-
@ויווש תודה אבל זה לא עוזר לי כי אני כבר מכירה את קו המכלול ואני תמיד נעזרת בו כשאני מפספסת את התוכנית של יואלי אבל עכשיו אני רוצה את התוכניות הראשונות שהוא שידר ואין לי אופציה להגיע אליהן בקו המכלול
-
@התותחית אהה חשבתי שהתכוונת לשבוע שהיה עכשיו אז אם יש לך אפשרות תכנסי לטלגרם יש שם את כל התוכניות מסודרות מההתחלה
-
854D69656BE44DFCC1C8F5E21626B99A_video_dashinit.mp4 הצצה קטנה לסינגל קליפ של יואלי דקה של מצב רוח שיצא בעזרת ה' לאחר תשעה באב (הסרטון מכיל מוזיקה )
-
854D69656BE44DFCC1C8F5E21626B99A_video_dashinit.mp4 הצצה קטנה לסינגל קליפ של יואלי דקה של מצב רוח שיצא בעזרת ה' לאחר תשעה באב (הסרטון מכיל מוזיקה )
-
@Organ
הוא פשוט מעלה לסטטוס ולסטורי שלו אם את יודעת מה זה? וככה אנחנו מתעדכנים בהרבה דברים לפני כולם -
@התותחית איך באלי שיצא לראות איך נראה הפעם

-
השיר 'דקה של מצב רוח'יוצא דקה אחרי תשעה באב (מוצ"ש שבת נחמו) תגידו נכון לפני השיר 'נופל וקם' לא היה את כל הטררם שאתם עושים לפני כל שיר שהוא מוציא?
-
השיר 'דקה של מצב רוח'יוצא דקה אחרי תשעה באב (מוצ"ש שבת נחמו) תגידו נכון לפני השיר 'נופל וקם' לא היה את כל הטררם שאתם עושים לפני כל שיר שהוא מוציא?
-
פוסט זה נמחק!
-
היה ישיבשיר בצרפת?
-
@ויווש זה בטוח לא היה כי אם זה היה היינו יודעים על זה ממזמן כי בטח היו מעלים פרסומת של זה וסרטונים משם וגם הוא היה מדבר על זה בתכנית שלו
-
@התותחית עדיין לא הבנתי מה הוא עושה בשווייץ, הוא טס לחופשה בשלושת השבועות? זה כן נשמע שהוא עובד משם אז לא הבנתי את הקטע...
@צלילים הוא יצא לצלם כמה קליפים לשיריםשלו ולנפוש ולעבוד משם על חומרים חדשים
-
@צלילים הוא יצא לצלם כמה קליפים לשיריםשלו ולנפוש ולעבוד משם על חומרים חדשים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות