סקירה מלאה: כמה באמת שמוליק סוכות שורף את היוטיוב? נתונים מפתיעים!
-
כמה התגעגתי לפינה הזאת שאני מעלה כל ראשון ורביעי! אז תהיו מעודכנים!
בפינתו הקבועה אני בוחר זמר מסוים מצליח ובודק עד כמה הקליפים שלו הצליחו ביוטיוב!
איזה שיר עקף בפער! את אלו ואלו למרות שאינו מוגדר כלהיט? מהו השיר הכי פופלארי? ועוד!
קחו פופקורן סדרת הסיקורים שלנו מתחילה.... עכשיו
🥳
כמובן שהראשון שיהיה בסקירה שלנו הוא לא אחר מאשר שמוליק סוכות!
אז לאחר שהו כבש כל במה אפשרית ועכשיו גם הולך לכבוש את היכל ארנה!
באו ננתח את השירים עם כל הצפיות!
שימו
️ אני מנתח רק את עשרת הגדולים!
במקום העשירי!
השיר מתנות!: עם 196000 צפיות!במקום התשיעי!
באותה השעה :עם 216000 צפיות!במקום השמיני!
עם יפה: עם 231000 צפיות!במקום השביעי!
קרבת אלוקים עם 236000 צפיות!במקום השישי!
באה השמחה עם 487000 צפיות!!!חמישיית הגדולים!!!!
ואוו ניהיה מענין תנו לי קצת פופקורן!!
נו באמת.... למה לא שמת מלח.........במקום החמישי!!!

להתקרב עם 510000 צפיות!

במקום הרביעי!!!!!
אלו ואלו עם 568000 צפיות!!!
במקום השלישי!!!!!
שיר שעוקף את אלו ואלו למרות שאינו מוגדר כלהיט!
הקב'ה איתי!!!!! עם 713000 צפיות!!!!!

במקום השני!!!!!

תדבר איתו: עם 1.2 מליון צפיות!!!!

ובמקום הראשון... תופים תופים!!!

השיר ששבר את מליון הצפיות וגם את הלב של כולנו!
עברתי בחושך: עם 1.4 מליון צפיות!!!

שמוליק סוכות פשוט שורף את היוטיוב – מהקליפים הקטנים ועד הלהיטים הגדולים, הצפיות פשוט מטורפות! מה שהיה ברור כבר כשהוא כבש את הבמות, עכשיו ברור גם ביוטיוב: אין עליו. מי יהיה הזמר הבא שלנו בסקירה? הישארו מעודכנים, כי הסדרה רק מתחילה…

-
קודם כל, אני מקווה שאפשר להגיב פה ולא שיש שרשור נפרד לתגובות...(:
דבר שני @מוח-שליט-על-הלב תודה על הסיקור המענין ביותר! אשמח לעוד מזה...
סתם יש לי הערה,
הקליפים של שמוליק סוכות הם לא כאלה ''ווואוו'', פשוט הוא באמת זמר מצליח ולכן ממילא כשמישהו מחפש לשמוע אותו הוא ישמע ביוטיוב, לאו דווקא יסתכל על הקליפ..., (אגב, שיוטיוב הוא אתר שימושי מאוד לחרדים שאין להם ספוטיפיי וכו' ולכן דווקא הוא כן יכול לשקף בצורה נכונה את המציאות)
ועוד משהו...
אני מצטטת שכתבת ''עכשיו גם ביוטיוב: אין עליו'' - לא צריך להגזים...הוא זמר מצליח, אבל מכאן ועד זה ש'איןןן עליו'...יש דרך ארוכה. -
@ברדק
הוא מצליח כי השירים שלו סופר פשוטים ומדברים אל הלב "תדבר איתו תסמוך עליו וכו"
מעניין כמה זמן תחזיק ההצלחה מעמד בנתיים כל הזמרים שיוצאים עם חומר מקורי כמו ש סוכות
זה עניין של טרנד זמני של הצלחה ענקית ופתאום כבר כמעט לא שומעים מהם
ראה -- נותי ליברמן --בן ארזה -- רזאל --שינפלד -- ואפילו ישי ריבו האגדי מזמן לא שמענו ממנו
גם אמר סיפר כמה קשה כבר היה לו האלבום האחרון
מי שאוחז בתעשיה אלה הם דוקא זמרים שמשתמשים בחומר של אחרים --פריד שווקי פרידמן שפירא וכ"ו -
@אילן-פ
ריבו שמר על מעמדו יפה במשך כמעט 10 שנים , הוא נעלם עכשיו לדעתי כי במשך תקופה ארוכה הוא בקושי הוציא שירים והדור שלנו אוהב חדש ושונה ועד שהוא נזכר להוציא שירים כבר הגיעו זמרים צעירים וחדשים יותר ....... דווקא הרזאלים כן מושמעים אומנם לא כמו סוכות אבל זה לא כי הם נשכחו אלא כי תמיד זה היה ככה ,
ארזה קצת הלך לכיוון שונה ולכן פחות מושמע. -
@אפרת-גלבוע כתב בסקירה מלאה: כמה באמת שמוליק סוכות שורף את היוטיוב? נתונים מפתיעים!:
@אילן-פ
ריבו שמר על מעמדו יפה , הוא נעלם
הרזאלים כן מושמעים אומנם הם נשכחו
ארזה קצת הלך לכיוון שונהכל אחד מסיבתו --בתכלס זה כמו שכתבתי -- ואולי לא כלכך דייקתי בדוגמאות
-

יש לו קהל גדול של בנות שלא יכולות לבוא להופעות אחרות
אז נותן להם את ההזדמנות
ויש יותר סיכוי למלא כך אולם -
לדעתי הקטע ההזוי שהם בכלל הרימו את ההופעה הזאת אחרי שהיה כבר מכתב, פשוט בושה, לא להאמין שהם הזמרים החרדים,
(הרי, בנינו אם בן ארזה היה עושה הופעה והמכתב היה מדבר עליו וואי וואי איזה גהינום שהיו עושי לו רק מה, הם המיינסטרים אז להם מותר לצפצף על ר' דוב על ר' משה הלל ,) -
@אפרת-גלבוע בדיוק
-
@חיים-גל כתב בסקירה מלאה: כמה באמת שמוליק סוכות שורף את היוטיוב? נתונים מפתיעים!:
@אפרת-גלבוע בדיוק
אוי ואבוי