הקול החדש!
-
@הדרי
טוב
פרשנות שלי לגמר -- אולי ישמע קצת מעצבן --מחילה מראש
לדעתי כל אלו שהגיעו לגמר היו מצויינים באותה רמה --כל אחד עם בסגנון שלו --וממש קשה להשוות מי יותר טוב --כי זה כבר עניין של טעם אישי
ההסתכלות היתה יותר הנתונים הכלליים --מי נראה הכי מתאים לזכות ?
בלי שום קשר לעדיפות של רמת שירה ?-- אני כבר הפסקתי להיות תמים בקטע הזה
בגלל זה להבנתי --היה דיי שקוף מי יזכה -- וסומן מראש
שרמן ---לא מזוהה עם הציבור החרדי --לכן לא מתאים למקום ראשון
רצו שיעלה לגמר כדי לפנות לקהל שלו שאולי יתחבר קצת לקול חי ולחרדים
מהצרי -- סגנון קצת מזרחי מידי כדי להיות מקום ראשון בקול החדש - מי שמבין - מבין
בורן -- לטעמי הכי אהבתי -- הוא היה מצוין -- אבל כנראה צעיר מידי
מה נשאר ?? --ענבל
נחמד למראה - מראה ישיבתי קלאסי - בשל מבחינת הגיל שלו -- לכן היה הכי מתאים שיזכה
בעתיד -- ברור לי שנשמע הכי הרבה מבורן -- ומענבל פחות -
ושלי:)
ענבל- אין מה לומר היה ביצוע מהמהמם, אהבתי את ההתחלה וסוף סוף זה היה משהו מקפיץ (שבסוף כל אחד צריך לתת את כל הסגנונות)יש לו מראה קלאסי לזמר חתונות מצליח, ואין מה לומר היה ביצוע מעולה לדעתי. יש לו קול מטורףףף אהבתי ממש מהרגע הראשון. וישר בסוף הביצוע שלו אמרתי הוא חייב להיות הזוכה, שמחה שקלעתי
שרמן- צבע קול מאוד מסוים, מי שמתחבר מתחבר מהשניה הראשונה ומי שלא אז לא. לדעתי היה לו ביצועים הרבה יותר טובים במהלך התחרות מאשר בגמר. אבל הוא באמת עונה לתואר הקול החדש מה שאחרים טובים אבל הם לא קול חדש.
מהצרי- מזרחי חזק, עניין של טעם.. אבל הוא תותח ממש, הביצוע היה אש!! נס שהוא הגיע לגמר, כל הזמן רציתי אותו בגמר.
בורן- טוב, יש לו שואו אדיר והוא צעיר וסוחף (מזכיר לי קצת את יואלי דיקמן איך שכולם מתלהבים עליו - מעניין אם רק לי..) הבתים היו נחמדים, לא משהו.. אבל בפזמון הוא הפציץץץץץץ הוא באמת הביא משהו נדיר!! והוא תותח על, ובטוח עוד נשמע ממנו הרבה. כל העונה חכיתי מי יהיה זה שיבצע את השיר הזה, זה היה ברור לי שהוא יהיה איפשהו בתחרות.. חיכיתי לו:)
אבר- צפוי שמשהו שנפל לא יזכה בגמר, הגלל הזה היה דבילי ממש לדעתי חסר טעם, אם כי שמחה בשבילו שהיה לו את האפשרות. הביצוע היה טוב! לא היה בו משהו מיוחד אבל, ביצוע לאודישן ואולי לראש בראש לדעתי.., בגמר הוא היה צריך להפציץ בכל דרך שהוא רואה בה לנכון. ענבל עם השיר שרמן עם הסקספון ובורן כנל עם השיר, הם הביאו ביצועים שהם לא היו יכולים לעשות בקול חי, וזה ביצוע שלגמרי הוא יכול לשים אותו גם בשלבי התחרות. מקווה שהובנתי:) טוב שאשתו מסכימה לו להגיע במהלך השבע ברכות
אגב, את הפרשנות שלי כתבתי לפני ששמעתי את דעת השופטים, וממש התלהבתי שקלעתי פחות או יותר:)
ובגדול בכללי @אילן-פ צודק לגמרי!! כל מילה.
לגבי המאסטרו,@אבי-לוי כתב בהקול החדש!:
העונה הבאה "המאסטרו"?- קצת מבאס...
אני גם מבואסת. לא אהבתי את העונה. כי לדעתי משהו שמתחרה על הקול לא יכול להתחרות עם משהו שמנגן בחצוצרה,לוידת.. לא אהבתי בכלל את הקונספט אף פעם.
-
@יוסי-גחון כתב בהקול החדש!:
הוא הגיע לגמר בשביל להגיד שמקבלים גם את הציבור הדתי...
יש לו קול טוב, ובהחלט אם הוא היה חרדי הוא היה יכול להגיע לגמר לגמרי בזכות הקול שלו.
במקרה הספציפי הזה באמת היו יותר טובים והגיוני שזה נגוע..
אבל לא להוריד. הוא היה טוב ממש!! -
@אבי-לוי כתב בהקול החדש!:
@הדרי כתב בהקול החדש!:
העונה הבאה "המאסטרו"?- קצת מבאס...
מי אמר שהתחרות הבאה מאסטרו ? -- ככה אתם חושבים ? או ששמעתם מטוקר ?
כי אם זה לפי הסדר אז אולי צריך להיות --- "המלחינים" -
מספר טלפון של ישראל אבר אישי 053-5580084