תגובות: מחרוזת חתונה מטורפת מבית "מלכות & אפרים מרקוביץ"
-
חובת צפייה. 'קליפ החתונה' הכי מדובר בשוק!!!
מדובר בסטנדרט חדש שהציבו במקהלת מלכות יחד עם אמן הקלידים אפרים מרקוביץ, ולראשונה התעשיה הישראלית משתווה ואף מעפילה על המחרוזות המדוייקות והמקפיצות של התזמורות והמקהלות הגדולות באמריקה.
שווה צפייה!!!
אפרים מרקוביץ מגיש: חתונה עם אהרלע סאמעט, מנדי ווייס, יואלי דוידוביץ, אברהמי מושקוביץ, ו'מלכות'!
אמן הקלידים שאך לפני שנה עלה ארצה מלונדון, פותח הרכב חתונות ישראל משלו, מה שמסתמן כאחת הבשורות המוזיקאליות הגדולות של העשור האחרון.
לרגל העונה הלוהטת (תרתי משמע), הוא מגיש מחרוזת שכולה חתונה עם ענקי הזמר אהרהלה סאמט, מנדי וייס, אבריימי מושקוביץ ויואלי דווידוביץ, אותם מלווה מקהלת 'מלכות' בניצוחו של פנחס ביכלר שאחראי גם על הפלייליסט החדשני והמעניין של המחרוזת.
הפעילו וכנסו לקצב!חברים! תגובות בבקשה!!!
-
אוקיי האמת אני מאודד מאודד אוהבת את מלכות!! אבל הקליפ הזה פשוט לא נכנס לי
הוא מקפיץ הוא טוב מלא מלא בשמה אבל הוא לא חידש לי פה משהו לא היה שם דבר מיוחד
כזה סתמי.... הדבר הכי מעניין שהיה שם זה "המלכוס די הייליג" "פנחס די לעכטיג"
בקיצור קצת איכזבו -
@מחשב-נייד אמר בתגובות: מחרוזת חתונה מטורפת מבית "מלכות & אפרים מרקוביץ":
אוקיי האמת אני מאודד מאודד אוהבת את מלכות!! אבל הקליפ הזה פשוט לא נכנס לי
הוא מקפיץ הוא טוב מלא מלא בשמה אבל הוא לא חידש לי פה משהו לא היה שם דבר מיוחד
כזה סתמי.... הדבר הכי מעניין שהיה שם זה "המלכוס די הייליג" "פנחס די לעכטיג"
בקיצור קצת איכזבולא קלטת את העיבודים המטורפים? משהו שעוד לא היה...
-
@ידידים דבר ראשון אסור להגיב כמה פעמים ברצף. יש לערוך את כל ההודעות בהודעה אחת.
@ידידים אמר בתגובות: מחרוזת חתונה מטורפת מבית "מלכות & אפרים מרקוביץ":
@ידידים התכונתי עקרונית לכל סרטון וכו' שמעלים באתר איך אפשר להוריד או שאין אפשרות כזאת
תלוי מאיפה להוריד-
אם מעלים קישור ליוטיוב או לאתרים- ואין לך אופציה להוריד לבד- אתה פותח בקשה בבקשות שירים ואחד המשתמשים יוכל לעלות לכם למג'יקוד או דרייב- שזה הורדה רגילה- אבל בד"כ לא פתוחה בנטפרי.
ההורדה היחידה מהאתר שכן פתוחה בנטפרי זה קבצים לא כבדים שמעלים לאתר עצמו- ואת זה מורידים על ידי קליק ימני על הקישור אח"כ 'פתיחה בכרטיסיה חדשה' ואז הורדה ב 3 נקודות.
בהצלחה!
שאר השאלות כאן-
https://miktzav.com/topic/639/אנחנו-שואלים-צוות-ההנהלה-הפיקוח-או-המשתמשים-ישיבו?_=1632340007775 -
היום יש אירוע של אפרים מרקוביץ עם אהרלה סמט מוטי ויזל יענקי דסקל ומנדי וויס וילד הפלא מנדי רוט ראיתי באחד הקבוצות משהו יודע איפה זה ושל מי?
-
@אלי-מהאולפן יש סרטונים מהאירוע?
-
אין ספק שמרקוביץ זה הקלידן בה' הידיעה, מוזיקאי אמיתי וללא ספק עוקף את כל הקלידנים החסידיים היום מבחינת ההרמונייה ובהרבה קטגוריות נוספות בנגינה
-
@אברהם-שטיינר יש סרטונים ממנו אני צריכה דחוף
-