-
@נחמה-לה יום ראשון הזה היה י"ז בכסליו? אם כן, אז כן....
לא, בסך הכל אבדוק ברשימת השדרנים.... לא כזה מסובך... -
@נחמה-לה אמר ביובל סטופל:
תגידו סטופל שידר אתמול?
אני לא רואה את השידור של אתמול בלוח השידוריםאם הסתכלת באתר קול חי התשובה פשוטה: לוח השידורים שלהם בחיים לא מעודכן, ואם זה מגיע, זה מגיע אחרי הרבה זמן! (לא תמיד זה כך, אבל לרוב)
-
@נחמה-לה אמר ביובל סטופל:
תגידו סטופל שידר אתמול?
אני לא רואה את השידור של אתמול בלוח השידוריםאם הסתכלת באתר קול חי התשובה פשוטה: לוח השידורים שלהם בחיים לא מעודכן, ואם זה מגיע, זה מגיע אחרי הרבה זמן! (לא תמיד זה כך, אבל לרוב)
@ענק-הענקים-בדורינו
ממש לא, בקול חי מיוזיק זה מתעדכן ממש מהר והתוכנית של סטופל כבר נמצאת שם מהיום בבוקר -
@ענק-הענקים-בדורינו
ממש לא, בקול חי מיוזיק זה מתעדכן ממש מהר והתוכנית של סטופל כבר נמצאת שם מהיום בבוקר@מיוזיקפון אוקיי, דיברתי על קול חי.
-
@מיוזיקפון אוקיי, דיברתי על קול חי.
@ענק-הענקים-בדורינו
סטופל משדר במיוזיק -
@ענק-הענקים-בדורינו
סטופל משדר במיוזיק@taly אחרי השעה 10 זה בד''כ עובר להיות אותו שידור, אבל כנראה שביום ראשון זה שונה.
-
@taly אחרי השעה 10 זה בד''כ עובר להיות אותו שידור, אבל כנראה שביום ראשון זה שונה.
@ענק-הענקים-בדורינו לא נכון רק אחרי 12 זה עובר לקול חי שאז כמעט ואין תוכניות מעניינות
-
@ענק-הענקים-בדורינו לא נכון רק אחרי 12 זה עובר לקול חי שאז כמעט ואין תוכניות מעניינות
@צבי-מני זכור לי השעה 10, אבל מה זה משנה.
-
@צבי-מני זכור לי השעה 10, אבל מה זה משנה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@אפרת אמר ביובל סטופל:
יובל סטופל משדר בין השעות 00:00- 02:00 יום ראשון קול חי מיוזיק
לא הוא משדר רק בשעות 10:00-00:00
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

)