מי לא אוהב ביצועים של כינורות
-
הביצועים של הכינורות משגעים כל אחד
בואו נשמע האם אתם מתלהבים או לא||או שנמאס לכם|| -
@אלי-מהאולפן אני אוהבת את זה ברמה נורמלית ולא יותר מזה, נגיד חצוצרות וכלי נשיפה או כלי מיתרים אני הרבה יותר אוהבת.
-
הייתי פעם בהופעה ואייל שילוח ועוד בערך 10 כנרים עשו יצירה מושלמת שעד היום הביצוע לא יוצא לי מהראש
-
@אלי-מהאולפן אם יש לך הסרטה, או שמע תעלה לפה בבקשה!
אנחנו גם רוצים להנות!
(דרך אגב זה קצת סטייה מהנושא, אבל זה לטובת @אלי-מהאולפן , אני חושבת שכדאי שתשנה משהו בחתימה שלך, היא לא מתאימה!) -
@אלי-מהאולפן אני מאוד אוהבת קטעים אבל רק של כינורות
@הרבנית בתור -
@חסויה אמר במי לא אוהב ביצועים של כינורות:
אני אוהבת לשמוע הרבה כינורות ביחד (לדוג' בהופעה) אבל שמעתי פעם כנר לבד ולקח לי זמן להתרגל לקול הזה, זה צימרר אותי עד שהתרגלתי ואז זה היה סבבה
זה כמובן תלוי בסוג הכינור
אמא שלי כנרית ויש לנו כמה סוגיי כינורות בבית, כל אחד צליל שונה -
כינור זה לטוב ולרע
דבר ראשון- זה הרגש שבו, עד דמעות.
דבר שני- זה יכול להיות גם קיצבי {לדוג' Alf Lila we Lila} (בתוספת דרבוקות)אבל כשיש זיוף קל, הוא מורגש.
ולכן צריך אחד שהוא באמת אלוף בלכנר -
@יוסי-הגאון אמר במי לא אוהב ביצועים של כינורות:
כינור זה לטוב ולרע
דבר שני- זה יכול להיות גם קיצבי {לדוג' Alf Lila we Lila} (בתוספת דרבוקות)אבל כשיש זיוף קל, הוא מורגש.
ולכן צריך אחד שהוא באמת אלוף בלכנרלגמרי.
והקטע המעצבן, שלא מספיק ללמוד שנה שנתיים שלוש כדי להיות מקצוען, אלא צריך ללמוד המון שנים, ויותר מזה, כדי להיות כנר מקצוען -
@הרבנית אמר במי לא אוהב ביצועים של כינורות:
@יוסי-הגאון אמר במי לא אוהב ביצועים של כינורות:
כינור זה לטוב ולרע
ולכן צריך אחד שהוא באמת אלוף בלכנרלגמרי.
והקטע המעצבן, שלא מספיק ללמוד שנה שנתיים שלוש כדי להיות מקצוען, אלא צריך ללמוד המון שנים, ויותר מזה, כדי להיות כנר מקצועןבהחלט, צריך להתרכז גם על האצבעות למעלה וגם לנגן
לא צריך להקדיש את החיים שלך לזה, כי באיזשהוא שלב, אתה מנגן כבר בלי לחשוב ומנגן על אינסקטים כמו רובוט
בהתחלה זה קשה
אבל בסוף זה שווה.