס בלונים בני פרידמן - תודה גלידה שמילי אונגר - מאך א ברכה עוגה (בל תשחית) 
 כדור (לפי הקצב...)
- 

@כ-פ כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: כל סוגי הקליפים שיצאו על אסון מירון ודומיו, ה''י. תכתבי שם זמר ושם השיר. 
 לי עלה שיר של משה קליין אבל לא שולטת בשם השיר... רואים אותו בים המלח, אולי?@כ-פ כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: יוני Z, תודה. את יודעת כמה קליפים יש עם ים? המון! @כ-פ כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: בני פרידמן איזה שיר? וגם בנוגע לזה יש המון! @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: תן לי אור לזה התכוונתי! @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: דאגה מניין רפאל מלול כנ"ל @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: עברי אנוכי בני פרידמן כדורסל יש המון במלא קליפים. לי עולה שפירא קולע לסל ממרחק  @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: אופניים משה פלד האחרון התכוונתי @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: רבים מיכה גמרמן יפה! @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: הכל משמים מרדכי שפירא יפה! אני חשבתי על החבר'ה חי חי חי... @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: נכנס יין יצא סוד מיילך קאהן (אבל בזה אני לא בטוחה....) לא נראה לי... 
 גניבה- עולים לי 2 קליפים. אחד לא הייתי ממליצה לראות והשני דווקא כן. יש מי שיודע?@אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: כוס קפה שוואקי ישתבח שמו, אה? @אחות-קטנה כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: הדור נאה נפתלי קמפה ידעתי שלא תאכזבי  @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: בערי וובער - גשר צר נכון! @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: מקהלת קאפלה, מנדי וייס ואברימי לונגר - תפילת הדרך לא מכירה. 
 יש דווקא לפייבוריט שלי... @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: דוד שמחה - הן גאלתי יש לאילסון גם @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: דודי קנאפלער - שיר ושבח | אֹסְרִי לגפן 
 יעקב שוואקי - I Can Beיפה! אבל יש עוד אומן שהשיר שלו מדהים. מחר אולי  @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: ישיבה בויס - כל המתפלל 
 שמחה פרידמן - בא לפהיש מלא! מלא! 
 פרידמן ודוידי.@דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: נטלה נחשב? לא! 
 ודווקא כאן מדובר בזמר מזרחי מצליח מאוד.@דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: שמילי אונגר - מאך א ברכה נכון וגם גולדוואג וגם פרידמן 
 ובכוונה אני לא כותבת את השיר, אולי מישהו יזכר...@דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: עוגה (בל תשחית) זה הזוי! אבל הזמר מוכר. @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: כדור (לפי הקצב...) את זה אני אשתדל לעלות לכם. אחד הקליפים הטובים ביותר! ותנו גם חידות! 
- 

@הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: את זה אני אשתדל לעלות לכם. אחד הקליפים הטובים ביותר! מכירים? 
 אליפות מבחינת כל הבחינות!
 @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: יפה! אבל יש עוד אומן שהשיר שלו מדהים. מחר אולי מטריה קיים גם בשיר מחר- מרדכי שפירא: 
 @הדרית כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: ארמון שיר מדהים! מילים- אליפות! ביצוע- אפשר יותר... 

- 

מכירים את התוכנית הוותיקה 'התעוררות' של ידידיה מאיר בקול חי? 
 אז החידה היא: מאיזה שיר לקוח הסגירון של התוכנית הזו? (לדעתי פעם זה גם היה הפתיח...)
 למי שלא מכיר:
 328983~1.mp3
- 

@יהודה20 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: מכירים את התוכנית הוותיקה 'התעוררות' של ידידיה מאיר בקול חי? 
 אז החידה היא: מאיזה שיר לקוח הסגירון של התוכנית הזו? (לדעתי פעם זה גם היה הפתיח...)
 למי שלא מכיר:
 328983~1.mp3רמז? 
- 

@יהודה20 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: @דוד-33 כתב בחידות מוזיקליות על שירים מכל הזמנים: @יהודה20 דוד הרפו אברהמסון לא... קן ברג'ס