גדול הזמר החסידי
-
@סודי-ביותרררררררר זה כנראה נכון אבל הקול שלו מאוד יפה כל שיר שהוא שר שקט או קצבי זה מאוד יפה אני בכול אופן אוהבת את זה
-
מה אם מוטי שטיינמץ?
-
@איש-יקר מוטי שטיינמץ לא מוציא כלום כמעט
-
@מני-מני השנה הוא הוציא רק את השיר הזה על השמיטה וזה כאילו פירסומת זה לא סינגל שלו
-
@סודי-ביותרררררררר מוטי שטיינמץ שר יפה אבל לדעתי הוא לא בוגר מספיק יש בו משהו ילדותי בכל ההתנהלות שלו במוזיקה ואני לא מחבבת את השירים שלו
-
@איציק-כ-ץ בדיוק גם לא רואים אותו יותר מידי הוא די שקט כזה
-
@צביקה-המלך מה הקשר, ובא שלי הוא עוד יותר זקן, אז הצבעתי לאחר...
-
אני חושב שזה לא מוצדק לשים היו את שוואקי בחסידי כי הוא מזמן לא שם אני הייתי שם אולי את שטיינמץ שוואקי אולי מופיע ומוכר יותר אבל הוא מוציא מוזיקה באנגלית ומודרנית עם כל האלקטרוני שלו וזה לא חסידי בשום מובן שיש גם פריד עשה את זה באוטוטו אבל מייד אחרי זה הוציא שירים חסידיים אמיתיים מורדכי בן דוד אין לי מושג מה איתו בזמן האחרון כי מהנני רופא לך לא זכור לי שיש לו שירים מוכרים או משו כזה
-
@טיטו זה ממש נכון ואני הייתי מוסיפה שזמר חסידי זה מי שבאמת חסידי למשל יש הרבה זמרים שהם לא חסידיים ביומיום רק שהם שרים בהברה חסידית אבל זה לא הופך אותם לחסידים צרכים לשנות את ההגדרה (זמרים כמו אוהד מושקוביץ שהוא דתי לאומי-הולך עם כיפה סרוגה שחורה אומנם אבל כיפה סרוגה ויש עוד רבים)
-
@אייצ-ית אמר בגדול הזמר החסידי:
@ר-כהן אמר בגדול הזמר החסידי:
@ברוריה ממש לא! לא צריך להיות חסיד בשביל להיקרא זמר חסידי.....!
אני חושבת שלאדם שבא מהמקום החסידי- יצרום לשמוע שקוראים לאוהד למשל זמר חסידי.
אבל לאדם מזרחי- גם אוהד נקרא חסידי..נכון. לי זה תמיד מציק.