זמרים "מתרגשים"..
-
יש זמרים שבאמת מתרגשים לדוגמא: נהוראי אריאלי הוא הוזיל דמעה מהתרגשות בתוכנית המבקר אז מול קהל קל וחומר שהוא יתרגש המוןן!
-
יש כאלו שמנסים לרגש את עצמם כדי שזה ייגע בקהל, זה סוג של "דרך קצרה שהיא ארוכה".... כי אם הם לא יודעים להתרגש בעצמם מהשיר - אנשים לא יתרגשו מזה, אפשר בקלות לזהות מי מתרגש באמת ומי סתם משחק אותה (יש איזה סרטון אחד של אברהם פריד ששר אבא מלך העולם באיזו הופעה ופתאום הוא נתקע מבכי.... ראו שזה אמיתי, ואם הוא סתם היה עושה את עצמו לא היה קשה לשים לב....)
-
@תמר-מהמרכז צודקת מאד אני אישית מתחברת מאד לזמר ולביצוע כשהזמר מתרגש באמת
אגב יש לך את הסירטון הזה במגיקוד?
אני אשמח תודה -
@הלב-שלי בשמחה, בהתחלה הוא מספר באנגלית שכשהוא שר את השיר אבא הוא מאוד התרגש שאנחנו בעצם ילדים של אבא בשמים וקוראים אליו.
להוריד כוכביות: https://send.magicode.me/send-file/file/a877df753d5b34****bb7d4faf22ebb1d7bc6e73d472/view -
@תמר-מהמרכז איזה יפה הוא באמת מתרגש!
אני שמעתי שסטופל המפיק שלו אמר לפריד בהתחלה לא להוציא את השיר הזה כי המילים האלו נשמעו לו מדי מצועצעות אבל לאט לאט כהשיר נהיה להיט הוא התחבר יותר והתרגש ממנו מה שמלמד שהשיר באמת מרגש -
לגבי פריד זה מההופעה הגדולה שלו בבריכת הסולטן לפני הקורונה הופעה יפהפיה,
ואפרופו פריד, בשיר האחרון שלו מאמע שומעים מפורש בדקה ארבע וארבעים ואחת שניות איך הקול שלו משתנק ממש מבכי עצור... חוץ מזה שכל השיר הוא רגש אחד טהור...
אבל לגבי הקלטות אולפן זה לא סוד שכל שיר מקליטים במצב רוח מתאים, שטיינמץ, פריד, וכל הגדולים אומרים את זה, וממילא הרבותא היא להוציא את זה על הבמה... -
@ניני-חדרי אמת
ואם כבר זמרים שמתרגשים אז קמפה בשיר שנשתוקק
ואוהד בשיר כשאתם מתפללים -
לדעתי זמר שמרגש זה רק אם הוא מתרגש בעצמו כי הריגוש הזה הוא מהזדהות ושמיעה של כנות אבל זמר שלא יתרגש לא ירגש
אגב זה נראלי הסיבה שיש כאלה שפחות אוהבים את המוזיקה המזרחית כי היא יותר מחושבנת מאשר יוצאת מרגש למרות שהשירים המזרחים שכן מרגשים הם מפוצצים את הלב עד הסוף דוגמת השירים אבא נשמה ש בני אלבז או ירושלים שלי לעד של יניב ב משיח -
@בונקר לכן הוא אמר -
@טיטו אמר בזמרים "מתרגשים"..:
לדעתי זמר שמרגש זה רק אם הוא מתרגש בעצמו כי הריגוש הזה הוא מהזדהות ושמיעה של כנות אבל זמר שלא יתרגש לא ירגש
@בונקר אמר בזמרים "מתרגשים"..:
יש זמרים שלא מתרגשים באמת רק עושים את עצמם
הקהל מרגיש אם הרגש הוא אמיתי או לא..
-
@פונץ-בננה לא מחייב
-
@בונקר מה לא מחייב?
-
@פונץ-בננה שהקהל שם לב
אולי חלק קטן -
@בונקר מי שבאמת מרגיש ת'מוזיקה והיא בתוך תוכו אז
הוא ירגיש את הרגש .. אם הוא מביע אותו כזיוף או לא!
זה לא כזה קשה .. -
@פונץ-בננה אמר בזמרים "מתרגשים"..:
@בונקר מי שבאמת מרגיש ת'מוזיקה והיא בתוך תוכו אז
הוא ירגיש את הרגש ..אני מסכים עם זה שהרי זה תלוי בהתחברות שלך לשיר
ואתה מחליט איך לפרש אותו , וכל שיר לחוד . -
יש שירים שהזמר ששר אותם מתרגש מאד כי זה נוגע לו בנקודה כואבת. זה בדר"כ זמרים שמלחינים שיר בעצמם על מילים משלהם ולא על פסוקים.
זמר שבאמת התרגש בשיר-כי הוא נבע לו(ואולי עדיין נובע) מעומק הנשמה זה חנן בן ארי בשיר-"מה אתה רוצה ממני". הוא אפילו בכה שם.
ואגב-חנן אמר ל"מוזיקה וי.איי.פי. (קבוצה במייל של מוזיקה)-שזה השיר שהכי קשה לו לשיר בהופעות!
גם מוטי שטיינמץ מאד התרגש בשיר: "שופכים לב כמים"-ושוב-לדעתי זה פשוט נוגע לו בנקודות הרגישות -
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר בזמרים "מתרגשים"..:
גם מוטי שטיינמץ מאד התרגש בשיר: "שופכים לב כמים"-ושוב-לדעתי זה פשוט נוגע לו בנקודות הרגישות
בהמלחינים טיוב סיפר ששטיינמץ ממש בוכה בשירים שמקליט ואם לא אז הוא עושה אוירה וכו'.... עד שיבכה ויתרגש ממש
לא סתם 'אמן הרגש'.