-
-
@מ-ד שולי רנד צדיק
https://send.magicode.me/send-file/upload
מהר לפני שיחסם -
@אלי-מהאולפן הוא ריק
-
-
@אלי-מהאולפן כן, זה עובד
-
@אלי-מהאולפן כן הצלחתי
תודה
-
להבין את שולי \ רשמים מהמופע הייחודי לבחורי הישיבות
12:36 כ׳ בתשרי תשפ״ב 26.09.2021 ארי טננבוים
האם שולי התרגש לפני עליה לבמה? מצד אחד הוא רגיל ומצד שני הפעם זה חלום שמתגשם: הוא שר רק לבחורי הישיבות | כתב אתר 'קול חי' היה במופע הייחודי ומסכם | מהנעשה מאחורי הקלעים דרך ניגוני חב"ד שהקפיצו | מופע שעשוי מאבנים טובות
https://www.93fm.co.il/radio/728924/ -
הוא שר יותר כמו שחקן מאשר כמו זמר
הגדרת את זה ממש טוב ונכון, אבל עדיין, לפעמים אני שומעת שירים שלו, ופושטת בי תחושה לא נעימה, נגיד בשיר אדי, לא יודעת להסביר אבל כשאני שומעת אותו, פשוט לא נעים לי! לא יודעת להסביר את זה, אבל זאת ההרגשה
השיר אדי אמור להיות שיר מטריד.
שיר "לפרצוף", כמו שהבנתי נכתב בעקבות מעשה שהיה...
אבל יש בו הרבה עומק ומשמעות.
כמדריךלשעבר בתנועת נוער, עשיתי לחניכים פעולה על ניצול זמן-השמעתי את השיר אדי (בניקוי הבית האחרון ) אל מול השיר "מה עשית היום" של אהרון רזאל.
@הרבנית אמר בשולי רנד:הוא מעביר מסרים, אבל לא בצורה נכונה כל כך. לדוגמא בשיר אדי, זה בעצם שיר על מקרה שקרה בעולם החילוני, שכמה בחורים הרגו בנאדם. הוא בעצם בא לגנות את החילוניות ואת הדברים שהיא עושה, אבל עדיין, בשביל לשיר כזה שיר - צריך להיות קצת יותר ממשוגע.
הוא פשוט שר את זה לעולם החילוני, וזה הגיוני.
פחות מורגלים לעדינות של העולם החרדי.
חוצמזה-כמו שכתבתי לעיל, הוא אמור להיות מטריד. -
אני לא ממש אוהבת את השירים והשירה שלו אבל הופתעתי שראיתי אותו בגמר של הקול הבא לא הבנתי למה הביאו אותו לשם פתאום בגמר הוא לא היה שופט בתחרות ההיא עד עכשיו
-
למה הופתעת???
הוא של פדידה
תמיד בגמר יש זמר אורחוהסיבה השלישית או הראשונה היא שגם אם מישהו מסוים פחות מחבב את הקול או את הסגנון,
אין ספק ששולי הוא אולי האמן מספר אחת היום, ברמה חוצה מגזרים
הן בציבור החילוני, הדתי והחרדי
הוא מלחין בחסד, אמן, שחקן כותב, מנגן, מעבד, משורר...
השירה שלו היא לא שירה בלבד, היא אמנות, משחק והבעה.ואין ספק, הוא לא חתם על חוזה עם הציבור החרדי,
ושורה כמו "לא באתי לעולם כדי להיות תלמיד חכם" (עוקר הרים) בהחלט עיצבנה אותי, כמי שהשקפתה חותמת על שורה הפוכה.ועדיין
אני נהנית מהאומנות, מההגשה, וגם מהרבה מהתכנים. -
-
אם הבנתם את הכוונה אז זה לא צריך לעצבן...
חוץ מזה שמאוד מעצבן אותי השירים של זמר פלוני, זה אומר שאני חייב לשמוע אותו?הבנתי את הכוונה ועדיין זה עיצבן... השקפתי שונה... ושזה בסדר,
למרות שאני לא מזדהה עם השקפותיו
והוא לא הרב שלי או מורה הדרך שלי
אני מעריצה את האומנות שבו והשירים שלו מככבים בפלייליסט המושקע שליחוץ מזה שמאוד מעצבן אותי השירים של זמר פלוני, זה אומר שאני חייב לשמוע אותו?
ממש לא.. אבל אישית אני נהנית ואוהבת להאזין לשיריו היפים:)
ולא התכוונתי מתעצבנת ממש אלא לא מזדהה עם ההשקפות, וזה בסדר... הוא לא רב גדול הוא זמר גדול... -
@martinez אפילו שיש לייקים אני חייבת להגיד של מילה נכונה! ממש! ובאמת שולי הוא אחד האמנים הטובים!
שורה כמו "לא באתי לעולם כדי להיות תלמיד חכם" (עוקר הרים) בהחלט עיצבנה אותי, כמי שהשקפתה חותמת על שורה הפוכה.
שמעתי על הרבה אנשים שזה הפריע להם,
ואני גם אחת שההשקפה שלה היא הפוכה, אבל עדיין ששמעתי את זה בפעם הראשונה לקחתי את זה למקום שונה.
שבן אדם בתכלס נולד לעשות את הפקיד שלו להיות יהודי טוב ולעשות את רצון הבורא.
מי שתלמיד חכם זה מעלה ענקית, אבל גם אם אתה לא מצליח אתה לומד אבל אתה לא בהגדרה של 'תלמיד חכם' (כל אחד שלומד הוא בהגדרה הזאת אבל חשבתי שבשיר שלו הכוונה זה לרבנים וכו') עדיין המציאות שלך בעולם מוצדקת... -