-
@igo זה מפריע מאוד, כי אדם כזה, שאין לו שום בעיה להיות בכזאת תוכנית, לא תהיה לו בעיה לשיר שירים לא איי איי איי, וברגע שיתרגלו לשמוע אותו כי "מה הבעיה וזה לא משנה" זאת תהיה בעיה ענקית!
נו באמת......
לא השתכנעתי.
א. אין קשר בין זה לבין בחירת השירים שלו בעתיד.
ב. אם שיר לא מתאים למישהו הוא פשוט לא ישמע אותו (את קצת מוזרה שאת שומעת אותו למרות שאת נגד שאחרים ישמעו..)
ג. בעיה ענקית..... מי שישמע... זה יותר פחדים מוזרים שאולי ואולי... -
@ברדק הוא לא הכריח אף אחד לשמוע את השירים שלו!!
-
@פונץ-בננה ???????????????
-
-
-
@פונץ-בננה לא קלטתי את השאלה שלך, אשמח אם תבהירי אותה קצת יותר!
-
אין בזה שום חוסר כבוד. הוא פשוט פונה לציבור הכללי.
(ובאמת שלא הבנתי למה זה כל כך מפריע.)זה אמור להפריע למקום שהוא רוצה אולי להכנס בציבור החרדי.
אם השירים שלו באמת היו פונים רק לציבור הכללי- הוא לא היה מוציא שירים בסגנון שהוא הוציא לאחרונה...@הרבנית @ילד-חוכם לא מצדיק את הקטע של ללכת לבית ספר למוזיקה
אבל רק להזכירכם גם עוזיה צדוק התמודד שם בזמנו (וזכה במקום גבוה יותר מחיים ציפל....)זה עניין של סגנון...
עוזיה צדוק כיום לא מייצג חרדיים בשום אופן! הוא נראה ובא מרקע שונה- מי ששומע אותו יודע בדיוק מה הוא מייצג...
אני אישית גם שומעת את עוזיה למשל...אין לי בעיה לשמוע אותו- אבל אני כן מתייחסת למקום של זמר...רקע שלו..ומה הוא בא למסור לציבור ...
יש המון שישמעו את ציפל למשל- על אף שהוא התמודד בבית ספר למוזיקה... לעומת זאת הם "יצאו" על זמרים שהלכו להתמודד ב "כוכב הבא"...
וכי מה ההבדל? פה הוא ילד...ושם הוא "בוגר.." ואפילו יותר חמור...
ו...
אל תשכחו- שציפל לא בא מרקע ישראלי- מה שאומר עליו הרבה.... -
@אייצ-ית זה נכון, אבל ברגע שהוא פונה לישראלים - הוא צריך להתאים את עצמו. (בתור אחת עם משפחה בחו"ל, אני יכולה להגיד שהם אפילו לא יחשבו על זה שהוא היה בבית ספר למוזיקה, זהה לא יעלה לדיון, בגלל שבאמת, יש להם מנטליות שונה, והם הרבה יותר פתוחים, גם הצולים שבינהם.)
-
-
למה את חושבת שכל מי שדיבר על זה צפה בה?
לא חושבת שכולם אבל ניתן לראות לפי מה שעלה על הכתב שהרבה.
אני לא תמימה ואני יודעת שזה נכנס לפעמים לבתים לצערינו.
אבל שימו לב שגם מהצפיות בהנ"ל לא יוצא משהו טוב.אם הוא התפרסם עקב תוכנית טלוויזיה חילונית למשל- זה נותן לגיטימציה לעוד המון ששומרים על עצמם והם יכולים להתפתח שם בגדול...
איך בדיוק הוא התפרסם בציבור שלנו עקב זאת????
-
@מוכשרת-על אמר בחיים ציפל:
לא חושבת שכולם אבל ניתן לראות לפי מה שעלה על הכתב שהרבה.
לא מחייב שצפו בתוכנית עצמה.
יש קטעים שלו שהועלו מהתוכנית גם לחסימות השונות.
לגבי המקום שהוא למד בו זה ידוע לכולם...@מוכשרת-על אמר בחיים ציפל:
איך בדיוק הוא התפרסם בציבור שלנו עקב זאת????
מספיק הדיבורים עליו ברשתות החברתיות..
וחוץ מזה- שתוכנית בפלטפורמה כזו גדולה מאפשרת במה בהתאם...
בתוכנית הוא פיתח את היכולות שלו- ובסופו של דבר הוציא שיר ליוטיוב שמבחינת תוכן הוא טוב- יש לו גיבוי וצפיות מהתוכנית שהוא התמודד בה.
לעניות דעתי פרסום מספק לילד לא מוכר לא?!...