-
@יעקב-ה גם ממש לא אוהבת אותו, וכך כל מי שאני מכירה, ודווקא לכן עניין אותי מי כן אוהב אותו
אני למשל... ומאד...
ויש מלא אנשים שאוהבים.יכול להיות, אפילו שאני לא ממש מכירה אנשים כאלה. בכל מצב מעניין אותי: מה אוהבים בו? (את הקול, את המנגינות של השירים, את המילים של השירים) אני מחבבת את הקול שלו, אבל את המנגינות והמילים, אני פשוט שונאת!!!!!
-
בציבור הכללי הוא ממש לא מוזר.
הוא אומן ענק!! יש לו מוזיקה מאוודד ייחודית ומקצועית.
רק באמת- מי שלא מבין באומנות לא יבין מה אוהבים.כיום-
כל אדם שיש לו צבע קול ייחודי- או שהוא מביא איתו סגנון שהוא לא "מקובל" יכול להשתלב טוב מאווד במוזיקה ובאומנות...כי מקצוענים מחפשים חידושים ולא מה שאנחנו שומעים מכל הזמרים ששרים אותו דבר... -
שהוא לא "מקובל" יכול להשתלב טוב מאווד במוזיקה ובאומנות...כי מקצוענים מחפשים חידושים
לא מסכים אם זה.
אמנות זה הדיבור ללב ולנפש. יש הרבה מוזרים שעשו דברים חדשניים ולא הצליחו. אמנים אמיתיים כמו שולי, מביאים את הנפש שלהם ואת המסר שלהם על ידי מוזיקה-ישר ללב של הקהל.
זה לא סתם "משהו חדש", אלא נפש אמנותית יותר. -
כולם מחפשים חידושים
אבל לא כולם מבינים בהם...
רוב הצעירים היום ירצו את המחודש בתוך הסגנון שהם מכירים- לא מחוצה לו...ככה ביני לפחות...יש מלא שאוהבים אותו
אישית אני לא הכי מתחברת לסגנון- אבל אם יש שיר שלו שאני אוהבת- זה עד הסוף!!!...
יש הרבה מוזרים שעשו דברים חדשניים ולא הצליחו.
כל דבר והפלטפורמה שלו...
גם במוזיקה צריך לדעת איך להגיש אותה...איפה..מתי...מי הקהל יעד...ועוד המון פרמטרים.
אדם שמביא משו שונה [ולאו דווקא במוזיקה] צריך לדעת איך להגיש אותו- ובאמת להיות מחובר אליה.. כמו שציינת- שולי באמת מביא את כל כולו, והמשחק עושה שם תפקיד גדול גם...