-
@דודו-בלוקה איך אני אגיע אליו?
-
@דודו-בלוקה מאיפה יהיה לי את המייל שלו? לא שאני ממש להוטה שהוא יוציא שיר....אבל סתם למה ל הטררם הזה?
-
@דודו-בלוקה תשלח לי אני אשאל אותו.ויעדכו.בעזרת ה"
-
@ארגנטינה הקטע שהוא בעצמו לא יודע
אז לא כל כך יעזור אם תשלחי לו מייל... -
@סודי-ביותרררררררר נירא לכם שהוא עונה אישית למייל אז תדעו שלא אני אישית שאלתי אותו והוא אמר לי שמי שאחרי לו על המייל והוצאפ זה אח שלו אז כך ש הצחקתם ...
-
@בן-מנחם אמר ביואלי דיקמן:
@סודי-ביותרררררררר נירא לכם שהוא עונה אישית למייל אז תדעו שלא אני אישית שאלתי אותו והוא אמר לי שמי שאחרי לו על המייל והוצאפ זה אח שלו אז כך ש הצחקתם ...
זה לא נכון יש לי את הטלפון גם של יואלי וגם של רולי והם תמיד עונים לי באופן אישי
-
@פיני אמר ביואלי דיקמן:
אתה לא יכול לדעת אם זה הוא עונה או מישהו אחר בשמו
-
@אייזיק אמר ביואלי דיקמן:
@פיני אמר ביואלי דיקמן:
אתה לא יכול לדעת אם זה הוא עונה או מישהו אחר בשמו
יודע בוודאות כי אנחנו מקליטים הודעות אחד לשני
-
@yael לי הוא אמר שפגשתי אותו בחתונה שהווצאפ שלו מסודר על ידי אח שלו והוא כמעט ולא מתעסק אלה אם זה ממש חשוב ודחוף מה אתם באמת חושבים שהוא יושב ורושם לכל אחד הודעה מצחיק באמת לא היה נשאר לא זמן לכלום ....
מסכים איתך אבל כל אחד והקשרים שלו איתו
-
אני חושב שזה קשור לעוזר דרוק (האמרגן והמפיק שלו) כי גם רולי ככה ושנה שעברה שניהם הוציאו רק שיר אחד ובאותה תקופה וגם נושם שלמות וימים פים יצא בערך באותה תקופה
-
@שמחה-הגיטריסט רולי מה? רולי רושם בעצמו את ההודעות שלו הוא לא כמו יואלי