הקול החדש!
-
@דס-הדרדס כתב בהקול הבא 4!:
@אליהו-חזן יוואוו ממש מסכרןןןן למה ישי לא רצה??
שמעו בשידור שהוא הציעה לו להיות שופט?הוא הציע לו בשידור חי להיות שופט , והוא סירב כי הוא אמר שלא נעים לו לומר לכל אחד אם הוא טוב או לא ,ולכן הסכים פעם אחת להיות שופט אורח
-
עדי רן לא בטוח שיש צורך פעם רביעית, אבל כן צריך להביא מישהו משעשע ומצחיק כמוהו, אחרת זה יהיה משעמם. כי בינינו... הזמרים פח אשפה אחד אחד.
-
בנוגע לעדי רן, אני חושב שמדובר בשופט מושלם מכמה בחינות:
א. דוגרי במידה הנחוצה.
ב. אדם אינטיליגנט כפשוטו.
ג. וכל זה מגיע בעטיפה של הומור טוב. -
בנוגע להתבטאות על הזמרים, לא חושב שיש מקום לדבר באופן כזה גם אם הזמרים היום לא משהו.
-
-
הם חייבים להביא שופטים עם חוש הומור
שיהיה עניין בתוכנית
כמו בהקלידנים - יוחנן ואבי
הם היו תותחים!!!ולגבי הזמרים היום יש הרבה טובים!
-
@mymusic2024 יוחנן אורי הוא האיש שלך לחוש הומור 🤨
-
@חיים-תעיזי כתב בהזמר הבא!:
מנחם טוקר חושף במוצ"ש חי של מוצאי יום כיפור תשפ"ד, מכנה אותו בשם "הזמר הבא".
נראה לי שסתם טעה בלשונו -- התוכנית בסוף תשאר בשם "הקול הבא "
-
נראה לי שסתם טעה בלשונו -- התוכנית בסוף תשאר בשם "הקול הבא "
לא נשמע לי... כי: א. הוא מנחה במשך שנים את התוכנית הזו ולא יכול להיות שבאופן עקבי במשך כל הידיעה על קיומה של התוכנית הוא יזכיר אותה בשם הזמר הבא (בלי התוספת 4). ב. אין מישהו בקונטרול שילחש לו באוזניה - "טוקר, יש לך טעות - תתקן אותה"?
אלא אם כן אתה יודע בוודאות שהשם שיהיה הוא 'הקול הבא 4', אם כן נשמח למקור. -
ואווווו תרגעו!!!!
זה לא כזה קריטי השם...וחוץ מזה גם אם זה טעות לא יתקנו אותו באוזניה על כזו שטות...
ודרך אגב הרבה פעמים בעבר כשהוא דיבר על הקול הבא הוא היה אומר בטעות הזמר הבא וכו...(ופעם הוא אמר הזמר הבא בטעות שכשהוא דיבר עם קובי ברומר על השיפוט ואז קובי סיפר לו שהוא נירשם אז בעבר כשהיה את הזמר הבא...ובסוף אח שלו הלך במקומו...)
בקיצור לא חושבת שיש מה כ"כ להתווכח ולדון...גם אם זה ישתנה זה לא עד כדי כך משמעותי.... -
אני הייתי רוצה לראות את מוישי רוט בתור שופט
-
@שמואל-דוד כתב בהזמר הבא!:
לפי השמועות זה לא הפקה של FDD ולכן לא קוראים לזה הקול הבא
ויכול להיות שגם יהיה שופטים אחרים ממה שהיה בהקול הבאוואו. זה כבר דרמטי...