פורולוג, ואזהרה!
-
שמתם לב שנמחק הפוסט הקודם בנושא?
הצוות היקר שעובד בפיקוח ממש לא אהב את התגובות לפורולוג. גם אני לא.
האתר לא נועד ל'ספאם', וקל וחומר לא למחמאות בסגנון זול, במיוחד בין הסוגים וד"ל.
נהנתם, בשביל זה יש 'לייק'. אין לכם אפשרות לתת לייק? תמתינו שיהיה לכם אפשרות, אל תכתבו סתם הודעות!
הודעות בסגנון 'אותי כבר היפלת' / 'תותח אתה' / 'יאלוף' וכדומה, יגרמו למחיקת הנושא, לבלי שוב!! ראו הוזהרתם!
העונה שבפתח עומדת למבחן! אל תגרמו לה לעצור!
מה כן אפשר להגיב? תוספת הערות על הקליפ, טעויות, והסברים. בלי מחמאות, בלי סמיילים מתעלפים...
הכל במכובדות, ובשיח של מבוגרים ועדינים, ברמה גבוהה וצנועה.
אנא! שמרו על הכללים, למענכם!ועכשיו אפשר להחזיר את ההקדמה לסדרה שבפתח... בתקווה שכולם הבינו!
שלום חברים. מה שלומכם?
לא צריך לצעוק! הבנו, הכל בסדר, נהדר, מליון דולר, באסה, סבבה, ברוכהשם, פצצה... ועוד כל מיני סלנגים שנטפרי עלולים לחסום...
אתם לא יודעים כמה אנחנו מתרגשים [בעצם זה רק אני, אבל ככה זה נשמע יותר טוב...] לפתוח את פינתנו החדשה, הפינה השבועית, שתסעיר את עולם המוזיקה החרדית והדתית [אנחנו עפים על עצמינו, אבל כולם התחילו בקטן, לא?!]...
אז בטח כולכם סקרנים איך קראנו לפינה שלנו... בטח היה לכם קשה להירדם בלילה מרוב מתח... [אני מדמיין את כולכם מהנהנים בראש בהסכמה... מה, לא? אוף!]...
אז היו כאן מלאאאא הצעות טובות... [היו רק שתיים וחצי, אבל אני עברתי קורס לייחצנו"ת, לא אתם...] לדוגמא ההצעה המיוחדת של @אלי-מהאולפן 'קליפ אופס', או עם השדרוג של @i-love-love-music 'קליפאופס', [גאוני, מסירים את הריווח ויש כאן ממש מילה חדשה...] או ההצעה של @הרבנית 'פשלות, קליפים, ומה שביניהם' [מה יש ביניהם? מסקרן, אה?!], אבל לא מצאנו בהצעות משהו חדש, טוב, מרענן, מקפיץ, משהו שיעיף את הפינה... משהו שילמדו עליו בקורס הבא לייחצנו"ת...
אז התייעצנו עם מישהו חכם מאוד... [שמספר על עצמו שעבר קורס של ייחצנו"ת...], שאנו מתייעצים איתו בהמון נושאים... והוא הבריק... וואו איזו הברקה... כמעט נפלנו מהכסא [ואז היינו מרימים אחד את השני... חיחיחי כולם מכירים...]...
ובכן, קבלו את שם הפינה החדשה המבוקשת והמסעירה שלנו... [הבנתם פעם איך סופרים כותבים על הספר רב מכר, לפני שנמכר אפילו כרך אחד?! אנחנו לא, ולכן לא כתבנו 'רבת המכר'... וגם כי זה לא הולך בלשון נקבה... וגם כי הפינה לא למכירה... וגם כדי לא להתיש אותכם עם מלל רב מידי...]
שבו טוב, שלא תיפלו גם אתם מהכסא... [שמחה גורא אומר שעדיף גם לשים חגורה]...
אתם מוכנים?! יותר בקול!!! ובכן...
'פליק' - קליפ מזווית אחרת...
גאוני, לא?! אה, איזה משחק מילים משובח, בעצם משחק אותיות... אם תחשבנו תראו שזה ממש אותה גימטריה כמו קליפ.... [220 למי שקשה לו...]
ביום שלישי [מי שקורא את זה היום, זה מחר. ומי שקורא מחר, זה היום... ומי שמוחרתיים זה אתמול... אז כדי לא לבלבל אתכם לא כתבנו כלום...] בעשר בבוקר [בערך, תלוי בחזן שחרית, ואם הביצים בארוחת בוקר יתקלפו בקלות...], יעלה הפרק הראשון בסדרה, מה שקוראים לזה בעגה מקצועית 'עונה 1 פרק 1'....
מחכים לכם... לתגובותיכם... תכינו פופקורן, תביאו חברים, תשתפו את בני המשפחה...
להתראות...
-