נספח: 'פליק' - קליפ מזווית אחרת
-
קודם כל סליחה, אני לא רוצה שאנשים יפגעו ממני,
דבר שני שאני לא התכוונתי לומר שאתה(ם) לא עבדת(ם) על זה, ברור שעבדת(ם) על זה, אבל פשוט לא אהבתי את הקליפ הזה בכלל, זה הטעם שלי, ואני מבקשת שאף אחד לא יקח את זה ללב, זה הטעם שלי וזו זכותי, זה לא אומר שבגלל זה לא עבדת(ם) קשה!
ממש ממש סליחה!
(הודעה זו מופנית בעיקר ל @אליהו-0)
וברור שמחכים לפרק הבא, בכיליון עיניים!!!!!!! -
יפה מאד! כל הכבוד על ההשקעה כדי שכולם יהנו. יצא מאד יפה.
ביקורת (ביקורת בונה, כמובן): טיפה יותר מידי מלל. לדעתי אם תקצר יצא יותר טוב ויותר ברור. היו דברים שלא היה הכי ברור מה אתה אומר.
בסוף כתבתיד. לשרוף את הכלב? מה הרעיון?
להבנתי זה חלק מהמרכזי ברעיון, כי חלק מהקונפליקט המתואר בקליפ זה הרצון לגעת בכולם ולהצליח, כאשר מצד שני זה "להיות בובה"... (לוותר על האמת, להיות מזויף, לוותר על העצמיות, כזה..) ואם ההשלמה בסוף, נשרף הבובה שרוקדת "בכאילו" או "על חוט"......
לא נראה לי שאני ברור... אבל לי זה התחבר מעולה לקליפ.. (סוביקטיבי כמובן) -
אני אהבתי את היצירתיות של הקליפ שהשלבה מדהים עם היצירתיות של השיר, אבל באמת הקליפ הלך קצת רחוק מידי.
הבובות נראו בשוטים מסויימים כמו יצירות אנטישמיות כמעט... והסחרחורת שהשתלבה באופן מאוד מסויים עם הדמויות בקליפ... הייתי עושה את זה בלעדיהם.
חשוב לשים לב! אלו לא גבולות שנפרצו, הדברים הללו היו ויהיה בהמון קליפים, אבל כשאתה פורץ דרך תפנה מבט לכיון אליו אתה פורץ, זה היה חדשני בהמון דרכים כך שהיה מקום לשמרנות בסעיפים מסויימים.
חוץ מזה - מדובר ביצירת אמנות גאונית. -
@אליהו-0 , מאד מאד נהניתי,
אך בעיקר נהניתי ממה שכתבת בתחילת הסקירה שלך,
לדעתי מלבד כל הפאשלות המצחיקות שמצאת בכישרון רב,
הסקירה הראשונית שלך במילים שמתארת את הקליפ ונותנת תיאור כללי, אומנותי וביקורתי,
היא הכי חשובה וכדרכך גם כתובה בטוב טעם והרבה דעת.
יש לך תפיסה מאד רחבה ומאידך מאד מדוקדקת, ולדעתי, אם אתה רוצה שבטווח הרחוק, הפינה שלך תהיה משפיעה על התעשייה (והיא באמת יכולה להשפיע) - תתמקד בעיקר בסקירה האומנותית, וכדי למשוך קהל תעשה גם את החלק הבאמת משעשע.(תודה שסקרת את השיר שביקשתי).
-
לא הבנתי מישעושה את זה עשה/עושה את הקליפע'ס
אם כן איפה הפיספוסים ודירוג הפופקורן?
אשמח אם תעשו על שירים של יאיר אליצור. -
@שמחה-הגיטריסט אמר בנספח: 'פליק' - קליפ מזווית אחרת:
לא הבנתי מישעושה את זה עשה/עושה את הקליפע'ס
זה לא הקליפעס...זה משו אחר- ככה שלא חובה שיהיה כאן דירוגי פופקורן...
בלי קשר לכך שבעיני כל הרעיון של הפופקורן זול!! ומוריד רמה!!@שמחה-הגיטריסט אמר בנספח: 'פליק' - קליפ מזווית אחרת:
וכן בלי קשר למוזיקה על ברדק.
ציינת מפורש שזה לא קשור למוזיקה..אז איך זה קשור לאתר שכולו עוסק במוזיקה??
כמו שידוע לי הפיקוח לא אוהב סטיות מנושאים..@שמחה-הגיטריסט אמר בנספח: 'פליק' - קליפ מזווית אחרת:
אם כן איפה הפיספוסים
אתה בטוח שקראת את כל הנושאים ש @אליהו-0 העלה עם התמונות...והפיספוסים... (?)
-
אני מקווה שזה די ברור שביום שלישי אמור לעלות עונה 1 פרק 2...