-
@רות-רפפורט אמר ביואלי דיקמן:
@חינדיקיקי אוף אבל זה כבר ממש מעצבן שיוציא כבר אין לי סבלנות
תקשיבי שבסופו של דבר זה עניין שלו והוא יעשה מה שבא לו , אנחנו לא נחליט לו מתי להוציא....
-
חברה תשלחו סרטונים
דחוף -
@עקיבא-12345678 של מה? מה מדובר?
-
@מישהי-מאמי של המאחורי הקלעים מראה לי
-
מישהו יודע מתי יואלי מתכוון להוציא את השיר?
-
@אייל-גלבוע-4 אין עדין תאריך
-
@AKNV-ZKNI אמר ביואלי דיקמן:
האמת שלא בא לי להוריד אבל חבר שלי היה בצילומי הקליפ ולפי מה שהבנתי ממנו לא כדאי לבנות יותר מידי על השיר...
°"תמיד עדיף לא לצפות יותר מידי כדי לא להתאכזב"...°(טקסט מידע)צודק לגמרי שעדיף לא לצפות שלא יקרה כמו בחלק מהשירים הקודמים שלו
-
@שלומקה-כהן-0 בכללי הדרך שלי כל פעם כשזמר מכריז נרגשות על האלבום המטורף או הסינגל המצופה אני לא מצפה יותר מידי, ואז כשזה באמת טוב (דוגמת שבילים, בוקר טוב ועוד) אז אני ממש מתלהב!
-
@שלומקה-כהן-0 בכללי הדרך שלי כל פעם כשזמר מכריז נרגשות על האלבום המטורף או הסינגל המצופה אני לא מצפה יותר מידי, ואז כשזה באמת טוב (דוגמת שבילים, בוקר טוב ועוד) אז אני ממש מתלהב!
צודק אבל אם השמיעו את השיר מידי הרבה פעמים ב"חשיפה ראשונית" ואפשר לומר ש"גירו" את המאזינים זה אומר שהוא מנסה שזה יכנס לפני שהשיר יוצא בגלל אם ישמעו את זה בפעם הראשונה כשזה יוצא לא היתלהבו כי זה שיר לא כל כך וואו
-
@שלומקה-כהן-0 צודק לגמרי, גם משה קליין עושה את זה כמעט בכל שיר, ושוקי סלומון עם "עדלאידע" בשנה שעברה השמיע את זה כל יום אצל מנחם טוקר ואז כשזה יצא רשמי כולם כבר הכירו בע"פ, בכללי זה תרגיל שיווקי שהרבה עושים - אבל לא תמיד זה עובד
-
@שלומקה-כהן-0 צודק לגמרי, גם משה קליין עושה את זה כמעט בכל שיר, ושוקי סלומון עם "עדלאידע" בשנה שעברה השמיע את זה כל יום אצל מנחם טוקר ואז כשזה יצא רשמי כולם כבר הכירו בע"פ, בכללי זה תרגיל שיווקי שהרבה עושים - אבל לא תמיד זה עו
דווקא משה קליין פחות עם דרמה של וואו השיר החדש וכוווו משה קליין פשוט מסריט מהאולפן בלי המון בלאגן ואגב השירים של משה קליין שווים את כל התעמולהה
-
פוסט זה נמחק!