וואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!
-
אני לא אתפלא אם מוטי עשה את הקליפ הזה כתרומה לקרן
הוא חסיד אמיתי ובאמת אדם שעושה המון חסד
נאי לא מחזיקה משטיינמץ כמו שאר הזמרים
יש לו הרבה יראת שמיים והרבה לשם שמיים
ולא הקול שלו לא נשחק ולא בטיח- לא יעזור כלום
א-י-ן על הקול שלו! הרעידות שלו בעליה-מעיין עולם הבא -
לגבי הקליפ מסכים אני עם הטון שנתנו כאן כמה אנשים שזה קצת לא תורני לעשות כסף בצורה כזו
בפרט שלפי דעתי רואים קליפ כל כך יפה בלי לדעת את הקשר לקרן השביעית וכל כך נהנים
ובסוף רואים שהכל זה כסף יורד כל הדמעות ועושה את זה לא אמיתי ומוריד את כל הציפיות הריגושיות שהיה מהקליפ
דעתי!!!
אבל כללי בלי הקטע של הפרסומת מרגש ממש -
@proud-jew אמר בוואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!:
כאילו מישהו הולך להתעשר מזה
אוהו.... למי שיודע...
-
@אליהו-0 אמר בוואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!:
מרגיז מאוד הקליפ הזה!
לוקחים יהודי חרדי חסידי, ומציירים כאילו יש לו נסיון לשמור שמיטה בהידור, כי יש לו חובות, ואם עם ישראל לא יפתח את הכיס, הוא לא ישמור שמיטה!
השתגענו?
עד היום הבנו שיש אנשים שגם שבת בקושי שומרים, ואם נתמוך בהם ישמרו שמיטה. אבל לאן הגענו?
לזלזל בכל מצות השמיטה שיהודים מסרו עליה כל השנים את כל הונם, ולתלות את זה בעזרה לקרן חשובה ככל שתהיה?
האם בהתרמה הבאה של קופת העיר, נראה רב קהילה שכמעט עובד בשבת כי יש לו חובות?
או בהתרמה לבוני עולם, נראה דיין חשוב שהולך להתחתן עם גויה כדי שיהיה לו ילדים, כי אין לו כסף?
מה עובר עליהם?!הוא קיבל היתר מרב לא מוכר...
-
חברה נראה אתכם מתנסים בניסיון כזה יאז נדבר
-
חברת “בנט הפקות” והזמר מוטי שטיינמץ מבקשים היום (רביעי) סליחה לאחר שהיו כאלו שנפגעו משירו החדש של שטיינמץ “א שמיטהל’ע געויין” (בכי של שמיטה, י”ג) כך דווח ב’ערוץ 7′.
כזכור, שטיינמץ ו”קרן השביעית” הוציאו בתחילת השבוע שיר המציג את “היתר מכירה” כהיתר מפוקפק מ”רב לא מוכר”, כלשון השיר.
שר הדתות מתן כהנא כתב היום בחשבון הטוויטר שלו: “אני מאוד אוהב את השירים של מוטי שטיינמץ, חבל שהוא נרתם לתעמולה של העסקנים החרדים נגד היתר המכירה שיסודו בהררי קודש, הרב קוק. טוב שיש בתי מדרש שונים, מותר לחלוק אבל אין צורך לזלזל בגדולי ישראל. חבל”.
שטיינמץ, יחד עם חברת בנט הפקות המייצגת אותו, מסרו היום את סליחתם ממי שנפגע מהשיר. “אחים יקרים. אנו רואים את תגובותיכם וחשוב לנו להבהיר. חלילה לנו מלזלזל בהוראה של רב כל שהוא או במנהג יהודי כזה או אחר”, הם מסרו.
“לא היתה בסרטון כל כוונה לפגוע באף אדם או ציבור ואם חלילה מישהו נפגע מהדברים, אנו מתנצלים ומבקשים סליחה ערב הימים הנוראים. והאמת והשלום אהבו”. -
-
היי אני חדשה פה והגעתי לאתר דרך אחת התגובות חשוב לי לומר לכל האלו שטוענים על הקול של מוטי , הוא לא נשחק ולא כלום אלא להפך מוטי אלוף] והקול שלו מבצע מפעם לפעם יותר יפה ויותר מרגש הקליפ מצמרר ומוריד דמעות ולכל אחד יש נסיונות ואני מאמינה לכזה סיפור אם יש לבנאדם כאלו נושים שהוא צריך להחזיר להם כסף ועוד משיג היתר............
ערב ר"ה ורק ככה מצליחים להתרים אנשים ולהביא להם קרוב דברים רחוקים הרי בינינו מי מבין מה זה שמיטה ושדה?
מוטי צדיק ואני יכולה להאמין בעיניים עצומות שהוא עשה את זה בחינם או רק בעלויות הקליפ ושר להם בחינם הביצוע מטורף ובאמת אין לי מילים רק חבל שאני לא מבינה אידיש וזקוקה לתרגום.............