גדול הזמר החסידי
-
@דודו-בלוקה לא הכי נראה לי.
ישי ריבו זמר טוב מאוד
ועקיבא זמר טוב בפני עצמו הוא בכלל לא צריך לעקוף את ישי
שניהם במקום מצוין והם עוד יעלו -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
תגידו מה, אנחנו בגן ילדים????
תקראו את השיח האחרון!!!
הגזמתם------------
הפורום קצת חורג מהרמה הזאת....אין לי זמן לסנן עכשיו. יום שישי בסופו של דבר. לכן הנושא נעול עד הסינון.
עריכה: הנושא נפתח. שימו לב להבא... זה לא המקום להערות כאלה בכלל....
-
-
-
חבר'ה לא יעזור כלום
שוואקי הוא גדול הזמר החסידי וגם גדול הזמר החרדי
ואפרט למה
גדול הזמר לא מבוסס על מי שדוקא אתה אוהב אז הוא גדול הזמר
אלא גדול הזמר הוא מי שהכי מצליח
ושוואקי הכי מצליח
1]ביוטיוב הכי הרבה צפיות והכי הרבה מנויים
2]הכי ממלא בהופעות היה הראשון בקיסריה הראשון בנוקיה והראשון בליייב פארק[אגב אומרים שזו ההופעה הכי מטורפת שהיתה בציבור החרדי וגם אני חושב כך] וזה מדהים שרק 7 שנים אחרי שהתחיל את הקריירה כבר מילא את קיסריה ופריד כבר היה 20 שנה במוזיקה ולא מילא את קיסריה
3]אלבומים הכי נמכרים [האלבום "מוזיקה" הוא האלבום הכי נמכר בציבור החרדי]
ובקיצור אין מה לומר שוואקי שבר שיא עוקף את פריד ובן דוד בפער עצום וזה מדהים כי הוא התחיל הרבה אחריהם את הקריירה המוזיקלית שלו
ואני לא מבין איך כותבים פה זמרים כמו ישי ריבו ועקיבא הם לא חרדים והם גם לא שרים חסידי -
חברים: הבעיה שלנו כאן היא: שאין לנו את הזכות והיכולת להחליט על גורל אנשים שהתחילו את הקריירה שלהם 30 (!) שנה לפני שנולדתם.
תבינו שבאמת היום שוואקי ואולי גם פריד שמים בכיס הקטן את מ.ב.ד ומיאמי.
אז כל אלה שאומרים ש-מ.ב.ד הוא גדול, הם סתם נסחפים אחרי הטרנד, ואין להם הבעה אישית, כי מ.ב.ד. לא שווה הרבה היום.
אבל! מ.ב.ד. היה חזק פי אלף! מפריד בשנות השמונים והתשעים. אתם בכלל לא מכירים הופעות שלו איך שתמיד הוא היה מעניין עם כישורי משחק, והרבה רגש, ושואו. היה אז שם בכיס הקטן את פריד!
יש לי המון הופעות של שניהם בזכות חברי חיימקה הפקות. ופריד כבר לא מעניין אותי כמו שהיה פעם, כי הכל אותו דבר.
אבל מרדכי תמיד היה מכניס את הלב שלו לשירים!
לכן: אין לכם שום זכות! להחליט מי גדול הזמר, כאשר אין לכם טיפ טיפה של קצה מושג על האנשים האלו בשנים שלא הייתם בחיים.
אני לא מדבר על אלבומים בלבד, אלא על מופעים שעשרות אלפי אנשים היו מגיעים לשמוע את מ.ב.ד. -
דבר ראשון שימו לב זה מלפני שנתיים
דבר שני @אחד-שאוהב-את-שוואקי השם שלך כבר מסגיר את דעתך בענין -
@המחבל-המחופש לא הבנתי מה מצחיק אותך. נסה יותר לשדר רצינות.
ב-15 שנים האחרונות לא השתנה הרבה, אז מה זה שנתיים? למי אכפת שהדיון הוא שנתיים? -
זה חמוד שדברים מלפני שנתיים קמים לחיים אני זוכרת את הויכוח הזה לכן הצחיק אותי מוזר?
דבר שני אגב מה שכתבת בבתחלה אני מסכימה אם זה לגמרי שאין לנו באמת דעה כי זה עוד מלפני שנולדנו -
@שמה כתב בגדול הזמר החסידי:
@המחבל-המחופש לא הבנתי מה מצחיק אותך.
