חוכמה בינה ו... דעתכם!
-
-
-
@הדרי כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
@ארי-גולד
חסום...
יש סיכוי לשלוח בדרך אחרת?את השיר עצמו העלתי פה פעם, זה השיר 'אנכי' שיר חסידי
488bfb43-7e2f-4c18-8d67-d50701c904b0-אנכי השם אלוקיך.mp3
אם תוכלו להיכנס מה טוב, אם לא מה אני יכול לעשות... בנטפרי זה פתוח (שלחתי פניה) אפשר לשלוח פניה גם לשאר ההגנות, (שזה גם ממש יעזור לי)
אז אשמח אם תוכלו לעזור!!!! -
@ארי-גולד כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
העלתי שיר שיצרתי ליוטיוב, מי שיכול שיתן לייק תגובה ירשם לערוץ, וכו' זה ממש אבל ממש יעזור לי
מותר לעלות ליוטיוב שיר שיצרה בינה מלאכותית?
אשמח שתבחר אחד מהשירים האלה ותעלה ליוטיוב:
מהרה השם.mp3
בָּרוּךְ הַמָּקוֹם, בָּרוּךְ הוּא.mp3 -
@דוד-33 כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
מותר לעלות ליוטיוב שיר שיצרה בינה מלאכותית?
אשמח שתבחר אחד מהשירים האלה ותעלה ליוטיוב:
מהרה השם.mp3
בָּרוּךְ הַמָּקוֹם, בָּרוּךְ הוּא.mp3לעלות ליוטיוב זה אחד התהליכים הכי פשוטים, אין לך ענין שאני יעלה בשבילך, יש לך הרבה תוכן שאתה יוצר בבינה מלאכותית, אז כנס ליוטיוב סטודיו (נפתח גם בנטפרי) ותתחיל לעלות...
ולגבי אם זה בעייתי... אני לא יודע, אבל כבר העלתי הרבה ליוטיוב ויש עוד הרבה שהעלו, וסונו עצמם בתחרויות מעודדים לעלות לרשתות החברתיות, אז אני זורם על זה... -
@ארי-גולד כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
לעלות ליוטיוב זה אחד התהליכים הכי פשוטים, אין לך ענין שאני יעלה בשבילך, יש לך הרבה תוכן שאתה יוצר בבינה מלאכותית, אז כנס ליוטיוב סטודיו (נפתח גם בנטפרי) ותתחיל לעלות...
אפשר פירוט איך בדיוק עושים את זה?
ומה המטרה העיקרית בהעלאה ליוטיוב? עניין של צפיות ומנויים? זה הרעיון?@ארי-גולד כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
ולגבי אם זה בעייתי... אני לא יודע,
פעם שאלתי אותם אבל התשובה שקיבלתי לא היתה מספיק ברורה.
אני מתחילה לחשוד שלעיתים רובוט עונה לי שם...
אבל אני ינסה לבדוק מולם שוב.לגבי השיר הוא יפה, ואני זוכרת אותו עוד מהפעם הראשונה שהעלית. רק שזה נשמע שהוא מתחיל מהאמצע...
בחרת כאן pop, folk? -
שמעו משהו אדיר, ושימו לב לדמימה!
(זה לא בא ברגל... לקח המון זמן עד שהוא הבין והביא אותה, מניסיון )https://send.magicode.me/send-file/file/49ecd5c0aafa165322727153518cb99e369f4d76/view
וזה כבר משהו דומה אבל שונה.
אם אתם מבינים במוזיקה-
קחו את השיר נגילה של שפירא, זה חיקוי מדוייק מבחינת מבנה השיר! -
@חיים-תעיזי כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
הוא הלחין את המנגינה לבד? הוא ידע שצריך לחקות את מרדכי שפירא?
הוא לא הלחין. הוא פשוט חיקה את הלחן והקול.
זה לא ממש קשה לעשות את זה אבל צריך קצת מיומנות והבנה מסויימת.@חיים-תעיזי כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
אפשר איזשהי הצצה להנחיות שנתת לו?
אמממ האמת שכשפתחתי את הנושא הזה הייתי מלאת רצון טוב להעביר את כל הידע והנסיון שצברתי עד לאותה תקופה, אך מאז עברו מים רבים בנהר, ולא מצאתי ביקוש משמעותי לנושא הזה, על כן הרצון אבד ונעלם עם הזמן.
אם יהיה מספיק קהל יעד ורצון להתנסות- אחשוב על כך ברצינות.
מה שחשוב להדגיש הוא: בעיקרון, כל אחד יכול ליצור ולהגיע לביצועים ברמות שונות.
אחרי הכל, זה עניין של נסיון, רצון, יצירתיות והבנה מוזיקלית די בסיסית.
לא רואה משהו מעבר... -
יש לי עוד כמה גרסאות לשיר נגילה.
בגירסה הזו למשל, הוא אומנם הצליח לחקות את הבית ואפילו קצת את המעבר.
אבל הפזמון?
לא תפסיקו לצחוק...https://send.magicode.me/send-file/file/837cd0e86015db3a7212be572363b2993d879db8/view
וכאן הוא הביא נגיעות אישיות. אבל יחד עם זאת, עדיין ניכר כי הוא הקפיד לשמור על הרעיון המרכזי.
מה גם, שבקטע הזה נשמע כי הצטרפו אל השיר 2 זמרים נוספים מלבד שפירא,
ומי שיזהה אותם- רשאי יהיה לבקש פרס בינתיhttps://send.magicode.me/send-file/file/48f0c02bcc3cd4a55f35486fe88abc865b878801/view