-
פגשתי את יואלי בשבוע שעבר והוא השמיע לי קטע מתוך השיר שלו {קיצבי בעברית} שאמור לצאת בקרוב {אם יהיה בא לו להוציא...} נשמע ממש יפה... הבנתי מימנו שהשיר כבן מוכן מלפני הרבה זמן מעניין למה הוא לו הוציא את זה עד עכשיו...
-
@המוזיקאי אמר ביואלי דיקמן:
פגשתי את יואלי בשבוע שעבר והוא השמיע לי קטע מתוך השיר שלו {קיצבי בעברית} שאמור לצאת בקרוב {אם יהיה בא לו להוציא...} נשמע ממש יפה... הבנתי מימנו שהשיר כבן מוכן מלפני הרבה זמן מעניין למה הוא לו הוציא את זה עד עכשיו...
לפני תקופה קצרה, נתתי בבלוג שלי הדלפה מתוך השיר המדובר. זה שימש בעבר כהמנון של קול פליי בתחילה הקורונה...
-
חשיפה ראשונית: הציצו לפני כולם בגלריה המיוחדת שאספנו לכם מיום הצילומים המיוחד שעשה הזמר והמעבד יואלי דיקמן לקראת קליפ חדש ומיוחד שלא נראה כמותו בכל המובנים. הגורמים הקרובים מעדכנים שזהו הקליפ הכי מושקע שעשה יואלי בקריירה המוזיקלית שלו, צפו בקטעים נבחרים מתוך הצילומים ואל תשכחו לתת קרדיט איפה שמעתם לראשונה...?!
|-*קרדיט מיוזיק סקופ-|
-
@קוקה-קולה אמר ביואלי דיקמן:
@מיאה-ב יש גם וידאו
תסבירו איך מעלים אני יעלה בכיף.אני יודעת שיש אבל אין לי שמץ איך מעלים למגי'קוד אם משהו יוכל להסביר נעלה בכיף...
-
-
@יואלי-יורוביץ
מי זה זמר? -
@משה-שולמן יואלי דיקמן הוא מוזיקאי. מעבד, מלחין, וגם שר(הוא לא מכתיר את עצמו בתואר זמר...). הוא גם שדרן בין היתר...
וכעת מדברים פה על קליפ שהוא מצלם לשיר שהוא שר. -
@קוקה-קולה למעוניינים הסרטונים במגיקוד להוריד*****
https://send.magicode.me/send-file/file/117bc9f1bd9613******aedb079e7165f66e374c499c1d/view
https://send.magicode.me/send-file/file/7659ca4f503*****54fbf391bf0ba4826f576361d688c/view
קרדיט מיוזיק סקופ
הוא קופץ לבריכה עם החליפה מסתמא קליפ מטורף רק שיצא מהר
||אני חושב שאם הוא אוחז כבר בקליפ זה אומר שהשיר מוכן........||
-
@חלום-לגדול בחלום לגדול "השתבש" משהו עם מוטי גרינבוים בגלל שהוא גדל בינתיים
-
נכון. אבל גם ככה לקח לו איזה שנה להוציא את השיר...
קיצר, שבאמת ישחרר את השירים שלו, כי יש לו שירים מטורפים אחד אחד.
והיו שמועות שהוא דיבר שהוא יוציא עכשיו את האלבום... ניראה אותו. יאללה שיפציץ! -
האם מישהו יכול להעלות לכאן או את התוכנית עצמה או את הקישור לתוכנית שהיתה היום, - 04/08/2022 - ז' אב תשפ''ב.
תודה מראש.