הצעה -להרחיב את האתר
-
תראו אני כבר די הרבה זמן בפורום ואני רוצה להגיד שהפורום הזה כ"כ עוזר ברמות מטורפות, ולאחרונה חשבתי על זה שחבל שהפורום ממוקד רק למוזיקה, כדאי לפתוח את הפורום גם לעוד דברים בכללי (אני יודע שיש יתרונות לזה שזה ממוקד רק למוזיקה אבל הרבה דברים טובים יכולים להתפתח בעקבות ההרחבה)
אפשר גם לפתוח אתר נוסף שיהיה באותו סגנון בדיוק... (אני לא הצוות פיקוח כאן אבל אני סתם מעלה את דעתי)
תגידו מה דעתכם? -
@יוסי-גחון
רעיון חזק!!!
אבל לא לא כל כך נשמע לי שהמנהלים יסכימו, כי המטרה שלהם היתה לפתוח פורום של מוזיקה נטו,אולי אפשר לחשוב להרחיב אותו גם לדברים שקשורים למוזיקה בעקיפין יותר ממה שקיים עכשיו
כמו לדוגמא:-
פסיכולוגיה של הקהל והבמה: פינה שתעסוק בביטחון עצמי מול קהל, התמודדות עם "פחד במה", והבנת הדינמיקה הנפשית שבין האמן למאזין.
-
אומנות הסטוריטלינג (בניית סיפור): מעבר לכתיבת מילים לשיר, איך בונים עלילה לקליפ או "סיפור" לאלבום שלם, חיבור בין ספרות ועלילה למוזיקה.
-
ארגוני חסד ואירועים: פורום שמתמקד בשיתופי פעולה בין זמרים לארגוני חסד, התנדבויות בבתי חולים, ואיך מוזיקה הופכת לכלי נתינה בקהילה.
-
אקוסטיקה ועיצוב חלל: לא רק מכשירים, אלא עיצוב פנים של אולפנים וחדרי נגינה – איך לבנות חדר מבודד אקוסטית בצורה אסתטית וביתית.
-
יזמות וסטארטאפים מוזיקליים: דיונים על טכנולוגיות חדשות שמשנות את התעשייה (כמו אפליקציות ללימוד נגינה או פלטפורמות להפצה כשרה וכמובן יותר התעסקות בכלי ה-AI שנכנסים מיום ליום יותר יותר גם לתעשיית המוזיקה), וחיבור בין עולם ההייטק למוזיקה.
המהלך הזה יהפוך בעז"ה את הפורום לזירה חברתית וקהילתית רחבה יותר, זה ימשוך אנשים שאינם רק "טכנאי סאונד" אלא אנשי רוח, מעצבים ויזמים, ויהפוך את "מקצב" לקהילה משפיעה הרבה מעבר לעולם הנגינה.
-
-
@יוסי-גחון במחילה אבל זו לדעתי פשוט חוצפה להגיע לאתר כזה, בפרט כשלא מדובר במוזיקאי אלא ב"חובב מוזיקה מושבע" ולהציע הצעה כזו, זהו חוק מפורש בפורום שהפורום קשור רק במוזיקה וזו עובדה שאין לשנותה, הרמה של הפורום ירדה המון בגלל הצעות כאלה ומשתמשים שחושבים שאם יש מקום שאפשר לדבר בו על מוזיקה אפשר לדבר בו על עוד נושאים
@אבי-לוי כשמנסים להביא עוד "אנשי רוח" זה בדיוק מה שמוריד את הרמה המוזיקלית של הפורום ומביאה אותו לידי פורום של דיבורי הבל, העניין של הפורום הוא בשביל אנשי מוזיקה מקצועים בסופו של דבר ובשביל זה הוא הוקם(כן, גם "טכנאי סאונד"), גם לחובבי מוזיקה יש פה מקום אבל עניינו של הפורום הוא המקצועיות שבו וזו גם "גאוות" הפורום
-
@לוי-ל כתב בהצעה -להרחיב את האתר:
העניין של הפורום הוא בשביל אנשי מוזיקה מקצועים בסופו של דבר ובשביל זה הוא הוקם
גם אני יודע שהמטרה של הפורום היא להגיע לאנשי מוזיקה מקצועיים,
אבל אם שמת לב בשנה שנתיים האחרונות הם כמעט ולא נמצאים פה (בהתחלה חשבנו שזה בגלל נטפרי אבל גם אחרי שהם פתחו אין כל כך שינוי),
אז אני חושב שאם יוסיפו עוד קטוגריות זה יגרום שעוד אנשי מקצוע יגיעו לאתר, ולא רק "אנשי רוח" בתחום המוזיקה (שלדעתי גם להם מיועד האתר) -
@אבי-לוי כתב בהצעה -להרחיב את האתר:
אבל אם שמת לב בשנה שנתיים האחרונות הם כמעט ולא נמצאים פה
מה שהוריד משמעותית את הרמה של הפורום וזה ברור גם כן
-
פ פונץ' בננה נעל נושא זה