-
@אולפניסט-ברמה יש את זה לא באיכות טובה, אבל לא מההדלקה של הרב עמר, זה היה עוד משהו.
5482c534-4f2e-4959-80a6-7f653dfa0d3e-יואלי דיקמן ומוטי ויזל מרגשים באירוע להרוגי מירון.mp4פוסט זה נמחק! -
@אולפניסט-ברמה יש את זה לא באיכות טובה, אבל לא מההדלקה של הרב עמר, זה היה עוד משהו.
5482c534-4f2e-4959-80a6-7f653dfa0d3e-יואלי דיקמן ומוטי ויזל מרגשים באירוע להרוגי מירון.mp4הי יש כאן למישהו את הסקופ של השיר החדש של יואלי? תודה מראש
-
-
8C45B9D42C843A01175B65AE2CBE8495_video_dashinit.mp4 יואלי ורולי דיקמן בבמה במירון
-
הי יש כאן למישהו את הסקופ של השיר החדש של יואלי? תודה מראש
@שולמית-איפרגן אמר ביואלי דיקמן:
הי יש כאן למישהו את הסקופ של השיר החדש של יואלי? תודה מראש
יואלי דיקמן בצילומי קליפ מושקע ומיוחד 1 5.mp4 יואלי דיקמן בצילומי קליפ מושקע ומיוחד 1.mp4
-
IW3zKByoMsczQc3f.mp4 יואלי במאסטר פליי (אגב הסרטון הזה יותר ישן מחודש אדר בערך )
-
IW3zKByoMsczQc3f.mp4 יואלי במאסטר פליי (אגב הסרטון הזה יותר ישן מחודש אדר בערך )
אוף זה נחסם לי אבל בכל אפן ממש תודה ,ואם יש אפשרות להעלות את זה בצורה אחרת אני מודה...
-
-
אוף זה נחסם לי אבל בכל אפן ממש תודה ,ואם יש אפשרות להעלות את זה בצורה אחרת אני מודה...
@שולמית-איפרגן תייגתי לך את @אילה-הזמרת שהיא בעקרון מעלה את כל אלו עים הכוכביות.
-
@שולמית-איפרגן תייגתי לך את @אילה-הזמרת שהיא בעקרון מעלה את כל אלו עים הכוכביות.
@מרב לא הבנתי, אשמח להסבר
-
@מרב לא הבנתי, אשמח להסבר
@שולמית-איפרגן תייגתי לך אחת שתעלה לך כדי שתוכלי לראות.
-
-
@שולמית-איפרגן תייגתי לך אחת שתעלה לך כדי שתוכלי לראות.
@מרב את זה הבנתי אבל מה אמור להיות עכשיו?
-
@מרב את זה הבנתי אבל מה אמור להיות עכשיו?
@שולמית-איפרגן כלום, תחכי בסבלנות.
-
@שולמית-איפרגן כלום, תחכי בסבלנות.
@מרב לא הבנתי להוסיף כוכביות?
-
@התותחית EF40FA4056338219D803B08B50E1A883_video_dashinit.mp4 יואלי ויוסי ברגר חתונה מיום ראשון
@התותחית אמר ביואלי דיקמן:
@התותחית EF40FA4056338219D803B08B50E1A883_video_dashinit.mp4 יואלי ויוסי ברגר חתונה מיום ראשון
חסום, אשמח אם מישהו יוכל לעלות שוב שיפתח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות