הזמר אביה שרמן
-
שיר יפה מאוד...
אין עליך אביה! -
@דוד-33 כתב בהזמר אביה שרמן:
https://www.youtube.com/watch?v=3skho5afUK4
אביה שרמן & מוישי פרסברגר - יהודי פשוט
יהודי פשוט.mp3
בימים של פילוג ומחלוקת בעם, מגיע סינגל חדש שמבקש לאחד לבבות ולהזכיר את המשותף לכולנו. "יהודי פשוט", דואט מרגש של הזמר והיוצר אביה שרמן מהמגזר הדתי-לאומי, יחד עם זמר החתונות החסידי מוישי פרסברגר, הוא יצירה מוזיקלית שמחברת בין עולמות שונים ומעבירה מסר של אחדות ואחווה.אביה שרמן, קצין במילואים וזמר מוכר שכבש את הקהל עם שורה של להיטים בשנה האחרונה, משתף פעולה לראשונה עם זמר החתונות החסידי מוישי פרסברגר, אהוב הקהל. השילוב בין השניים יוצר הרמוניה מוזיקלית ייחודית שחוצה גבולות ומדברת אל הלב של כל יהודי.
"בתוך תהפוכות החיים, לעיתים אנו חשים הסתר פנים וקושי לחוש את ההשגחה האלוקית," משתף שרמן. "בשיר הזה, דרך תפילה משותפת, אנו מבקשים לחזור לשורש – להיות פשוט יהודים, כי בעומק, יותר מהכול, זה מי שאנחנו באמת, זו המהות האמיתית שלנו.
"השיר "יהודי פשוט" נושא מסר פשוט אך עמוק: לא משנה מה הרקע שלך, התפקיד או הדרך – כולנו קודם כל יהודים, אחים בדם. המילים המרגשות והלחן הנוגע ללב הופכים את השיר לקריאה לאחדות, דווקא בזמנים מאתגרים אלו.
מילים ולחן בית: מוישי פרסברגר, אביה שרמן.
מילים ולחן פזמון: מוישי פרסברגר.
הפקה ועיבוד: אליה מדמון. -
איך משיגים אותו באירועים?
-
איך משיגים אותו באירועים?
@חדשות-המוזיקה 0523003887 המס' הזה היה מתחת לאחד השירים שלו...
ללהקת אשירה: 0585566197 -
@יוסי-גחון זה טלפון אישי שלו?
-
@יוסי-גחון זה טלפון אישי שלו?
@חדשות-המוזיקה
בתיבת המידע של חלק מהשירים שלו ביוטיוב היה כתוב את המספר הזה
הוא גם חתם את השם שלו ליד... אז הגיוני שזה מספר אישי שלו... -
@חדשות-המוזיקה באפליקצית ME כתבתי וזה הראה לי אביה שרמן אישי וגם תמונה שלו אז מסתמא זה שלו אלא אם כן הוא הגדיר את הטלפון של המפיק שלו בME כשלו וזה לא באמת
-
פוסט זה נמחק!
-
אביה שרמן - העזתי להיות
העזתי להיות.mp3
https://www.youtube.com/watch?v=HNKCoHBddCw -
-
@shilat100
בשמחה!!!
משיח - אביה ואליעד שרמן.mp3
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
