Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אילה1 אמר במגזיני קול פליי:
@דוד-33 יש אותם נראה לי בקבצים של PDF
אני מחפש אותם מודפסים כי חסר לי באוסף
@דוד-33
הלוואי שגם לי היו כאלו אוספים.... לי יש רק 2 מגזינים (של תמוז תשפ"ג ושל סוכות תשפ"ד )
@אילה1 ויפה שיש לך אוסף של פרחי מיאמי, לי אין אוסף של פרחי מיאמי
@דוד-33 לי זה רק מיאמי... (ועבדתי על זה הרבה זמן וגם היום אני עובדת על זה....) לך יש הכל בכל מכל כל....
@אילה1 לא נכון, יש לי אוסף של קול פליי
ש למשהו מושג איפה אפשר להשיג גיליונות ישנים של קול פליי חסר לי הישנים ממש מ 1 עד 21 וגיליון 37 על פיני אינהורן
@אחות-קטנה שמתי תגובה 1041 לערך, יש שם את הישנים לקריאה בדרייב.
@שמה את הדרייה הזה יש לי מחפשת גליון ממשי.... וגם אין שם את של פיני אינהורן גליון 37
מתי יוצא המגזין של חודש חשוון?
מקפיצה שוב, משהו יודע? או שיצא כבר?
@אילה1 הבנתי שהיום בחנויות
@אילה1 אמרו שיצא כבר, מה המספר שלו, אולי אוכל לברר לך
@לבנת-צבי איזה מספר?
מה המספר של המגזין (יש עליהם מספר לפי חודש..)
@לבנת-צבי מגזין 41...
@הדרי @אילה1 יש כאן קישטר, כנסו לאתר, לא הכי הבנתי מה הולך שם,תנסו.. https://online.fliphtml5.com/mnbot/zivj ובכללי אני יודעת שהוא יצא אני אנסה להשיג מאתרים אחרים
@לבנת-צבי שימי לב- זה ישן (אב תש"פ..) הם מעלים את המגזין לאתרים?? בעיקרון קונים אותו...
@הדרי נכון בדר"כ קונים, אבל עכשיו שמתי לב שגם התחילו לעלות את זה באתר של קול פלי עצמם, אני בעצמי ראיץי את חודש תשרי שם, כדי שתבדקי, אולי תמצאי! אם אני אראה אני אעלה את זה לפה בכל אופן...