זמרים "מתרגשים"..
-
@מ-מ אמר בזמרים "מתרגשים"..:
-בכל שיר צריך לבטא בו את הרגש המתאים, כגון שיר שמח, מרגש וכו'
כאשר לא מבטאים את הרגש הנכון - המאזין אינו מרוצה ולא מאמין לשיר ולמילותיו.
-או כשמבטאים את הרגש הנכון אך בהגזמה- הדבר מקשה על המאזין וגורם לו לאי נוחות וממילא לחוסר אמון.נכון. וגם -
כשמבטאים את הרגש הנכון אבל לא באמת מרגישים אותו - זה עוד יותר גורם לחוסר אמון....
אין שום בעיה בים רגש, רק שיהיה רגש אמיתי ולא מזויף, כי כל אדם בעל מינימום רגש מזהה זיוף. וזה לא נעים בכלל לראות משהו מזויף..... -
@מחשב-נייד אמר בזמרים "מתרגשים"..:
הוא הקליפ "אזכרה" רואים שם את הילדים עוצימם עיניים מתנודדים כאילו לא יודעת מה...
אפשר קישור??????
-
מה אתם אומרים, ישי ריבו מתרגש באמת או לא?
אני אענה ראשון - סביר מאוד להניח שהוא מתרגש לפחות בחלק מהשירים.
אם כי במופע שהיה בחוהמ''פ האחרון לגברים ונכחתי בו - היה נראה שהוא לא התרגש.
(אולי הוא היה עייף מהמופע של הנשים) -
@דונלד-ביידן זמר שלא מתרגש באמת- לא יצליח לגעת בכל כך הרבה אנשים...
-
לדעתי זמרים שמתרגשים בעת השירה זה בגלל הנשמה היהודית האמיתית שיש להם וזה לא להצגה אלא המהות שלהם ולא סתם הם זמרי נשמה
-
יש זמרים שבאמת מתרגשים לדוגמא: נהוראי אריאלי הוא הוזיל דמעה מהתרגשות בתוכנית המבקר אז מול קהל קל וחומר שהוא יתרגש המוןן!
-
יש כאלו שמנסים לרגש את עצמם כדי שזה ייגע בקהל, זה סוג של "דרך קצרה שהיא ארוכה".... כי אם הם לא יודעים להתרגש בעצמם מהשיר - אנשים לא יתרגשו מזה, אפשר בקלות לזהות מי מתרגש באמת ומי סתם משחק אותה (יש איזה סרטון אחד של אברהם פריד ששר אבא מלך העולם באיזו הופעה ופתאום הוא נתקע מבכי.... ראו שזה אמיתי, ואם הוא סתם היה עושה את עצמו לא היה קשה לשים לב....)
-
@תמר-מהמרכז צודקת מאד אני אישית מתחברת מאד לזמר ולביצוע כשהזמר מתרגש באמת
אגב יש לך את הסירטון הזה במגיקוד?
אני אשמח תודה -
@הלב-שלי בשמחה, בהתחלה הוא מספר באנגלית שכשהוא שר את השיר אבא הוא מאוד התרגש שאנחנו בעצם ילדים של אבא בשמים וקוראים אליו.
להוריד כוכביות: https://send.magicode.me/send-file/file/a877df753d5b34****bb7d4faf22ebb1d7bc6e73d472/view -
@תמר-מהמרכז איזה יפה הוא באמת מתרגש!
אני שמעתי שסטופל המפיק שלו אמר לפריד בהתחלה לא להוציא את השיר הזה כי המילים האלו נשמעו לו מדי מצועצעות אבל לאט לאט כהשיר נהיה להיט הוא התחבר יותר והתרגש ממנו מה שמלמד שהשיר באמת מרגש -
לגבי פריד זה מההופעה הגדולה שלו בבריכת הסולטן לפני הקורונה הופעה יפהפיה,
ואפרופו פריד, בשיר האחרון שלו מאמע שומעים מפורש בדקה ארבע וארבעים ואחת שניות איך הקול שלו משתנק ממש מבכי עצור... חוץ מזה שכל השיר הוא רגש אחד טהור...
אבל לגבי הקלטות אולפן זה לא סוד שכל שיר מקליטים במצב רוח מתאים, שטיינמץ, פריד, וכל הגדולים אומרים את זה, וממילא הרבותא היא להוציא את זה על הבמה... -
@ניני-חדרי אמת
ואם כבר זמרים שמתרגשים אז קמפה בשיר שנשתוקק
ואוהד בשיר כשאתם מתפללים -
לדעתי זמר שמרגש זה רק אם הוא מתרגש בעצמו כי הריגוש הזה הוא מהזדהות ושמיעה של כנות אבל זמר שלא יתרגש לא ירגש
אגב זה נראלי הסיבה שיש כאלה שפחות אוהבים את המוזיקה המזרחית כי היא יותר מחושבנת מאשר יוצאת מרגש למרות שהשירים המזרחים שכן מרגשים הם מפוצצים את הלב עד הסוף דוגמת השירים אבא נשמה ש בני אלבז או ירושלים שלי לעד של יניב ב משיח -
@בונקר לכן הוא אמר -
@טיטו אמר בזמרים "מתרגשים"..:
לדעתי זמר שמרגש זה רק אם הוא מתרגש בעצמו כי הריגוש הזה הוא מהזדהות ושמיעה של כנות אבל זמר שלא יתרגש לא ירגש
@בונקר אמר בזמרים "מתרגשים"..:
יש זמרים שלא מתרגשים באמת רק עושים את עצמם
הקהל מרגיש אם הרגש הוא אמיתי או לא..
-
@פונץ-בננה לא מחייב