-
אני חושבת שיואלי הביא אותו גם בהכי אמיתיות שלו
דרך אגב מי שמכיר אותו מקרוב הוא בן אדם מושלם לא מתנשא
מאחורי המיקרופון מה אכפת לו לא רואים רק שומעים אז נותן אנרגיות שיא
ובבמה בחתונות אחרי שהוא עובד כל היום הוא מתפרץ על הבמה -
-
@תהילוש-0
לדעתי הקליפ הזה עשה הרבה רעש כי הוא קצת נועז...אלמנטים ויזואלים והפקה קולנועית מרשימה מאוד! ובכלל טכניקות שירה מיוחדות( טונים נמוכים, חספוס מכוון..)
רואים שהייתה פה השקעה
מי שמסתכל אובייקטיבית ומקצועית-השיר והקליפ הם מושלמים וברמה גבוהה
פרסונאלית תמיד אפשר לדון...אבל זה נראה לי נפיץ פה מידי...אני אישית הכנסתי אותו לפלייליסט שלי ושמעתי אותו אולי 10 פעם היום...גם העיבוד מיוחד.. -
-
-
@תמר-7 אמר ביואלי דיקמן:
את מכירה אותו מקרוב???
@תמר-7 אמר ביואלי דיקמן:
את קשורה עליו
לא חייבים להיות קשורים לזמר, או להכיר מקרוב, כדי להביע עליו דעה ולומר מה שחושבים לגבי השירה או הסגנון שלו.
@אפרים-0 אמר ביואלי דיקמן:
אה לא בדיוק במקום מה שענית לברוריה זה לא סטיגמות נכון שאפשר להתווכח על זה אבל זה לא סטיגמות
בין השאר, זה סטיגמות. כשאומרים על זמר 'כמו תמיד' זה קטלוג. לא משנה מה. ולא נתווכח על זה כי זה יגרור שעות.
@אפרים-0 אמר ביואלי דיקמן:
וייאלה בלי כל ההתחנפות הזאת גילוי נאות אני שכן של יואלי ואנו חברים טובים בסה"כ כתבתי שיש מה להתווכח
בבמת הפורום אנחנו לא דורשים לדעת גילויים כגון אלו מאת המשתמשים. במיוחד כשזה גורר שיח לא קשור לנושא.
@תמר-7 את מתכתבת ממש כמו בצ'אט. לא כותבים כל מה שחושבים. תגובות מעין אלו שמחקתי לעיל - יוצרות ספאם!!!!! והנה לכם כל שאר המשתמשים שכתבו כך גם - כמה מחיקות יש כאן ולא נעים לגלול!!!!!
אני משהה כרגע את הנושא. יפתח בהמשך היום.
-
-
@סודי-ביותר אמר ביואלי דיקמן:
השיר הזכיר לי שירים אחרים שלו...
אבל הקליפ ממש חמוד ויפה
אני יותר אוהבת שהוא שר חסידי, שעת רחמים, ואפיל תחינתי, למצוא חן
הלחנים והעיבוד יותר יפים מהשירים הישראליםממש ככה המגרש שלו זה המוזיקה החסידית...
אגב אני חושבת שבכלל כל הקטע של השירה בסגנון הראפ
או השקט הלא מוגדר לא מתאים לו כאחד שהמוזיקה החסידית נשענת עליו...
אבל שיר מהמם! -
@יהלי אמר ביואלי דיקמן:
@סודי-ביותר אמר ביואלי דיקמן:
השיר הזכיר לי שירים אחרים שלו...
אבל הקליפ ממש חמוד ויפה
אני יותר אוהבת שהוא שר חסידי, שעת רחמים, ואפיל תחינתי, למצוא חן
הלחנים והעיבוד יותר יפים מהשירים הישראליםממש ככה המגרש שלו זה המוזיקה החסידית...
אגב אני חושבת שבכלל כל הקטע של השירה בסגנון הראפ
או השקט הלא מוגדר לא מתאים לו כאחד שהמוזיקה החסידית נשענת עליו...
אבל שיר מהמם!זה כול הלוק שלו שהוא שר בשקט הזה
-
סורי שאני הולכת לעצבן פה כמה...
אבל אף פעם לא התלהבתי על שירים של יואלי, ראיתי את ההתלהבות פה אז נכנסתי ליוטיוב לראות את הקליפ ולא הבנתי מה ההתלהבות.
כלום. אפס.
שיר סטנדרט. דומה בול לשירים הקודמים שלו. עיבוד דיקמני ממוצע. קליפ מלא באפקטים אבל לא מי יודע מה.
כאילו מה ההתלהבות?
נראלי שזה רק בגלל שזה יואלי.
לדעתי אם זה היה איזה זמר כמו נגיד ישראל ג'רופי (זה מה שעלה לי כי מקודם עלה פה נושא עליו...) אפחד לא היה מתרגש בכלל.
יואלי הוא שדרן מקסים, מעבד מוכשר וכו', אבל בשירה עוד לא ראיתי אותו מוכיח את עצמו. -
@ב-ב את צודקת
בשירים הקודמים שלו הוא לא כ"כ הלהיב גם אותי
אבל בשיר הזה הוא נתן עיבוד אלקטרוני מטריף!!!!!!!!
וקליפ שלא רואים כך יום במגזר
אבל אין מה לומר אנשים גם מתלהבים בגלל שהוא שדרן טוב
ויש לו תזמורת אמאאלה ואבאלה!!!
כל העיסוקים שלו נותנים לו יח"צ מטורף לשיר -
@תמר-7 אמר ביואלי דיקמן:
כל העיסוקים שלו נותנים לו יח"צ מטורף לשיר
לגמרי
איך ראיתי פעם מישהו כתב?
מעניין אם רולי לא היה אח של יואלי עדיין הוא היה כזה כוכב?
סתם, אני חושבת שרולי הוא תותח בפני עצמו... אבל ציטטתי ממישהו אחר -
בשיר הנוחכי זה היה מטורף זה בכלל לו כמו כל השירים שלו זה יותר מושקע
-
@ב-ב אמר ביואלי דיקמן:
שיר סטנדרט. דומה בול לשירים הקודמים שלו. עיבוד דיקמני ממוצע. קליפ מלא באפקטים אבל לא מי יודע מה.
מי שכותב משפטים מעין אלו מוכיח עד כמה שהוא לא מתמקצע בתסריטים, במאות צילום והפקה.
הקליפ הזה שבר שיא במגזר החרדי מבחינת ההשקעה שהושמה בו. מי שלא מבין שפשוט לא יפצה את פיו. כייון שלא רק שהוא מוריד ליואלי בלי סיבה - הוא גם מוריד לעצמו.
מומחים מ'בחוץ' הביעו דעתם על הקליפ, ואני לא אתחיל לצטט כאן תגובות שלהם. אבל זה לא הסתיים ב'וואו'.
אני אישית לא תמיד שומעת את יואלי, פחות הסגנון שלי, אבל השיר הזה בהחלט ייצא לו מטורף.