-
@ילד-חוכם אין לזה משמעות.
ומה הקשר?
מה הקשר איפה התפרסם בעבר ומה הוא רוצה להיות בעתיד ולא אתם אלה שתחליטו בשבילו.
וחוץ מזה למה החלטת שהוא סלב חילוני? יש בבית ספר למוזיקה כמה ילדים ממשפחות דתיות.
תלמדי לכבד גם את מי שלא בדיוק כמוך, השירים שלו לא עם תוכן בעייתי או משהו, גם לאורך כל הביצועים שלו שם. -
@ציפור-שיר אפשר לחשוב, כמה ילדים ממשפחות דתיות! כולה עילאי וניתאי וזהו!.
וחץ מזה, שלא אמרתי שזה לא בסדר לשמוע אותו, אלא אמרתי שזה מעצבן אותי. (אגב, עילאי וניתאי מעצבנים אותי באותה מידה. כאילו אתם חרדים, אז למה אתם הולכים לתוכנית טלוויזיה מעורבת?) -
@ציפור-שיר אמר בחיים ציפל:
אין לזה משמעות.
ברור שיש!!!!!!
@ילד-חוכם צודק בהחלט!
לכל דבר היום משנה המשמעות..והמקור שלו...
אם הוא התפרסם עקב תוכנית טלוויזיה חילונית למשל- זה נותן לגיטימציה לעוד המון ששומרים על עצמם והם יכולים להתפתח שם בגדול...
כשהם רואים, שילד מתפרסם בציבור החרדי, וזה יענו "מקובל" [על אף שהוא הולך לשיר בתוכנית עם נשים...ומקום שפעיל לא רק בזמנים שתואמים לציבור החרדי...זה בעיה מאוווד!!!]
יכולים ללכת אחריו עוד המון...@ציפור-שיר אמר בחיים ציפל:
זה לא עניינך
לא עניינה מה הם עושים בחייהם הפרטיים- נכון! אבל בהחלט אמור להיות מעניינה מה הם מייצגים..ומה עומד מאחוריהם---
-
@אייצ-ית מסכימה עם כל מילה, וזה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד. האמת שאני שומעת אותם, קצת, זה לא שאני עושה עליהם חרם או משהו (אפילו שלדעתי זה מה שצריך לעשות)אלא פשוט מוחה על זה, שכל זמר יכול להיות איפה שהוא רוצה, ולעשות מה שהוא רוצה, ויגידו עליו: מה הבעיה לשמוע אותו, והוא בסדר גמור. זה הכל (וגם, כמובן, זה נותן לגיטימציה לכל מיני...).
-
וחוץ מזה למה החלטת שהוא סלב חילוני?
א. לא החלטתי שהוא סלב...
ב. לא החלטתי שהוא חילוני
ג. אני חושב שבתור דתי הוא לא אמור לבוא לתוכניות מתועבות שאין שם תוספת קדושה מכל הבחינות וד"ל...@ציפור-שיר אמר בחיים ציפל:
יש בבית ספר למוזיקה כמה ילדים ממשפחות דתיות.
זה בעייה בפני עצמה שאולי עוד אפתח עליה נושא בבמת הדיונים אם @צור יחליט שזה קשור למוזיקה (למרות שלא נראה לי וזה גם יביא הרבה ספאם)
לא עניינה מה הם עושים בחייהם הפרטיים- נכון! אבל בהחלט אמור להיות מעניינה מה הם מייצגים..ומה עומד מאחוריהם---
וזה גם בדיוק מה שחשבתי והתכוונתי
(אפילו שלדעתי זה מה שצריך לעשות)
לא נראה לי יפה לעשות חרם על ילדים ובמיוחד שזה לא בחירה שלהם אלא של הוריהם!
וחוץ מזה חרם זה דבר מגונה בכל מצב ויש עוד דרכים להתמודד עם התופעה... -
ג. אני חושב שבתור דתי הוא לא אמור לבוא לתוכניות מתועבות שאין שם תוספת קדושה מכל הבחינות וד"ל...
נכון מאד!!!!!!
דבר שהרבה חשבתי עליו ולא הסתדר לי עם המנטרה של 'רקע הזמר החרדי'.לא נראה לי יפה לעשות חרם על ילדים ובמיוחד שזה לא בחירה שלהם אלא של הוריהם!
בדיוק.
לעולם אני לא אבין מדוע הורים דתיים משליכים את ילדיהם התמימים לאש מגיל קטן - ואני לא מגזימה בתיאורים שלי - ומצפים שישארו 'במסגרת'.
כאשר המורה של הילד היא סלבית חילונית לגמרי - התוצאות שבעתיד תהיינה בהתאם.
ואם תאמרו שההורים לא מצפים מהילד להשתלב אצל 'הדוסים' - אז מדוע להם לשלוח אותו למלחינים דוסים???שאלה קשה, אה?
-
תלמדי לכבד גם את מי שלא בדיוק כמוך,
המשפט הנדוש הזה כלל לא במקום פה!!!
אין לי בעיה לכבד אנשים שיהיו הכי לא כמוני, אבל מכאן ועד לשמוע מוזיקה שלא כמוני? זה לא קשור!
וסתם הערה: אם כבר דברנו על לכבד...אולי שיתכבדו המתמודדים ויכבדו את הציבור החרדי ויתמודדו בתוכנית ששוה לכל אדם גם אם הוא דוס שבשום אופן לא יצפה וישמע תוכניות שכאלו? -
@ילד-חוכם אמר
(אפילו שלדעתי זה מה שצריך לעשות)
לא נראה לי יפה לעשות חרם על ילדים ובמיוחד שזה לא בחירה שלהם אלא של הוריהם!
וחוץ מזה חרם זה דבר מגונה בכל מצב ויש עוד דרכים להתמודדלא שאני חושבת באמת לעשות חרם, רק באתי להגיד שכזה דבר מצדיק חרם, ואם המוזיקה של היום הייתה נקייה וכשרה - לא היו שומעים שירים שלהם.
-
-
@הרבנית @ילד-חוכם לא מצדיק את הקטע של ללכת לבית ספר למוזיקה
אבל רק להזכירכם גם עוזיה צדוק התמודד שם בזמנו (וזכה במקום גבוה יותר מחיים ציפל....)א. כשעוזיה צדוק היה, נראה לי התוכנית הייתה הרבה פחות גרועה
ב. לא הרבה אנשים (חרדיים) הכירו את התוכנית הזאת, וממילא - הוא בכלל לא התפרסם בגללה.
ג. עוזיה צדוק הוא מסגנון אחר בכלל, יותר נוטה לדתי לאומי.