-
@יודי-הסופר-1 אמר ביואלי דיקמן:
@רבקה הקליפ באמת וואו אבל מרוב וואו המסר שליפול ולקום נראה לי פחות ממצה את עצמו זה נראה כמו קליפ נטו בשביל שואו ליכולות הכספיות של האמן.
עניין של הסתכלות.
כשמביאים למגזר החרדי קליפ מושקע עם פחות מסר - אומרים אפה המסר?
כשמביאים קליפ עלוב רק עם מסר - אומרים יכל יותר להשקיע לא רק מסר...
כשמביאים גם מסר, וגם השקעה, אשכרה אלו התגובות....
-
@רבקה אני מסכים איתך לגבי הניראות של ההשקעה ובתור אחד שיודע מבתוכו הקליפ הזה עלה פחות מרב הקליפים אצלינו אבל הקטע הכי מושקע זה זה שקפץ למים את הקטע הזה לא ידעת ישעשו באמת עד שראיתי את הסרטון כי שמעתי שרובו נעשה על מסך ירוק אבל סוף פסוק הבמאי אלוף
||ועוד משהו אם מדברים על קליפ באמת מושקע צפו בקליפ של אלייצור וואו וואו וואו אבא נשמה !!!||
-
@רבקה אמר ביואלי דיקמן:
חח... מי שכותב משפטים מעין אלו מוכיח עד כמה שהוא לא מבין בתסריטים, במאות צילופ והפקה.
הקליפ הזה שבר שיא במגזר החרדי מבחינת ההשקעה שהושמה בו. מי שלא מבין שפשוט לא יפצה את פיו. כייון שלא רק שהוא מוריד ליואלי בלי סיבה - הוא גם מוריד לעצמו.ראית קליפים באמת ברמה שאת ככה מדברת??
את לא צריכה לענות. התשובה היא לא חד משמעית.
אז נכון שבמגזר שלנו אין דברים ברמה באמת גבוהה, אבל זאת עדיין לא סיבה להתלהב ממשהו שקצת מעבר, אני ראיתי הרבה הרבה דברים הרבה יותר טובים מזה.
ומי שמתלהב כנראה שפשוט לא ראה. אז ברוכה הבאה לעיר הגדולה.... -
@ב-ב למרות שהניסוח בו קצת פוגעני [ומנסה להוריד מערך השני] אני אגיב.
אז כן. אני בהחלט רואה קליפים מה'עיר הגדולה' שלך. האמת שאני יותר ראיתי מ'שם' מאשר את הסגנון של יואלי ושאר החברה במגזר החרדי. רק מה? זה פשוט לא קשור למה שכתבתי...השוויתי את הקליפ של יואלי לקליפים מהמגזר החרדי.
מה שבאתי לומר - שיחסית לקליפים של המגזר החרדי - הוא הביא פה שואו מטורף. על זה פשוט אין צורך להתווכח, ושוב - מי שמתווכח - כנראה שאין בו מספיק יידע לגביי הרמות של המקצועיות.
||יש אמרה כזו שאומרת שאדם שבא ומתייחצן מעבר לרגיל הוא בא לכסות על משהו.... סליחה אבל כך זה נראה על פי ההתבטאות שלך לעיל.||
-
פוסט זה נמחק!
-
@ב-ב שימי לב לא בקטע שלפגוע
הפורום הוקם וכדי שזה ישאר פתוח בנטפרי צריך שהתוכן יהיה הולם ונורמלי
ולכן יש צוות פיקוח ולפעמים לא מבינים אותם אבל הם חושבים על כולם שהפורום ישאר פתוח הנטפרי ולרוב הם מנסחים את התשובה הכי נהדרת
ולכן בשבוע האחרון היו צריכים להעמיד כמה על המקום שזה כולל אותי
אני יכול לחשוב למה צועקים עלי? אני פשוט אומר נס שיש לנו @צוות-פיקוח שדואגים שהפורום ישאר ללא ספאם@צוות-פיקוח אם הפוסט לא הולם אפשר למחוק!!
-
@תמר-7
יואלי באמת לא זמר בהגדרה שלו ומבחינת יכולות ווקאליות וקוליות הוא טוב במקהלות או בשירת ליווי אבל פחות בשירת סולו שתחזיק שיר ותעיף אותנו...
הוא גם תמיד מדגיש שהוא מוציא שירים כתחביב ולא מעבר..(מודע לעצמו) אחרי הכל, הקריירה העיקרית שלו זה עיבוד, תזמורת וכו...
מה שכן בלט פה בשיר זו העבודה הקולית שהוא עשה והטכניקות שירה שהוא הביא פה בשיר שבמגזר שלנו עדיין לא נכנסו( במוזיקה הכללית זה טרנד ותיק לשיר בטונים נמוכים עד כדי בלתי אפשריים..)
והתוצאה יפה, אין מה להוסיף... -
@אנונימית
תרשה לי לחלוק עליך הוא מדהים גם בשירת סולו הנידון הוא נטו על הסגנון -
@ענק-הענקים-בדורינו
לא אמרתי שלא, הוא שר מהמם ואני שומעת את השירים שלו ונהנית
אבל זה פחות התחום החזק שלו...
אפילו אם תשווה את הקול שלו לקול של רולי-תבין את ההבדל.
לרולי יש עוצמות בקול, יכולות אחרות.. כשהוא שר הוא מעיף אנשים..
כל אחד והמתנות שהוא קיבל.. -
@אנונימית
הוא פשוט פחות מפתח את זה הוא יכול ללכת אחלה בסולו (ולגבי רולי אני טיפה חולק ) -
אנשים יקרים, נחמדים, וטובים.
א. אשמח לדעת למה כל תגובה שמערערת על יכולתיו של יואלי תביא את התגובה הבאה בסגנון 'אתה לא מבין כלום במוזיקה, בקליפים, ובשחייה. לך תחזור בתשובה ותכתוב פה התנצלות בשלושה העתקים'.
ב. מה הקטע להשוות כל החיים את המגזר שלנו עם מגזרים שאנחנו מעדיפים לא להידמות להם?
ג. האם אתם באמת חושבים שקליפ עם אנימציה שלא ערוכה במאה אחוז אמור לקבל את התואר 'הקליפ של השנה' במקום לקבל המלצות לדלג על הקטע עם המקרופון פעם הבאה?
ד. לילה טוב לכם. -
@ישתבח-שמו
איש יקר, נחמד וטוב.... ,
א. יואלי בן אדם מאד מוצלח שבאמת מתזז בין כמה מגרשים ולכן מאד שנוי במחלוקת.
ב. מציאות החיים של חרדי זה להיבדל מהשאר ולכן לפעמים שאנו מפחדים שאנו טיפה חורגים אנחנו נלחצים.
ג. יש כאלו שיגידו לך שאתה לא מבין וזה כל הקטע (לא אני אמרתי)
ד. ליל מנוחה -
@ישתבח-שמו
לא מבינה בשביל מי נפגעת- משאיר רושם כזה..
כל אחד וההתמחות שלו- יואלי הוא מוזיקאי ענק ויודע דבר או שנים.
הוא הוציא שיר מטורף, הוא השקיע עליה המון בכל המובנים- רואים את זה, בשביל לאהוב צריך להתחבר
מי שלא אוהב שלא ישמע.
ולמי שלא מבין מה מטורף שינסה לעשות את מה שעשה- או לפחות לשיר משפט אחד מהנמוכים.. (ואני לא מבינה גדולה..)
לא ניסיתי פה לשכנע.. פשוט 'די להיתקע בברגים.'