-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@דוד-ירושלמי-בנשמה טוב תקשיבו כל ההסתבבות סבביב הספאם זה גם ספאם
הגזמתם!!!!
@צוות-פיקוחואגב הם רואים הכול גם מה שמחקו
-
פוסט זה נמחק!
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה טוב תקשיבו כל ההסתבבות סבביב הספאם זה גם ספאם
הגזמתם!!!!
@צוות-פיקוחואגב הם רואים הכול גם מה שמחקו
פוסט זה נמחק! -
אני לא עובד עליכם אבל משה ענה לי במייל אני מעתיק את מה שהוא כתב
היי
מרגש לראות שאנשים מתחברים לשירים שלי, ולכן נכנסתי לקרוא את התגובות, ומאוד התרגשתי מהתגובות המדהימות ומהחיבור שנוצר ביננו דרך השירים. בעז"ה ניפגש בהופעות בקרוב! מוזמן למסור ד"ש לכולם שם!
חג שמח! -
היי
מרגש לראות שאנשים מתחברים לשירים שלי, ולכן נכנסתי לקרוא את התגובות, ומאוד התרגשתי מהתגובות המדהימות ומהחיבור שנוצר ביננו דרך השירים. בעז"ה ניפגש בהופעות בקרוב! מוזמן למסור ד"ש לכולם שם!
חג שמח!@דוד-ירושלמי-בנשמה מה רשמת לו?
-
היי
חג שמח!@דוד-ירושלמי-בנשמה משה אוהבים אותך !!!

-
היי
חג שמח!פוסט זה נמחק! -
@דוד-ירושלמי-בנשמה מה רשמת לו?
@עדי-2 האהלן משה התותח רציתי רק לידע אותך שיש כזה דבר שנקרא פורום מקצב יש שם כמה אלפיי אנשים מחוברים אולי כדאי שתיכנס לשם ותתחבר זה ישמח כ"כ הרבה אנשים וגם תוכל לראות םידבקים ותגובות בהערכה רבה פורום מקצב
-
@עדי-2 האהלן משה התותח רציתי רק לידע אותך שיש כזה דבר שנקרא פורום מקצב יש שם כמה אלפיי אנשים מחוברים אולי כדאי שתיכנס לשם ותתחבר זה ישמח כ"כ הרבה אנשים וגם תוכל לראות םידבקים ותגובות בהערכה רבה פורום מקצב
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@vip זה אותו זמר שזכה במלחינים?
@סודי-ביותר מה לא ידעתי שמשה פלד הוא תוצר של המליחנים...לא יצא לי לראות את התכנית הזאת ולא הבנתי מאיפה הוא צץ ,
באמת יוצר מוכשר! -
משה פלד - 'אחים'
מילים ולחן: משה פלד עיבוד: אהרלה נחשוניhttps://youtu.be/KXkbrXTW9es
ברוח התקופה המורכבת הזמר והיוצר משה פלד, מהיוצרים הבולטים בז׳אנר הפופ-אמוני, מגיש סינגל אופטימי ומרגש ״אחים״, אותו הוא כתב והלחין לעיבוד והפקה מוזיקלית של אהרל׳ה נחשוני.
השיר החדש, מחכה במגירה כבר יותר משנתיים, ואף שותף באופן ספונטני ברילס׳ באינסטגרם של פלד, וכאילו חיכה לרגע הזה בדיוק בשביל לצאת.
פלד: ״אנחנו עוברים אין סוף טלטלות אישיות וחברתיות, על הכל (כמעט) נוכל להתגבר, אבל על דבר אחד לא נוכל לוותר - על עצמנו כמשפחה אחת גדולה, משפחה ששרדה הכל והגיעה לאן שהגיעה. השיר הזה נכתב עלינו - עלי ועליך..״@מיאה-ב יצירה של משה פלד+עיבוד של אהרלה=חייב להיות משהו טוב. ישר מורידים את השיר בלי לשאול שאלות..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות