חוכמה בינה ו... דעתכם!
-
@הדרית כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
@דוד-33 כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
@אילן-פ כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
האם נפוץ הרעיון שבו יהיו 2 סוגי פזמונים בשיר, כלומר הלחן של הפזמון הראשון אינו זהה ללחן של הפזמון בפעם השניה, זה נהוג, מקובל או שזה חידוש מעניין ולא נפוץ כל כך?
זה קורה הרבה כאשר יוצרים שירים בבינה, לפחות לי.
אבל הרעיון של הקטע הנוסף הוא מגוון ומעניין גם אם הוא לא קיים רשמית.
יש לי שיר אחד כזה שניסיתי לשדרג את הסוף שלו ויצא גם חלק נוסף- רביעי, לכן שאלתי.
אפשר דוגמא?בהחלט דיון מעניין
2 פזמונים בשיר זה טעות כי שיר בדר"כ מיוצג ע"י הפזמון זה מה שזוכרים --ואם יש 2 פזמונים זה גורם לפיזור שכבר לא יודעים למה להתיחס לכן זה לא נפוץ בכלל ואם זמר רוצה שהשיר שלו יצליח שלא יכנס לקטע הזה
בבינה המלאכותית זה קורה בגלל שהמילים לא כתובות "מסודר " --כלומר כדי שיצא שיר מסודר צריך לכתוב מילים --2 בתים בדיוק באותו משקל וצורת חריזה ומספר שורות -----והפזמון צריך לחזור על עצמו מדויק זהה גם במילים
אחרת הבינה מתבלבלת ועושה חישוב מסלול מחדש ואז יוצא כאילו עוד פזמון ---זה טיפ חשוב שמבקשים מהבינה לחן שרוצים שיצא טובדוגמאות יש לי --אבל אני לא רוצה לפרט כי אני צופה ויכוח שאני לא רוצה להכנס אליו
-
@אילן-פ כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
2 בתים בדיוק באותו משקל וצורת חריזה ומספר שורות -----והפזמון צריך לחזור על עצמו מדויק זהה גם במילים
לא נראה לי שזו הבעיה כי המילים ממש זהות רק עם תוספת של קול שני... זה הכל.
זה נכון שהעניין קצת מבלבל את השיר אבל בגדול זה נחמד מידי פעם, אבל ממש לא באופן גורף.@אילן-פ כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
אבל אני לא רוצה לפרט כי אני צופה ויכוח שאני לא רוצה להכנס אליו
כרצונך.
-
-
@אליהו-חזן כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
אפשר הסבר איך אני מכוון את סונו לז'אנר שאני רוצה בשיר ?
על מנת ליצור שיר קצבי, מלבד pop\ rock\ dance וכו' יש צורך להוסיף גם energetic\beat\ upbeat - קצבי\ אנרגטי.
electro\ electronic - אלקטרוני.
על מנת ליצור שיר שקט, מלבד סגנון השיר יש צורך להוסיף גם soul, emotional, mellow, slow. ויש עוד...
חזנות מעולם לא ניסיתי אבל זה סגנון אופרה. תנסה:
opera, uplifting, lo-fi, heartfelt,
ואם זה אמור להיות סגנון ישן- אפשר להוסיף גם שנות ה-80, קצבי או שקט. גם cinematic יכול להוסיף משהו מעניין, כאילו זה מבוצע בהופעה. -
מי שעשה.mp3
מישהו שם לב, או שרק אני שזה דומה קצת לשירים של דדי גראוכר? -
@הדרית כתב בחוכמה בינה ו... דעתכם!:
וואו כמה שדרוגים יש בסונו.
גם לכם מציק שקשה מאוד לבחור סגנון מוזיקה מסויים בגלל ריבוי האופציות?
אני מתכוונת לכך שזה לוקח המון זמן לחפש סגנון מוזיקה רצוי היות ובכל פעם הוא נותן אפשרות לראות רק 8 סוגי סטייל.
לדעתי, מנוע חיפוש היה יכול לעזור כאן.ויש עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיהיה בסונו.
שיהיה גם בעברית בלי לתרגם.
אני יוצר שירים בתוכנה וזה יוצא שיר מטורף אבל זה יוצא בקול נשי ואני הייתי רוצה שזה יהיה בקול גברי,
אשמח אם יהיה אפשרות לערוך את השיר לקול גברי אבל שיהיה באותו עיבוד ולחן בלי שינויים -
הכנסתי בתוכנה את הווקאל של השיר וזה מה שיצא, דעתכם:
Untitled.mp3 -
אשמח אם יהיה אפשרות לערוך את השיר לקול גברי אבל שיהיה באותו עיבוד ולחן בלי שינויים
העברתי את הבקשה, ועוד כמה...
תשובתם: (לא נותן לי לתרגם...)Thank you for bringing this matter to our attention. We appreciate you taking the time to report this, as it helps us identify areas for improvement and ensure that we provide the best possible experience for our users.
Your feedback is valuable to us, and we will investigate the issue further to address it promptly. Please feel free to reach out if you have any additional information or concerns.
-
פוסט זה נמחק!
-
@חכם_בלילה
הנה פתיח שעשיתי לתוכנית "הידעת" בבינה מלאכותית, אשמח שזה יגיע למנהל
הֲיָדַעְתָּ.mp3 -
זה מה שתרגם לי...
תודה שהבאת את תשומת ליבנו לעניין זה. אנו מעריכים שהקדשת מזמנך לדווח על כך, מכיוון שהוא עוזר לנו לזהות אזורים לשיפור ולהבטיח שאנו מספקים את החוויה הטובה ביותר האפשרית למשתמשים שלנו המשוב שלך הוא בעל ערך עבורנו, ואנו נחקור את הנושא עוד יותר כדי לטפל בו באופן מיידי. אל תהסס לפנות אם יש לך מידע נוסף או חששות -
-
@חכם_בלילה
הנה פתיח שעשיתי לתוכנית "הידעת" בבינה מלאכותית, אשמח שזה יגיע למנהל
הֲיָדַעְתָּ.mp3נשמע על כיפאק --אבל נראה לך שכל אחד שיכנס לתוכנית קודם ישמע את הפתיח הזה ?