ב-15 שנים האחרונות לא השתנה הרבה, אז מה זה שנתיים? למי אכפת שהדיון הוא שנתיים?צודק --באמת לא השתנה הרבה -- אותם שאלות על אותם "שחקנים "
מציע סקר יותר מעניין ומשמעותי -- מי גדול הזמר החסידי הבא ?
ואם בכלל מישהו היום יכול ל"הכנס בנעליים " שלהם -
אגב שכחתי לצייין
שגדול הזמר נמדד גם בלהיטים
ושוואקי הביא הכי הרבה להיטים
1]רחם
2]בואי בשלום
3] אם אשכחך
4] עם ישראל [אין ילד בחיידר שלא מכיר
5]מאמין בניסים [כנ"ל בארבע
6]חשוף
7]אשת חיל
8]והיא שעמדה [אמנם זה שיר של יונתן רזאל אבל הוא נהיה להיט בגלל שוואקי מלא גויים מכירים את השיר הזה
9]אש
10]ישתבח שמו
11]מה מה מה
ויש עוד מלא אבל אלה העיקריים
ואני אישית חושב שאין עוד כזה זמר בציבור החרדי שהביא כזה הרבה להיטים -
@אחד-שאוהב-את-שוואקי תהיה בריא... בן כמה אתה?
אתה באמת לא מכיר עוד אלפי להיטים במוזיקה החסידית?
אין לך שום זכות לקבוע כלום בנושא הזה, עד שתלמד לעומק את כל השירים של כל הזמרים הגדולים לפחות.
תעשה שיעורי בית, ואת תחזור אלינו עם ידע חדש.
(מדבריך נראה שרק שוואקי הוציא שירים, ואין מיאמי, קרליבך, פריד, מ.ב.ד ולונדון ושטרייכר ועוד ועוד. זה מגוחך מאד!). -
@אחד-שאוהב-את-שוואקי כתב בגדול הזמר החסידי:
אגב שכחתי לצייין
שגדול הזמר נמדד גם בלהיטים
ושוואקי הביא הכי הרבה להיטים
1]רחם
2]בואי בשלום
3] אם אשכחך
4] עם ישראל [אין ילד בחיידר שלא מכיר
5]מאמין בניסים [כנ"ל בארבע
6]חשוף
7]אשת חיל
8]והיא שעמדה [אמנם זה שיר של יונתן רזאל אבל הוא נהיה להיט בגלל שוואקי מלא גויים מכירים את השיר הזה
9]אש
10]ישתבח שמו
11]מה מה מה
ויש עוד מלא אבל אלה העיקריים
ואני אישית חושב שאין עוד כזה זמר בציבור החרדי שהביא כזה הרבה להיטיםכל הרשימה הזו לא מתקרבת ברמת הלהיטות שלה ל2 שירים של מ.ב.ד. (לשם הדוג') מאמינים מאמינים ומשיח שזה להיטים עולמיים לא רק בציבור החרדי והיהודי
וכמובן שיש לו עוד רשימה ארוכה של להיטים בסדר גודל של השירים שאתה כתבת....
אין לי שום בעיה אם זה שאתה אוהד מושבע של שוואקי אבל מה שכתבת זה מנותק -
@אחד-שאוהב-את-שוואקי
כתבת רק להיטים מהעשור האחרון...
יש עוד מלא מהעשור הקודם:
אב הרחמים, שמח תשמח, בן בג בג, שהחיינו, הוא יפתח, והערב נא, פתאום, ערבים, שמעתי ועוד מלא...
אז רואים שאתה מסתכל רק על העשור האחרון (כנראה שאתה די צעיר...)
אני בהחלט מסכים איתך שבעשור האחרון שוואקי הוא הזמר המוביל, אבל הוא לא הגדול מכולם ב50 שנה האחרונות... -
@יהודה20 כתב בגדול הזמר החסידי:
אני בהחלט מסכים איתך שבעשור האחרון שוואקי הוא הזמר המוביל, אבל הוא לא הגדול מכולם ב50 שנה האחרונות...
תרשה לי לחלוק גם על זה
סורי
אבל מאז ששואקי שינה סגנון אני חושבת שבציבור החרדי המיינסטרימי הוא ירד מאוד
נכון שהוא נכנס לציבור הכללי אבל.....