סונו suno ai- ליצירת פלייבקים- דעתכם?-
-
@הדרי כתב בסונו suno ai- ליצירת פלייבקים- דעתכם?-:
@אוהבת
כן רואה שנפתח ב"ה באתרוג.זה עדיין פתוח לך באתרוג? כי אני באתרוג וחסום לי...
מישהו יודע באיזה חסימות סונו פתוח?
ידוע לך אם יש הבדל בביצועים ובאפשרויות בין האפליקציה לגירסת הדפדפן?
תודה רבה!
-
@אוהבת כתב בסונו suno ai- ליצירת פלייבקים- דעתכם?-:
@הדרית כתב בסונו suno ai- ליצירת פלייבקים- דעתכם?-:
@אוהבת סונו פתוח באתרוג?
לפעמים כן ולפעמים לא.
עכשיו משום מה זה נפתח לפני יומיים לא. (אולי זה קשור למתקפת סייבר של רימון).כותב את זה לתועלת החסומים
יש לי אתרוג --וסונו היה חסום לי ולא היו מוכנים לפתוח
אז ערערתי והסברתי להם כמה זה חשוב לי וכ"ו --- והפנו אותי לועדת רבנים של אתרוג
שלחתי להם מייל מפורט ומשכנע על חשיבות העניין הם דברו איתי בטלפון -- ובסוף לי פתחו את הסונו
זה לקח בערך שבועיים אבל היה שווה --זו תוכנה מדהימה
הנה לחן ומילים שעלו לי בראש הכנסתי לסונו --עשה לזה הפקה נחמדה תוך דקה
אם אין אני לי מי לי 1.mp3 -
לכל השואלים על התוכנה ''סונו'' ( suno בלע''ז ).
יש לי ניסיון בתוכנה כבר של מעל שנה, וגיליתי בתוכנה דברים מדהימים, ורציתי לשתף אתכם -
באמת התוכנה התפתחה מחודש לחודש בצורה מטורפת, כיום איכות הסאונד יכולה להגיע לרמה מקצועית מאוד ואפילו יותר מהממוצע. אחד החסרונות היחידים שעדיין קיימים זה בקול של הזמר ובמיוחד בעבריתאבל והאבל הגדול... צריך לדעת איך לעבוד איתה, ואפשר להגיע איתה לרמות שלא דמיינתם השאלה כמה זמן והשקעה אתם מוכנים לתת עליה
ואני מדבר רק על החינמית בלי לשלם שקל !!!
מה שאני הצלחתי לעשות ב'סונו' :
א - הדבר הכי פשוט שכולם עושים זה ליצור שיר חדש של התוכנה
ב - הדבר המעניין שהרבה לא מצליחים זה ליצור עיבוד לשיר שאתם הלחנתם מאפס( או של זמר קיים ), כלומר אתם קובעים את הקצב, את האקורדים את המלודיה ( הלחן עצמו ) את המבנה של השיר, את ההרמוניה, את סוגי הכלים ועוד ועוד.
ג- בכלל לגלות על השיר שלכם את כל הדברים הנ''ל ( איזה ז'אנר ואיזה מקצב וכו' הוא ) עוד לפני שיש לכם מוסג במוזיקה
והנפ''מ לדינא מזה לדוגמה - שאם שמעתם איזה שיר מסויים והתלהבתם על סוג כלי מסויים בשיר למשל ארפג'יו גיטרה, או ביצוע קנון מעניין, ואתם רוצים שגם ללחן שלכם יהיה את הכלי הזה אפשר לגלות את זה ע''י התוכנהד - ליצור המשך ללחן שלכם למשל אם אתה לא מוצאים פזמון לבית שהלחנתם או הפוך היא תעשה את זה בשבילכם,
ויש עוד הרבה עוד עוד לא ניסיתי
אולי אעלה על זה מדריך מתי שהוא