הנער שי וינר
-
ואוו הילד הזה הצליח להתפתיע אותי לטובה!
עשבו את זה שמאחוריו יש מלא לחץ ויח'צ
הילד עצמו מדהים ושר עם כוונה ורגש וכל כך מרגש
השיר אל תדאג אישית גרם לי להזיל דמעה
ממליץ בחום הוא פשוט מדהים
יש למישהו ראיונות שלו
הוא לאחרונה התראין אצל פתחי ושי ובערוץ 14 אשמח אם מישהו יעלה את זה -
פוסט זה נמחק!
-
חדש!!!
שי וינר - המגדלור שלי.mp3 -
"לא GPS, לא ווייז – "מגדלור." שי וינר מפעיל את ה-WiFi של הנשמה ומשיק שיר חדש שמדליק את הלבמגדל "המגדל". שי וינר , הזמר שהפך קול לדור שלם של מחפש, מדליק מחדש את המוזיקה הרוחנית בשיר שחוצה גבולות, קהלים ומגזרים. נמצא רק בפסוקים. לפעמים הוא נמצא בשורות שבין הצלילים. שי וינר, הכוכב של המוזיקה האמונית הצעירה, זה שמחבר עולמות בין חלום לאמונה, משיק שיר חדש כמו מפת דרכים לנשמה שכתובה באור. עם מילים שמדברות ישר ללב,( רמי לב ונועם לב) ועם לחן מרגש ועוצמתי,( רמי לב ) עיבוד והפקה מוסיקלית נוסח שנות ה-60 ( דניאל חן ) וינר ממשיך ליצור שפה חדשה במוזיקה היהודית , לא מטיפה, אלא מקרבת . המגדלור תמיד היה שם ,היית רק צריך להסתכל. וינר, זוכה תואר "תגלית השנה", ממשיך לגעת בלבבות עם שירים שמחים בין שמיים לארץ, בין כאב לתקווה. אחרי הלהיטים "יש לי מלך", "בכיים של הילדים", "Child of God", "תן לעצמך לחלום" "מחילה" "הבנים חוזרים הביתה" ו-"אל תדאג", מגיע "מגדלור" – שיר שמאיר בדיוק בזמן. בברכת חג שמח לכל עם ישראל. מילים שמש שוב זורחת מתעורר בנחת את עיני פוקח ואומר תודה לשם עוד צעד ועוד צעד עם אמונה אין פחד קורא את כל מחשבותיי שומע תפילתי עם האור שבתוכי אל המגדלור שלי ואתה נמצא שם להאיר לי את הדרך עם האור שבתוכי אל. הור מגדל שלי במי אבטח אם לא בך ידיים מלאות בברכתך השיירה נמשכת באור שלך הולכת מילכל כאחד מחוברים יחדיו אני מרגיש בטוח גם אם תסר הרוח אתה לא מוותר לי אוהב בכל מצב