וואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!
-
-
היי אני חדשה פה והגעתי לאתר דרך אחת התגובות חשוב לי לומר לכל האלו שטוענים על הקול של מוטי , הוא לא נשחק ולא כלום אלא להפך מוטי אלוף] והקול שלו מבצע מפעם לפעם יותר יפה ויותר מרגש הקליפ מצמרר ומוריד דמעות ולכל אחד יש נסיונות ואני מאמינה לכזה סיפור אם יש לבנאדם כאלו נושים שהוא צריך להחזיר להם כסף ועוד משיג היתר............
ערב ר"ה ורק ככה מצליחים להתרים אנשים ולהביא להם קרוב דברים רחוקים הרי בינינו מי מבין מה זה שמיטה ושדה?
מוטי צדיק ואני יכולה להאמין בעיניים עצומות שהוא עשה את זה בחינם או רק בעלויות הקליפ ושר להם בחינם הביצוע מטורף ובאמת אין לי מילים רק חבל שאני לא מבינה אידיש וזקוקה לתרגום............. -
@שולמית וכמו שכבר אמרתי...
מי ש'מעריץ' זמר מסויים גם החסרונות שלו הופכים ליתרונות.@שולמית אמר בוואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!:
מוטי צדיק ואני יכולה להאמין בעיניים עצומות שהוא עשה את זה בחינם או רק בעלויות הקליפ ושר להם בחינם
אני לא חושבת שהוא צריך הגנה...
ממילא הוא התנצל כבר על כל העסק הזה...
ו...
גם אם מוטי לוקח כסף על כל מה שהוא עשה שם...זה לא מוריד מערכו- זה לגיטימי מאוד שזמר יקח כסף על העבודה שלו. זה לא אומר שהוא לא צדיק אם הוא לוקח כסף- ואני בטוחה שהוא קיבל על זה... -
@אייצ-ית אמר בוואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!:
@שולמית וכמו שכבר אמרתי...
מי ש'מעריץ' זמר מסויים גם החסרונות שלו הופכים ליתרונות.@שולמית אמר בוואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!:
מוטי צדיק ואני יכולה להאמין בעיניים עצומות שהוא עשה את זה בחינם או רק בעלויות הקליפ ושר להם בחינם
אני לא חושבת שהוא צריך הגנה...
ממילא הוא התנצל כבר על כל העסק הזה...
ו...
גם אם מוטי לוקח כסף על כל מה שהוא עשה שם...זה לא מוריד מערכו- זה לגיטימי מאוד שזמר יקח כסף על העבודה שלו. זה לא אומר שהוא לא צדיק אם הוא לוקח כסף- ואני בטוחה שהוא קיבל על זה...צודקת הוא לא צריך הגנה אבל חשוב לי להגיב לטובתו כי אני ממש נהנית מהחומרים שלו(למרות שהוא מוציא פעם במאה שנה....)
-
-
עכשיו שמעתי את השיר בלי הקליפ ש @חברים הביא לפה זה משהו אחר עכשיו שומעים את מוטי במלוא הרגש מה שאין כן כשראיתי את הקליפ היתי ממוקד על השחקנים ולא בשיר היפיפה הזה
נ.ב. איפה כל אלו שדיברו כל הזמן שהקול של מוטי הלך לפח נכון שהתחלף אבל נשאר יפה עם רגש כמו תמיד -
דעתי במילה אחת רואים שזה קליפ לא מושקע
-
@משה-0527 אני אגיד לך
הקליפ לכשעצמו (נעזוב דקה את מוטי שטיינמץ) לא מושקע מבחינת כספית חוץ מהלפידים
נוסעים עם טרקטור בשדה מקסימום יש שופר אין תפאורה או משהו מיוחד יש אולי מאפר (בקליפ פה האיפור לא נראה משהו משהו...
ולדעתי ההשקעה היחידה היתה מוטי שטיינמץ ואני לא מאמין שהוא הגיע בחינם סם אם הוא מאד רצה לא נראה לי שרובי בנט היה מסכים לו
תכלס זה עוד קליפ התרמה
@שולמית אמר בוואו! הקליפ החדש של מוטי שטיינמץ!:
רק חבל שאני לא מבינה אידיש וזקוקה לתרגום.............
גם מי שמבין אידיש לא מסתדר בקליפ הזה בלי התרגום