להחזיר את עטרת הפורום ליושנה!
-
הייתי משתמש הרבה בפורום עד לפני שנתיים וזכורני שהפורום אז היה שוקק חיים והיה כל הזמן הודעות חדשות..
עד שביום שחור אחד באו נטפרי וחסמו את הפורום לכשנתיים ימים
(גילוי נאות: אני מנוטפר)
כידוע רוב הציבור החרדי (השמרני לפחות) משתמש בנטפרי ולכן בתקופת החסימה לצערי צנח בחדות הפופולריות של הפורום כלפי מטה.
לאחרונה נתבשרתי שהפורום חזר לפעול בנטפרי.
ממש שמחתי לשמוע זה היה בשבילי פורום ממש משפחתי וקצת נוסטלגי גם לאחר תקופה כזו ארוכה של נתק..
אך לצערי אני נוכח לראות שהרייטינג כאמור לא "מעיף ת'סכך"
אני חושב שהסיבה שהפורום לא פעיל כמו לפני שנתיים זה פשוט בגלל שאנשים לא יודעים שהוא חזר לפעול בנטפרי
אז מכאן אני רוצה להציע לחברי הפורום המעוניינים בהצלחתו-- שכל אחד ישתף לבני משפחתו על הפורום ועל כך שהוא חזר לעבוד בנטפרי
- אם מישהו פעיל בצ׳אטים שישתף גם שם
- שכל אחד יגביר את מעורבותו בפורום לתועלת כולנו
בברכת "להחזיר עטרה ליושנה"
-
@מוזיקה-זה-בדם
https://miktzav.com/topic/11621/%D7%94%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%91%D7%A0%D7%98%D7%A4%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%94 -
@מוזיקה-זה-בדם אני חושב שזה לא רק בגלל שלא יודעים
אלא בגלל שאין כל כך מה להתשמש בו.
כלומר בתקופה של פעם לפני שזה היה חסום בנטפרי אז כל קובץ שהיה עולה לפורום היה נפתח בנטפרי
היום לא
פעם היה שרשור שירים חדשים היום לא...
ועוד דברים שהשתנו ממה שהיה פעם... -
@יונמיוזיק כתב בלהחזיר את עטרת הפורום ליושנה!:
אלא בגלל שאין כל כך מה להתשמש בו.
פעם גם הפורום היה מלא בהמון מוזיקאים ברמה גבוהה מאוד, כשנטפרי חסם את הפורום הפורום התחיל להתמלא לאו דוקא במוזיקאים ואנשים שיודעים לנגן אלא יותר בכאלה ש"מעריצים זמרים" "חובבי מוזיקה מושבעים" וכו' וכו'
וכעת כשנפתח הפורום למוזיקאים ברמה כבר יש פורומים אחרים שאין המקום להזכירם -
אני חושב שאנשים יצטרפו ויכנסו לפורום בתדירות יותר גבוה ברגע שהם ירגישו שקורה כאן משהו שהם לא רוצים לפספס ולכן כל אחד שמחובר לפה שפשוט יתחיל לכתוב יותר להביע את דעותיו, סקרים ודברים כאלה יכולים ממש לעזור...
ושאפו @מוח-שליט-על-הלב שמביא את מספרי הצליל שזה מעניין וייחודי..