-
@התותחית הוא רוצה שנתאזר בדקה של מצב רוח ובעוד דקה של מצב רוח וחוזר חלילה עד שהוא יואיל בטובו להוציא את השיר...
@חינדיקיקי לגמרי נכוןןן
-
פוסט זה נמחק!
-
@התותחית הוא רוצה שנתאזר בדקה של מצב רוח ובעוד דקה של מצב רוח וחוזר חלילה עד שהוא יואיל בטובו להוציא את השיר...
@חינדיקיקי אוף אבל זה כבר ממש מעצבן שיוציא כבר אין לי סבלנות
-
@NAAMA-0 לא זוכרת ת'שם אבל הוא מוציא שיר כאילו הוא בישיבה ושהוא יושן שם וכו ולא יודעת עוד מה
-
@NAAMA-0 לא זוכרת ת'שם אבל הוא מוציא שיר כאילו הוא בישיבה ושהוא יושן שם וכו ולא יודעת עוד מה
@רות-רפפורט את יודעת מתי הוא אמר שהוא יוציא אותו?
-
@רות-רפפורט את יודעת מתי הוא אמר שהוא יוציא אותו?
@NAAMA-0 כול פעם אומרים תאריך אחר
אז נראה לי אף אחד כבר לא יודע נקווה שזה יקרה בקרוב -
יואלי חושף את קוק מיוזיק
-
@רות-רפפורט אמר ביואלי דיקמן:
תקשיבי שבסופו של דבר זה עניין שלו והוא יעשה מה שבא לו , אנחנו לא נחליט לו מתי להוציא....
-
@רות-רפפורט אמר ביואלי דיקמן:
תקשיבי שבסופו של דבר זה עניין שלו והוא יעשה מה שבא לו , אנחנו לא נחליט לו מתי להוציא....
-
@Avital-2 יש לה סוסי פוני
-
חברה תשלחו סרטונים
דחוף -
חברה תשלחו סרטונים
דחוף@עקיבא-12345678 של מה? מה מדובר?
-
@עקיבא-12345678 של מה? מה מדובר?
@מישהי-מאמי של המאחורי הקלעים מראה לי
-
מישהו יודע מתי יואלי מתכוון להוציא את השיר?
-
מישהו יודע מתי יואלי מתכוון להוציא את השיר?
@אייל-גלבוע-4 אין עדין תאריך
-
האמת שלא בא לי להוריד אבל חבר שלי היה בצילומי הקליפ ולפי מה שהבנתי ממנו לא כדאי לבנות יותר מידי על השיר...
"תמיד עדיף לא לצפות יותר מידי כדי לא להתאכזב"...@AKNV-ZKNI אמר ביואלי דיקמן:
האמת שלא בא לי להוריד אבל חבר שלי היה בצילומי הקליפ ולפי מה שהבנתי ממנו לא כדאי לבנות יותר מידי על השיר...
"תמיד עדיף לא לצפות יותר מידי כדי לא להתאכזב"...צודק לגמרי שעדיף לא לצפות שלא יקרה כמו בחלק מהשירים הקודמים שלו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות